Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/9)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την Κυριακή αφιέρωσέ τη στον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη να μείνεις λίγο μόνη σου, να αποτραβηχτείς για λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Παρόλα αυτά βέβαια το μυαλό σου δεν σταματά να σκέφτεται τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Η Αφροδίτη μέχρι και τις 8/10 στο ζώδιο του Ζυγού σε θέλει διαρκώς σε εγρήγορση και η αλήθεια είναι πως πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτήν την περίοδο, που φαίνεται να ευνοεί τον τομέα των επαγγελματικών σου. Ενίσχυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πλησίασέ τον και μοιράσου μαζί του τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα αυτό το διάστημα να ελκύεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Οπότε είναι δική σου η επιλογή το ποιον θα αφήσεις να τρυπώσει στην καρδιά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Βρες τρόπους σήμερα να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα. Να κάνεις διαφορετικά πράγματα απ’ ότι συνήθως και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη άλλωστε από το ζώδιο του Κριού σε προδιαθέτει για λίγη χαλάρωση και απόδραση απ’ την καθημερινότητα. Φτιάχνοντας και λίγο το πρόγραμμα της ερχόμενης εβδομάδας αποφασίζεις και πολύ σοφά φυσικά, να εργαστείς συλλογικά. Να μοιραστείς σκέψεις και ιδέες με συναδέλφους και μέσα από αυτό να ανακαλύψεις ενδεχομένως και νέα ερεθίσματα και επιχειρήματα. Έχεις άπλετο χρόνο να αφιερώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου και να του καλύψεις τις όποιες ανασφάλειές του. Η νέα θέση της Αφροδίτης σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά και να δεις κάτω από άλλο πρίσμα τη συναισθηματική σου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τη Σελήνη στο 11ο οίκο σου είσαι λίγο πιο χαλαρή, πιο ήρεμη για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Να τους δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και με το ανοιχτό μυαλό σου να κατανοήσεις τη δική τους στάση ζωής. Απόλαυσε τη συντροφιά τους, διασκέδασε και πέρνα καλά, χωρίς φυσικά να βάζεις τον ερωτικό σύντροφό σου σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε τη συντροφιά φίλων και μην κάθεσαι σπίτι. Είναι ευκαιρία να τρυπώσεις σε παρέες και να κάνεις νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη διεγείρει την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία στη ζωή σου και σήμερα, σε οδηγεί στην αγκαλιά και τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων. Μια ζεστή ατμόσφαιρα θα σε ξεκουράσει ψυχικά και σωματικά. Κάνε ένα ουσιαστικό διάλογο με το σύντροφό σου και εξομολογήσου τις κρυμμένες αλήθειες σου. Τις ευαισθησίες σου είναι όμορφο να τις εκφράζεις κάποιες φορές. Εσύ που είσαι μόνη, αντί να περιμένεις να χτυπήσει ένα τηλέφωνο με τόση αγωνία, κάνε την κίνηση εσύ. Είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο, σε κάθε περίπτωση κάτι θα καταφέρεις.

 

