Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/12)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα μπορείς να νιώσεις ικανοποιημένη για ένα οικονομικό θέμα ή την εξέλιξη μιας σχέσης. Η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Κρόνο λίγο πριν μετακινηθούν και οι δυο στρέφοντας την προσοχή σου στην ευχαρίστηση και τη φυσική ροή των καταστάσεων γύρω σου. Οι πιο ρεαλιστικές φιλοδοξίες σου στα εργασιακά μπορούν να πραγματοποιηθούν. Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να διατηρήσεις ακμαία την ψυχολογία σου και απόλαυσε το φλερτ.

 

Ταύρος
Το τρίγωνο Ερμή – Άρη σου δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως και με κάποια καθυστέρηση εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αποκτά ενδιαφέρον και το πάθος αναζωπυρώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική κατάσταση επανέρχεται δημιουργώντας σου αναστάτωση.

 

Δίδυμοι
Αν αγνοήσεις σήμερα την ανάγκη σου για προστασία της ιδιωτικής σου ζωής και για ξεκούρασης σίγουρα θα επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Ένα νέο κίνητρο στα εργασιακά σε γεμίζει ενέργεια. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μπλέκεις σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς παραμονεύει. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είναι καλή η περίοδος για να λάβεις δράση και να τον διεκδικήσεις.

 

Καρκίνος
Η επανεξέταση των ιδεών του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύτιμες νέες μεθόδους και μπορούν να σε κατευθύνουν ευκολότερα στους στόχους σου. Απόφυγε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και κράτα μια ουδέτερη στάση στα όσα εξελίσσονται γύρω σου. Μην προσπαθείς με λάθος τρόπο να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, καλύτερα να μείνεις μακριά από καταστάσεις που δεν εμπιστεύεσαι αρκετά.

 

Λέων
Οι ευθύνες και οι δεσμεύσεις σου στα εργασιακά εντείνονται και είναι μια καλή περίοδος να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να ανταμειφτείς και να αναγνωριστούν οι θυσίες και οι κόποι σου. Μην αμφισβητείς την αφοσίωση και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου επειδή κάποιες συγκυρίες ή και αποκαλύψεις δεν τις περίμενες. Αυτήν την περίοδο είναι προτιμότερο να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στον εαυτό σου, εσύ που είσαι μόνη.

Παρθένος
Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και είναι καλό το διάστημα που διανύεις να επιλέξεις ή να επιδιώξεις να αυξήσεις τις γνώσεις σου γύρω από το αντικείμενό σου. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και δημιουργείς εντάσεις. Διοχέτευσε την ενέργειά σου στο κρεβάτι σας. Εσύ που είσαι μόνη, αν είχες εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο -είτε νέο, είτε παλιό- φαίνεται να απογοητεύεσαι καθώς η συμπεριφορά του δεν σε ικανοποιεί.

 

Ζυγός
Αν έχεις ενοχληθεί από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση δες και τη δική του πλευρά και προσπάθησε να καλύψεις τα κενά. Έτσι ίσως να νιώσεις καλύτερα. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μη λειτουργείς υπό το φόβο της αποτυχίας και της ανασφάλειας. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην του δημιουργείς ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς. Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας σου.

 

Σκορπιός
Έχεις επικεντρωθεί ιδιαίτερα στους προσωπικούς στόχους και τώρα λαμβάνεις σχόλια ή επαίνους. Μπορεί επίσης  να ανακαλύψεις την ανάγκη σου να στηρίξεις κάποιον. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην λες πράγματα που πιθανά να μετανιώσεις. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη.

 

Τοξότης
Οι καταστάσεις που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σου κυρίως απέναντι στον εαυτό σου αυξάνονται και είσαι έτοιμη να φτάσεις σε μια πρόκληση ή μια επαγγελματική επιτυχία. Μην αναλύεις τα πάντα με τόση σχολαστικότητα και δημιουργείς δυσάρεστο κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου την κατάσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει με τακτ και λεπτότητα.

 

Αιγόκερος
Αγκάλιασε τα συναισθήματά σου και απόφυγε τις εντάσεις ανάμεσα σε αυτό που θα ήθελες να κάνεις κι αυτό που θεωρείς ότι  πρέπει να κάνεις. Η δημιουργικότητα σου στα εργασιακά αναγνωρίζεται. Εξασφάλισε ένα όμορφο και κυρίως ήρεμο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καταλάγιασε το κλίμα έντασης που επικρατεί και μην χαλάς τη μέρα σου. Οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες είναι εξαιρετικά πολλές. Ρίξε λίγο τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου και μην γίνεσαι τόσο επικριτική και απόλυτη.

 

Υδροχόος
Είναι η ώρα να τιμήσεις την ανάγκη σου για μια ασφαλή, άνετη και υποστηρικτική βάση. Μπορεί να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που σχετίζονται με την συναισθηματική ασφάλεια. Εφάρμοσε τις ιδέες σου στα εργασιακά και πίστεψε στις ικανότητες σου. Αν ο ερωτικός σύντροφος σου γίνεται απόψε λίγο γκρινιάρης δείξε κατανόηση και μην δίνεις έκταση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν και να πληγώνεσαι. Αναμνήσεις και νοσταλγίες σου δημιουργούν θλίψη και μελαγχολία.

 

Ιχθείς
Είναι προτιμότερο να κρατήσεις το στόμα και τα χαρτιά σου κλειστά σήμερα. Συζητήσεις και αναλύσεις θα σε μπερδέψουν περισσότερο. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις την τάση να γίνεσαι προσβλητική, καυστική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς νέα πρόσωπα ζύγισε πολύ τα κατά και τα υπέρ και διαχώρισε το ψέμα από την αλήθεια. 

Read More

And More