Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/10)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη…

Κριός
Βρίσκεσαι σε μια σημαντική στιγμή για να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά στις σχέσεις σου. Η επιπλέον προσοχή που έχεις δώσει στους άλλους σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου. Οι αντιδράσεις συνεργατών μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Αν υπάρχουν κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου καλύτερα να τα συζητήσεις μαζί του ήρεμα και ώριμα. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε καταστάσεις που μπορεί να σε πληγώσουν.

 

Ταύρος
Αρκετά πιεστική προβλέπεται η μέρα σου, όμως το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε ωθεί στο να οργανωθείς και να τρέξεις με γρηγορότερες ταχύτητες. Είσαι επιρρεπής στα εργασιακά λάθη για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητικότητά σου. Η αυστηρή και απόλυτη κριτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δημιουργεί προβλήματα και ίσως ένταση. Εσύ που είσαι μόνη, επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στον βαθύτερο εαυτό και τις ανάγκες σου.

 

Δίδυμοι
Νωρίς σήμερα το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα φόβου και αβεβαιότητας. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου, κυρίως στον εργασιακό χώρο σου. Απόλαυσε το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και ετοίμασέ του μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένους έρωτες.

 

Καρκίνος
Με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να νιώσεις μια εσωτερική ένταση. Είτε είσαι εσύ που προσπαθείς να ελέγξεις μια κατάσταση, είτε ένας συνεργάτης προσπαθεί να σε ελέγξει, το βασικό πρόβλημα είναι ο φόβος της αλλαγής. Με αυτήν τη διέλευση μπορεί να σκέφτεσαι ακραία. Συναισθηματικά ξεσπάσματα απόφυγέ τα απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να σε κρατούν δέσμιά τους.

 

Λέων
Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα το πρωί μπορεί να αυξήσει τις εντάσεις και να μεγενθύνει τις ανησυχίες. Φρόντισε να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων με τις μεικτές αντιλήψεις και απόψεις. Ο τρόπος επικοινωνίας σου με τον ερωτικό σύντροφό σου απαιτεί προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, νέα ερωτικά ερεθίσματα, γνωριμίες και έντονο φλερτ φαίνεται να σε ενθουσιάζουν. Προτίμησε να λειτουργήσεις συγκρατημένα με γνώμονα τη λογική σου.

 

Παρθένος
Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Πλούτωνα νωρίς το πρωί μπορεί να σε κάνει αμυντική ή μπορεί να μεγενθύνει τις ανησυχίες και τους φόβους σου. Είναι επίσης χρήσιμο να εξετάσεις τις ανασφάλειές σου καθώς η αυτογνωσία μπορεί να σε κάνει πιο ισχυρή. Η αυριανή νέα Σελήνη θα σε παρακινήσει να χτίσεις και να αναπτύξεις τις νέες ιδέες σου. Μετρίασε τις απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον ξέρεις τι θέλεις και δεν αναλώνεσαι σε περιστασιακές γνωριμίες.

Ζυγός
Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα σήμερα νωρίς το πρωί έχει την τάση να μεγενθύνει ανησυχίες και προβληματισμούς. Απόφυγε το να ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις ή να ανησυχείς υπερβολικά για ζητήματα που δεν έχουν προκύψει ακόμα. Επίσης, η επιθυμία για ανεξαρτησία είναι έντονη. Έμμονες σκέψεις κατά του ερωτικού σου συντρόφου και της σχέσης σας μπορεί να δημιουργήσουν παροδικά σύννεφα. Εσύ που είσαι μόνη, το πάθος μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη.

 

Σκορπιός
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σήμερα να συγκρούονται, αναλύοντας πάρα πολύ τις λέξεις και ενέργειες των άλλων μπορεί να δημιουργηθούν συγκρούσεις. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την πραγματική σύνδεση με τους άλλους και η αμυντικότητα ή η υποψία δεν σε φέρνει πιο κοντά τους. Απόφυγε κόντρες και διαφωνίες με συνεργάτες. Βρες την ευκαιρία απόψε για λίγη απομόνωση προκειμένου να μην καβγαδίσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διέγραψε το παρελθόν και κοίτα μπροστά.

 

Τοξότης
Σήμερα το πρωί ο Ήλιος και ο Πλούτωνας δημιουργούν μια πρόκληση δημιουργώντας σου ανησυχίες. Συγκράτησε την τάση σου να παραμένεις στα αρνητικά στοιχεία της ζωής σου, εκτός αν είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι για αυτά. Εσύ ή κάποιος κοντά σου μπορεί να αισθανθεί απειλημένος από πιθανές αλλαγές και αν το συζητήσεις αυτό θα ησυχάσει το μυαλό σου. Δραστηριοποιήσου περισσότερο προκειμένου να διατηρήσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σε ένα ασφαλές επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται αποκαλύψεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερος
Σήμερα θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου στις σχέσεις σου με τους άλλους. Πόσω μάλλον με αυτούς που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά πλάνα σου σε αποδιοργανώνουν. Μην μεταφέρεις ή μεταδίδεις τα προσωπικά άγχη σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην δίνεις δικαιώματα και μην εκτίθεσαι για τα άτομα που δεν είσαι βέβαιη.

