Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (14/2)

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι περισσότερο φιλική παρά ρομαντική για τις περισσότερες… Ωστόσο μην απογοητεύεστε, η αγάπη και η στοργή θα έρθουν στη ζωή σας.

ΚΡΙΟΣ
Η δυσκολία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας σου, για αυτό πρόσεξε πολύ τις κινήσεις σου. Μην αφήσεις τον αρνητισμό στο εργασιακό περιβάλλον να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να σου χαλάσει την ημέρα σου. Μια ήρεμη συζήτηση μπορεί να διορθώσει τα πράγματα. Μετά την ένταση θα επέλθει η ηρεμία και θα αισθανθείς πολύ όμορφα. Στα αισθηματικά σου βλέπεις βελτίωση και είσαι έτοιμη να κάνεις κινήσεις για να φτιάξουν ακόμη περισσότερα τα πράγματα. Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις περισσότερο ερωτισμό στη ζωή σου. Δώσε σημασία στον σύντροφό σου. Αν είσαι single ευκαρία να κυκλοφορήσεις γιατί κάτι θα συμβεί. Στα οικονομικά σου κάτι πάει να γίνει, όμως χρειάζεται ακόμη προσπάθεια.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι φίλοι σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σου, όμως σήμερα μπορεί να υπάρξει ένα μικρό πρόβλημα στην επικοινωνία σου μαζί τους, κάτι που θα σε στεναχωρήσει. Προσπάθησε να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να αλλάξει αυτό. Προσοχή χρειάζεται και στον επαγγελματικό χώρο, καθώς θα ανακαλύψεις ότι τα σχέδιά σου καταπατούνται από κάποιον που νόμιζες ότι ήταν σύμμαχος. Μπορεί να είναι περίπλοκο εάν υπάρχουν κρυμμένα κίνητρα. Στα αισθηματικά σου επίσης χρειάζεται καλύτερος χειρισμός καθώς η έλλειψη επικοινωνίας οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πάρε μία βαθιά ανάσα και βρε τις ισορροπίες σου. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να γίνει για να μπορέσεις να προχωρήσεις. Σήμερα έχεις τη λογική σκέψη που απαιτείται για να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορείς να μετατρέψεις μία ιδέα σε ένα μεγαλοπρέπες σχέδιο. Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι έχεις μία στρατηγική κατά νου προκειμένου να περάσεις μία ρομαντική ημέρα. Φρόντισε να μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τα σχέδια και αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στον αγαπημένο σου. Το έχετε και οι δύο ανάγκη. Στα οικονομικά σου υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, αρκεί να είσαι προσεκτική.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το εσωτερικό σου σύστημα καθοδήγησης φαίνεται ότι δυσλειτουργεί σήμερα και δεν έχεις επαφή με την λογική σου… Έχεις απορίες και οι απαντήσεις που δίνεις δεν σε ικανοποιούν. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σου σήμερα. Αφοσιώσου στα αισθηματικά σου και φτιάξε μία ρομαντική βραδιά για τον αγαπημένο σου. Ετοίμασε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Στα οικονομικά σου βλέπεις φως στο τούνελ…

 

