Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/7)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Σήμερα μπορείς να επωφεληθείς από τις συγκυρίες και την εύνοια των πλανητών και να δώσεις λύσεις σε προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Φαίνεται να αναλαμβάνεις δράση για ένα θέμα στο οποίο είχες κλείσει τα μάτια ή αισθάνθηκες πως δεν περνάει από το χέρι σου. Μπορεί να είσαι λίγο ανυπόμονη όμως τα καταφέρνεις. Συναισθηματική ικανοποίηση και ασφάλεια εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το μυαλό σου αναπολεί και τρέχει στο παρελθόν.

 

Ταύρος
Είναι η τέλεια στιγμή για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην αντιμετώπιση μακροχρόνιων προβλημάτων ή συμπεριφοράς που σε κρατούν πίσω. Μπορεί να είσαι εξαιρετικά παραγωγική αυτόν τον καιρό. Μην παρασύρεσαι σε παράλληλες καταστάσεις εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

 

Δίδυμοι
Έλεγξε καλού κακού σήμερα την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία σου, μιας και εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα και αποφάσεις. Ακολούθησε τα γνώριμα μονοπάτια στα εργασιακά και απόφυγε τις ριζοσπαστικές αλλαγές και δηλώσεις. Επιδίωξε να είσαι όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη και αντικειμενική στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναζήτησε καινούριες γνωριμίες και δραστηριότητες, που θα χρωματίσουν την καθημερινότητά σου.

 

Καρκίνος
Σήμερα σε ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία και η ρίζα των όσων σε απασχολούν και όχι η επιφάνεια. Αρχίζεις να βλέπεις επιτέλους το δάσος και όχι το δέντρο. Οι αναζητήσεις σου στα εργασιακά απαιτούν σοβαρή μελέτη και έρευνα. Απόφυγε λοιπόν τον ενθουσιασμό που σε διακατέχει και την επιπολαιότητα. Πρόσθεσε δραστηριότητες στην καθημερινότητα με το σύντροφό σου που βελτιώνουν το επίπεδο της σχέσης σας και σας φέρνουν πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, παραδέξου τα λάθη σου, τις κακές επιλογές σου, όμως μην τιμωρείς τον εαυτό σου.

 

Λέων
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, μιας και οι απόψεις και οι πεποιθήσεις σας είναι διαφορετικές. Άκουσε, λάβε υπόψη σου τα λεγόμενά τους, αλλά μην εξοργίζεσαι. Αναθεώρησε τους εργασιακούς στόχους σου και τον τρόπο προώθησής τους. Θα ανακαλύψεις πως κάνεις σημαντικά λάθη και πως πολύ συχνά γυρνάς στο παρελθόν. Είναι σημαντικό τις ώρες που βρίσκεστε με το σύντροφό σου να χαλαρώνετε και να απομονώνετε τις σκέψεις σας. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να περάσεις όμορφα και να ξεχαστείς λιγάκι. Παραμένοντας στα ίδια και στα ίδια δεν βοηθάς τον εαυτό σου, αλλά και τη μοίρα που άλλα έχει προβλέψει για εσένα.

Παρθένος
Οι πτυχές του εαυτού σου και πιθανά οι ανασφάλειές σου παρεμβαίνουν στην πρόοδό σου κι έρχονται στην επιφάνεια. Δες το σαν ευκαιρία για να τις κατευνάσεις και να τις αντιμετωπίσεις όσο άβολα κι αν σε κάνουν να νιώθεις. Ένα κλίμα ασάφειας και μιας σύγχυσης επικρατεί στα εργασιακά. Αντιμετώπισέ το με την καθαρότητα της σκέψης και την αντικειμενικότητά σου. Άφησε και εμπιστεύσου τη φαντασία σου να δημιουργήσει, στα ερωτικά και συναισθηματικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου μην τις υποτιμάς.

 

Ζυγός
Εστίασε το ενδιαφέρον σου σήμερα στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και απόφυγε τις αλλαγές. Κινήσου σε γνώριμα μονοπάτια, χωρίς να παραβλέπεις νέες πληροφορίες. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να χρησιμεύσουν και να επηρεάσουν τη σκέψη σου, να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη για τις πρόσφατες εργασιακές σου αποφάσεις φέρνοντας στην επιφάνεια νέα δεδομένα. Μην παρερμηνεύεις τη συμπεριφορά και τα λεγόμενα του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, ο θαυμασμός και το φλερτ ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Σκορπιός
Οι αλλαγές που επιδιώκεις θα πρέπει να γίνουν με αργά, σταθερά βήματα ώστε να σου επιτρέψουν να μελετήσεις την κάθε λεπτομέρεια. Απρόβλεπτα γεγονότα και εξελίξεις σε κρατούν σε διαρκή εγρήγορση και πιθανά να σε οδηγήσουν σε λάθη. Επανεξέτασε τον τρόπο που φέρεσαι και αισθάνεσαι για τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τι καλύτερο από το να φροντίσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αυτό το διάστημα.

 

Τοξότης
Σήμερα καλείσαι να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που προσπαθείς να περάσεις τα μηνύματά σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις υποθέσεις σου. Συγκεντρώσου σε αυτές και κρίνε τες όσο πιο αντικειμενικά μπορείς. Πάρε τις αποφάσεις σου στα εργασιακά, έστω κι αν χρειαστεί να διακόψεις κάποιες συνεργασίες. Το δίκιο άλλωστε είναι με το μέρος σου και ο λόγος σου το υπερασπίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Η κατανόηση και το ενδιαφέρον του συντρόφου σου απόψε πραγματικά σε συγκινεί. Αναγνώρισέ του το και γίνε κι εσύ πιο τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά με φίλους, είτε με αγαπημένα οικογενειακά σου πρόσωπα.

 

Αιγόκερως
Νέες κατευθύνσεις και νέα δεδομένα έρχονται στη ζωή σου, για αυτό σήμερα χαλάρωσε το πρόγραμμά σου και κάνε πράγματα για τον εαυτό σου. Σου λείπουν σημαντικές πληροφορίες για να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιθυμείς στα εργασιακά, για αυτό μάθε να είσαι υπομονετική. Η θετική και δοτική διάθεσή σου απέναντι στο σύντροφό σου σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που λαμβάνεις είναι αρκετό για να ανεβάσει την ψυχολογία σου.

 

Υδροχόος
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Επεξεργάσου τις λεπτομέρειες και προετοιμάσου ανάλογα. Φέρε στα μέτρα σου νέες εργασιακές προτάσεις και διαπραγματεύσεις. Τόλμησε να πειραματιστείς και να δώσεις στον εαυτό σου νέες ευκαιρίες. Ο τρόπος που επικοινωνείς με το σύντροφό σου χρειάζεται προσοχή. Βούτηξε τη γλώσσα σου στο μυαλό σου πριν μιλήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην φοβηθείς να δείξεις το ρομαντικό και αδύναμο εαυτό σου.

 

Ιχθείς
Έχεις ήδη αρχίσει να θέτεις τον εαυτό και τις ανάγκες σου σε προτεραιότητα. Επιδίωξε να διατηρήσεις όμως την υπομονή και την ψυχραιμία σου και απόφυγε ακραίες αντιδράσεις. Ορισμένα προσωπικά σχέδια ή και επιδιώξεις στα εργασιακά, φαίνεται να μετακινούνται προς τα πίσω. Μην απογοητεύεσαι και μην σταματάς την προσπάθεια. Εξασφάλισε χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου. Μιλήστε, μοιραστείτε και άκουσέ τον. Εσύ που είσαι μόνη, να ξέρεις πως το σύμπαν και το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σου.

 

Read More

And More