 

Υδροχόος
Με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα σήμερα να σχηματίζουν ένα τετράγωνο κάποιες εξελίξεις ή περιστάσεις μπορούν να αποκαλύψουν πού έχεις προσκολληθεί υπερβολικά. Στην ιδανική περίπτωση η σημερινή διέλευση διευκρινίζει ποια μέτρα πρέπει να λάβεις για να απαλλαγείς από τους φόβους σου. Διοχέτευσε σωστά την ενέργειά σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην πειραματίζεσαι με επικίνδυνες καταστάσεις.

 

Ιχθείς
Ο φωτισμός ενός δύσκολου θέματος ή μιας θαμμένης απογοήτευσης μπορεί να εμφανιστεί νωρίς σήμερα με το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Η ταξινόμηση μέσα από τις αλήθειες και τα βαθύτερα συναισθήματα που εμφανίζονται τώρα μπορεί να είναι χρήσιμη. Οι εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να μην είναι οι αναμενόμενες. Μην τραγικοποιείς καταστάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παραμένεις σε αρρωστημένες καταστάσεις.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/10)

Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις… Ο Ερμής σε σύνοδο με την (ανάδρομη) Αφροδίτη επηρεάζει την επικοινωνία και τις προσωπικές σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για εσάς και θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Η δημιουργικότητα και το ταλέντο σας θα φέρουν αποτελέσματα, που ενδέχεται να οδηγήσουν σε αλλαγές στα οικονομικά σας. Μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και χαλάσετε την πρόοδό σας. Όσο για τα αισθηματικά σας να είστε προσεκτική σε συζητήσεις που θα κάνετε με τον αγαπημένο σας. Εάν είστε single, εκμεταλλευτείτε την θετική επιρροή της Αφροδίτης και αφεθείτε σε νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε πρόθυμη να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σας και να εξερευνήσετε νέα πεδία στην εργασία σας. Η προθυμία αυτή θα κριθεί θετικά και σε συνδυασμό με την όλη στάση στη δουλειά σας, θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας. Ωστόσο ένα οικογενειακό ζήτημα μπορεί να φέρεις αναταράξεις στον προϋπολογισμό σας, για αυτό να είστε προσεκτική. Στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να λύσετε όποια προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σας με τον αγαπημένο σας. Εάν είστε single μην αφεθείτε να σας γοητέψει ένα πρόσωπο για το οποίο δεν είστε σίγουρη ότι το θέλετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε μάθει να βοηθάτε τους συνεργάτες σας και σίγουρα αυτό θα γίνει και σήμερα. Όσοι ζητήσουν τη βοήθειά σας είστε πρόθυμη να ανταποκριθείτε. Ωστόσο, οι εναλλαγές των συναισθημάτων σας δεν σας κάνουν και τόσο συνεργάσιμη όσο θέλετε να είστε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας ακόμη δεν έχουν ισορροπήσει και αναρωτιέστε τι φταίει. Βρείτε τι κάνετε λάθος και διορθώστε το. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Ένα πρόβλημα υγείας θα σας φέρει πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Εάν είστε single, αφιερώστε χρόνο στους φίλους σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κινητοποιηθείτε περισσότερο στη δουλειά σας. Αναλάβετε δράση για να μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρας σας. Άλλωστε είστε έτοιμη για αυτό. Ξέρετε ότι απαιτεί περισσότερη δουλειά, όμως θα σας αποφέρει και περισσότερα χρήματα. Για σήμερα φροντίστε υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν και σας πιέζουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει πολύ την προσωπική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση, είτε όχι…

 