ΛΕΩΝ
Νιώθεις έντονα την ανάγκη να ξεφύγεις απ’ τη ρουτίνα και να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου είτε πνευματικά, είτε πρακτικά. Θέλεις να ανακαλύψεις νέους τρόπους διασκέδασης και ξεκούρασης. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να προσεγγίσεις νέους ανθρώπους, ή να βρεθείς με συμμαθητές και παλιούς φίλους. Για τα επαγγελματικά σχέδιά σου εμπιστεύσου τη βδομάδα που έρχεται και βγάλε τα λιγάκι απ’ το μυαλό σου. Ο σύντροφός σου χρειάζεται τη συναισθηματική επιβεβαίωσή σου, γι’ αυτό γίνε λίγο πιο τρυφερή μαζί του και σήμερα που έχεις λίγο περισσότερο χρόνο, κανάκεψε τον. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τυφλά την Αφροδίτη από τη νέα της θέση και η οποία σου υπόσχεται πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πόσο καιρό έχεις να φροντίσεις τον εαυτό σου άραγε θυμάσαι; Είναι μια ευκαιρία σήμερα να το κάνεις. Άραξε στον καναπέ σου, πάρε τηλέφωνο του φίλους σου και μην αρχίζεις πάλι το ξεσκόνισμα. Τα επαγγελματικά σχέδιά σου, με την προνοητικότητα που διαθέτεις έχουν πάρει το δρόμο τους και δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αρχίζει να ανακτά τις ισορροπίες της, γι’ αυτό και μπορείτε σήμερα να κάνετε πράγματα μαζί και να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου τον εαυτό σου και είναι βέβαιο πως θα κατακτήσεις το πρόσωπο που επιθυμεί η καρδιά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα δεν διατίθεσαι για κανένα λόγο να μείνεις κλεισμένη στο σπίτι. Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η επιθυμία σου να περάσεις καλά, σε κάνει να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα και να επιδιώξεις ανάλαφρες συζητήσεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει τυφλά σε ό,τι κι αν του προτείνεις, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και φτιάξε εσύ το πρόγραμμα, φροντίζοντας να υπάρχει και ένας αισθησιασμός βέβαια. Εσύ που είσαι μόνη τουλάχιστον ακόμη, πρόσεξε τι υπόσχεσαι και πως διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Έλεγξε τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι στο χέρι σου να προσθέσεις σασπένς στη μέρα σου, αρκεί να αφήσεις λιγάκι τις υποχρεώσεις σου στην άκρη. Ασχολήσου με τον ερωτικό σύντροφό σου, επιδίωξε μια εκδρομή μαζί του και κυρίως να μείνετε οι δυο σας. Έχετε καιρό να εξομολογηθείτε ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά του. Εσύ που είσαι μόνη, κοίτα να βγεις έξω να διασκεδάσεις και να ξεχαστείς. Διώξε απαισιόδοξες σκέψεις απ’ το μυαλό σου και προετοιμάσου να αφήσεις θύματα πίσω σου. Όσο κυλούν οι ώρες της μέρας, αρχίζουν να σε κατακλύζουν πάλι τα άγχη των εργασιακών σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη. Έχεις προγραμματίσει τόσα πολλά για σήμερα που δεν ξέρω πόσα τελικά θα μπορέσεις να κάνεις. Έχεις άλλωστε και την τάση να κολλάς και όπου πας, οπότε το πρόγραμμά σου υπολόγισε το στο ήμισυ να βγει. Ο ερωτικός σύντροφός σου να θυμάσαι πως πολύ σύντομα θα αρχίσει τα παράπονα, αν δεν του δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Συμπεριέλαβέ τον λοιπόν στην όποια παρέα και ρίξε του και πότε – πότε, μια αισθησιακή πολλά υποσχόμενη ματιά. Εσύ που είσαι μόνη, σε πολιορκούν τόσα πολλά άτομα το τελευταίο διάστημα, που θα ήταν προτιμότερο να αρκεστείς στο έντονο φλερτ και να πάρεις λιγάκι το αίμα σου πίσω.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα φαίνεται να σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια. Η αλήθεια είναι πως αισθάνεσαι πολύ κουρασμένη και έχεις την ανάγκη να μη μιλήσεις με άνθρωπο. Κάνε μια εξαίρεση βέβαια για τον ερωτικό σύντροφό σου, που δεν γίνεται να τον αποφύγεις περισσότερο. Οι υπάρχουσες υποχρεώσεις σου ήδη σε έχουν απομακρύνει από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, οι καχύποπτες σκέψεις σου σε κρατούν μακριά από άτομα που έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για σένα. Χαλάρωσε λίγο και επίτρεψε τους να σε πλησιάσουν. Έχεις θωρακίσει γερά την καρδιά σου κι έτσι μπορείς να τους δώσεις μια ευκαιρία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η απόλυτη προτεραιότητά σου σήμερα είναι να περάσεις καλά, να γελάσεις με την ψυχή σου, να δεις φίλους και να μιλήσεις για ανάλαφρα και ευχάριστα θέματα. Πρόσεξε βέβαια μέσα σε όλο αυτό, να αποφύγεις πειρασμούς που μπορεί να βρεθούν στα πόδια σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μόλις που έχει αρχίσει να βρίσκει τις ισορροπίες της. Εσύ πάλι που είσαι μόνη, τι καλύτερο απ’ το να αυξάνονται οι πειρασμοί γύρω σου; Ελεύθερη είσαι ό,τι θέλεις κάνεις και αναφορά δε δίνεις. Τελικά έχει και η μοναξιά τα καλά της. Ένα τσεκάρισμα των υποχρεώσεών σου για την επόμενη μέρα θα βοηθούσε πολύ.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Παρόλο που η Κυριακή είναι μέρα ανάπαυσης και προσωπικής απόλαυσης, για σένα δεν φαίνεται να ισχύει. Οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να σε κυνηγούν και εδώ που τα λέμε τα θέλεις κι εσύ λιγάκι. Κράτα βέβαια τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και δώσε του την ανάλογη σημασία και θέση στο πρόγραμμά σου. Θα πρέπει να αντιληφθείς πως φέρεσαι λίγο εγωιστικά το τελευταίο διάστημα απέναντι του και να αλλάξεις στάση. Εσύ που είσαι μόνη, θυμήσου ότι είσαι γυναίκα και χρειάζεσαι προσωπική φροντίδα. Αγάπησε περισσότερο τον εαυτό σου για να σε αγαπήσουν και οι άλλοι.

Read More

And More