ΛΕΩΝ
Εξακολουθείς να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τις ανάγκες που έχουν οι συνεργάτες σου και για αυτό η ημέρα θα περάσει αρμονικά στη δουλειά σου. Στα αισθηματικά σου προσπάθησε να βγεις από τα όριά σου και κάνε κάτι που θα βάλει “φωτιά” στην ερωτική σου ζωή. Το προσπάζει άλλωστε και η ημέρα. Μοιράσου μυστικά και φαντασιώσεις με τον αγαπημένο σου, θα στο ανταποδώσει! Μην φοβηθείς να ανοίξεις την καρδιά σου. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα, αρκεί να τηρήσεις το πρόγραμμά σου και να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα επαγγελματικά σου έχεις καταφέρει να φτάσεις σε ένα σημείο που νιώθεις ικανοποίηση καθώς βλέπεις βελτίωση και στα οικονομικά σου. Όμως δουλεύεις σκληρά και αδιαφορείς για την υγεία σου. Άκου το σώμα σου, είναι απαραίτητο για την προσωπική σου ευημερία. Να προσέξεις αρκετά σήμερα, γιατί ένας μικρός τραυματισμός μπορεί να χρειαστεί πολύ χρόνο για να θεραπευτεί. Δείξε αγάπη και στοργή στον αγαπημένο σου και θα σου ανταποδώσει και με το παραπάνω. Αν είσαι μόνη σου, ευκαιρία σήμερα να βγεις γιατί μπορεί να κάνεις μία σημαντική γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ
Είσαι διατεθιμένη να θέσεις επί τάπητος ένα συναισθηματικό ζήτημα σήμερα και δεν έχεις καμία διάθεση να πεις στους γύρω σου όσα θέλουν να ακούσουν. Δεν θέλεις να χαϊδέψεις τα αυτιά κανενός. Στα αισθηματικά σου, άσε τον ερωτισμό σου να οδηγήσει την ημέρα σου… Θα δεις πόσο εύκολα μπορεί να ξυπνήσει και πάλι το πάθος στη σχέση σου. Αν είσαι μόνη σου, να η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις για να αποχαιρετίσεις τη μοναξιά σου… Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς έξυπνα και να κάνεις επιλογές που θα σου φέρουν περισσότερα κέρδη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις σήμερα, προκειμένου να προχωρήσεις ακόμη περισσότερο τα επαγγελματικά σου σχέδια. Έχεις στρατηγική που θα πάει ένα βήμα παραπέρα την καριέρα σου και θα σου αποφέρει κέρδη. Μείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο σου και σύντομα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Στα αισθηματικά σου να θυμάσαι ότι προϋπόθεση για να έχει επιτυχία μία σχέση είναι η ειλικρινεία. Ευκαιρία σήμερα να διαλύσεις σύννεφα του παρελθόντος και να περάσεις μία ξεχωριστή και γεμάτη ερωτισμό ημέρα…

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητά σου έχει βελτιωθεί αρκετά, ειδικά από την ημέρα που έκανες κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Σήμερα λοιπόν έχεις την «ελευθερία» να φανταστείς το μέλλον σου, να σκέφτεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Οι επιλογές που θα κάνεις σήμερα θα καθορίσουν το μέλλον σου, τόσο επαγγελματικά όσο και οικονομικά, για αυτό να είσαι προσεκτική. Στα αιθηματικά σου κοίταξε να είσαι ξεκάθαρη για το τι θέλεις και σε τι αποσκοπούν όσα κάνεις, γιατί ο σύντροφός σου μπορεί να μην συνειδητοποιήσει ποιες είναι οι προθέσεις σου αν δεν είσαι ξεκάθαρη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένα κύμα δυσαρέσκειας τραβάει σήμερα την προσοχή σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις ανάμεσα στους συνεργάτες σου, καθώς δεν θέλεις τίποτα να εμποδίζει την πορεία σου. Η επικοινωνία σου με το σύντροφό σου είναι σε άριστη κατάσταση και η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν. Στα οικονομικά σου χρειάζεται περισσότερη προσοχή γιατί πολύ εύκολα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα πάντα είναι πιο έντονα σήμερα και αναρωτιέσαι πόσο θα συνεχιστεί αυτός ο ταραχώδης ρυθμός. Ο «ορμητικός» Άρης ενεργοποιεί τον «διαδραστικό» Ερμή και σε προτρέπει να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου, με τους οποίους θα μοιραστείς πιο προσωπικά θέματα σήμερα. Στα αισθηματικά σου υπάρχει σαφέσταση βελτίωση και σήμερα ειδικά θα περάσεις μία αξέχαστη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται αρκετή προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει ηρεμία και αυτό σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για να εστιάσεις στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα είσαι διατεθειμένη να ξεπεράσεις τα όριά σου, να σπάσεις τους φραγμούς σου και να χαρίσεις μία αξέχαστη ημέρα στον αγαπημένο σου. Είσαι έτοιμη και για νέες γνωριμίες όμως (αν είσαι single) προκειμένου να μην είσαι πλέον μόνη σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου αυτά είναι σε καλό δρόμο, όμως πρόσεξε γιατί έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα.

Read More

And More