ΛΕΩΝ
Οργανώστε από νωρίς το πρόγραμμά σας, η μέρα είναι απαιτητική. Έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και αν δεν μείνετε συγκεντρωμένη τότε δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Ένα οικονομικό ζήτημα σας προβληματίζει. Αφορά ένα μέλος της οικογένειάς σας και προσπαθείτε να βρείτε άμεσα λύση. Μην αγχώνεστε, γιατί θα πάρετε λάθος αποφάσεις. Στην ερωτική σας ζωή έχει «κοιμηθεί» κατά κάποιο τρόπο το πάθος. Αναζωπυρώστε τη σχέση σας. Εάν είστε single, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα αναστατώσει την ημέρα σας…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φαίνεται ότι δυσκολεύεστε πολύ να συνηθίσετε το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι ήταν δική σας επιλογή. Είναι προτιμότερο να αφήσετε μία από τις δουλειές που έχετε αναλάβει και να αφοσιωθείτε στην υγεία σας, όμως θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά σας περισσότερο και να οργανωθείτε καλύτερα, έτσι ώστε να υπάρχει μία αρμονία σε έσοδα – έξοδα. Στην προσωπική σας ζωή επικρατεί μία αναστάτωση. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα που υποβόσκει ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας, καλό είναι λοιπόν να μην το αφήσετε να διαιωνίζεται, αλλά να το λύσετε. Οι εντάσεις δεν κάνουν καλό στη σχέση σας. Αν είστε single, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία νέα γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ
Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει τόσο καιρό αποδίδει και πλέον θα δείτε τους κόπους σας να «πιάνουν τόπο». Θα δεχθείτε συγχαρητήρια από τους ανωτέρους σας. Αρπάξτε την ευκαιρία και φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τη στιγμή για να ζητήσετε το κάτι παραπάνω στη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας χρειάζεται προσοχή. Θα υπάρξουν κάποια έσοδα. Κινηθείτε έξυπνα για να μην καταστρέψετε τον προϋπολογισμό σας. Η ερωτική σας ζωή θα πάρει φωτιά και θα αναζωπυρωθεί το πάθος. Ο αγαπημένος σας θα χαρεί πολύ με αυτή την εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε πολλά στη δουλειά σας και σίγουρα θα δείτε την καριέρα σας να απογειώνεται. Για σήμερα ωστόσο αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες σας, καθώς οποιαδήποτε κόντρα θα φέρει καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Για σήμερα φαίνεται ότι δεν θα υπάρξουν αποκλείσεις από τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας και θα χειριστείτε άψογα τα χρήματά σας. Την ένταση της δουλειάς σας μην την μεταφέρετε στο σπίτι σας, γιατί αυτό θα οδηγήσει σε καβγάδες με τον σύντροφό σας. Εάν είστε single η καλή παρέα ενός φίλου θα ανεβάσει τη διάθεσή σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για εσάς καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαφές με νέα πρόσωπα που μπορούν να αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που ρίχνει το Σύμπαν σήμερα στα πόδια σας και μην φερθείτε απερίσκεπτα, ειδικά στα οικονομικά σας. Εάν είστε έτοιμη να αλλάξετε τη ζωή σας, τότε τώρα είναι η ευκαιρία να μιλήσετε στον αγαπημένο σας για το μέλλον της σχέσης σας. Εάν είστε single, τότε τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε μία νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θετικά ξεκινά η εβδομάδα για εσάς στα επαγγελματικά σας. Τα σχέδιά σας βαίνουν βάσει προγράμματος και η χαρά σας δεν περιγράφεται. Ευκαιρία να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας για μία αύξηση που τόσο καιρό θέλετε να λάβετε. Ό,τι και να συμβεί, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Στα προσωπικά σας υπάρχουν πολλές αναταράξεις. Πρόσωπα από το παρελθόν φέρνουν αλλαγές στη ζωή σας και ενδέχεται να φέρουν και εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Για εσάς που αναζητάτε εργασία, αυτή είναι η ιδανική περίοδος να το κάνετε. Εάν ήδη εργάζεστε τότε να είστε έτοιμη για τις σημαντικές, αλλά ευχάριστες, αλλαγές που έρχονται. Οι κόποι σας αποδίδουν! Τα οικονομικά σας δεν είναι σε τόσο θετικό σημείο, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Σύντομα θα λάβετε ένα σημαντικό ποσό που δεν περιμένατε ποτέ να έρθει στα χέρια σας. Όταν συμβεί αυτό, διαχειριστείτε σωστά τα χρήματα. Όσο για την προσωπική σας ζωή, αποφύγετε τα δράματα και μην αφήσετε τίποτα να διαλύσει τη σχέση σας με τον αγαπημένο σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο παρορμητισμός σας δεν είναι καλός σύμμαχος στη δουλειά σας και για αυτό είναι σημαντικό να είστε προσεκτική στις κινήσεις σας και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας. Μην ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένταση. Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που χρειάζεται βελτίωση, φροντίστε λοιπόν να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όσο για την προσωπική σας ζωή, εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών και περάστε μία όμορφη βραδιά στην αγκαλιά του αγαπημένου σας. Εάν είστε single, τότε σκεφτείτε καλά τι θέλετε από έναν άντρα και διεκδικήστε το!

Read More

And More