Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/1)

Τα αισθηματικά στο προσκήνιο…

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα θα κλείσει λίγο περίεργα για εσένα. Να είσαι προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνεις και να προσπαθήσεις να μην είσαι αντιδραστική σε κάθε τι που θα ειπωθεί. Σίγουρα σήμερα δεν θα ανεχτείς πιέσεις και περιορισμούς. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και στα οικονομικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Συγκεντρωμένη στους στόχους σου σε βρίσκει η σημερινή ημέρα. Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, τις οποίες θα καταφέρεις να αντιμετωπίσεις και να ξεκουραστείς. Αφιέρωσε χρόνο σε συγγενείς και φίλους. Μην παραμελείς τον αγαπημένο σου. Θα περάσετε μία ρομαντική ημέρα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχεις διάθεση για νέα πράγματα και αναζητάς την ελευθερία. Με ηρεμία θα καταφέρεις σήμερα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, ειδικά για το εργασιακό. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες διορθωτικές αλλαγές στη σχέση σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η εβδομάδα ήταν πολύ γεμάτη για εσένα αγαπημένη μου και σε απασχόλησαν πολύ ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Συνέχισε με πρόγραμμα προς την επίτευξη των στόχων σου και θα τα καταφέρεις. Θα έρθει στα επαγγελματικά σου η ισορροπία που αναζητάς. Ευκαιρία να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου και να αναθερμάνετε τη σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ
Μία νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει καθώς φαίνεται ότι θα εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική σχέση. Θα καταφέρεις να αντιδράσεις χωρίς υπερβολή σε ότι και αν παρουσιαστεί μπροστά σου, ενώ θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μία πιο χαλαρή ημέρα με ανθρώπους που αγαπάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Αφροδίτη χαρίζει την απόλυτη αρμονία στα αισθηματικά σου. Ευχάριστα υπάρχουν και για όσες δεν είναι σε σχέση, καθώς υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει πολύ. Θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, που θα έχουν επιρροή στο μέλλον σου για αυτό μην κάνεις επιπόλαιες σκέψεις ή επιλογές.

 

ΖΥΓΟΣ
Μέσα στην εβδομάδα πήρες ρίσκα και τώρα απολαμβάνεις τους καρπούς των επιλογών σου. Η ειλικρίνειά σου ανταμείβεται και αυτό σε κάνει πολύ χαρούμενη. Στα αισθηματικά σου ωστόσο θα αναζητήσεις τη χαλαρότητα και ίσως αυτό να δυσαρεστήσει τον αγαπημένο σου. Συζήτησε μαζί του για να βεβαιωθείς ότι είστε στην ίδια… σελίδα. Κύριο μέλημά σου, η βελτίωση των οικονομικών σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ακολουθείς τα αισθήματά σου σήμερα και έχεις ερωτική διάθεση, η οποία δεν μπορεί να κρυφτεί. Μην αντιστέκεσαι στην έλξη που αισθάνεσαι για κάποιο άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον. Ίσως ήρθε η ώρα να αποκαλύψεις επιτέλους και εσύ πως αισθάνεσαι για εκείνον. Εκτός από τα αισθηματικά σου, σε απασχολούν και κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Σκέψου με ηρεμία τις επόμενες κινήσεις σου και μην κάνεις βεβιασμένες ενέργειες. Προσοχή στις αντικομφορμιστικές σου διαθέσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ημέρα σου θα είναι ήρεμη και θα αφιερώσεις χρόνο στους αγαπημένους σου, που μέσα στην εβδομάδα τους παραμέλησες λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές που ήθελες στο σπίτι σου ή και να χαλαρώσεις στον καναπέ με τον αγαπημένο σου, εσύ διαλέγεις. Αν είσαι μόνη σου, μία γνωριμία είναι πολύ κοντά. Μην αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε παρασύρει σε σπατάλες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και σήμερα θα περάσεις τη μέρα με φιλικές παρέες. Προσοχή όμως γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να παραπλανήσουν, όμως θα πέσουν έξω. Θα καταφέρεις να αποβάλλεις σκέψεις που σε στρεσάρουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες υποσυνείδητες ανασφάλειες σου θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο. Μην τις αφήσεις να σου χαλάσουν τη μέρα. Διώξε τις εμμονές και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σου. Προσπάθησε να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει και θα δεις τα πράγματα να αλλάζουν. Αν είσαι μόνη σου, ένας καινούργιος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του, ωστόσο η διάρκεια θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Στο… κόκκινο η μέρα για εσένα σήμερα, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Θα φλερτάρεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα δεις την ερωτική σου ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο. Θα έχεις και κάποιες σημαντικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου, τις οποίες πρέπει να σκεφτείς σοβαρά.

 

Read More

And More