Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/1)

Νέα εβδομάδα, νέα αρχή… Ευκαιρία για οργάνωση και προγραμματισμό.

ΚΡΙΟΣ
Ξεκινάς δυναμικά την εβδομάδα σου και εστιάζεις περισσότερο στα επαγγελματικά σου. Η καριέρα σου σε απασχολεί και θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα. Θα υπάρξουν εξελίξεις με πρόσωπα εξουσίας και ανώτερους στον χώρο της δουλειάς σου και δεν αποκλείεται να αναλάβεις ένα νέο εγχείρημα, το οποίο θα βελτιώσει τα οικονομικά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά το μέλλον σου και είσαι έτοιμη να κάνεις τις αλλαγές και τις κινήσεις που απαιτούνται για να πετύχεις τους στόχους σου. Είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσεις κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, το οποίο θα ευνοήσει τη δουλειά σου. Ίσως να έχεις και μία σημαντική πρόταση από το εξωτερικό την οποία πρέπει να σκεφτείς σοβαρά. Σε απασχολούν κάποια ζητήματα νομικής φύσης, που είναι σημαντικό να λύσεις άμεσα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οικονομικές υποχρεώσεις σε πιέζουν και σε απασχολούν έντονα σήμερα. Έχεις εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις και μετά θα μπορέσεις με περισσότερη ηρεμία να συνεχίσεις την ημέρα σου. Υπάρχει πιθανότητα να δεις αλλαγή στο εισόδημά σου. Σημαντική περίοδος αυτή για τη σχέση σου, καθώς είναι πιθανό να αποφασίσεις να συγκατοικήσεις με τον αγαπημένο σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν σου και να σε διεκδικήσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσοχή σου σήμερα είναι περισσότερο στραμμένη στον αγαπημένο σου και όχι τόσο στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Αν υπάρχει κάτι που σε απασχολεί καλό είναι να το συζητήσεις μαζί του και επιτέλους να το λύσετε. Προγραμμάτισε καλύτερα τα οικονομικά σου, γιατί αλλιώς θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

 

ΛΕΩΝ
Η καθημερινότητά σου έχει αλλάξει αρκετά και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου (νέο ωράριο). Θα έχεις περισσότερα πράγματα να κάνεις σήμερα, για αυτό βρες έστω και λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Αλλιώς δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στα αισθηματικά σου…

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα ταλέντα και η δημιουργικότητά σου σήμερα δεν κρύβονται και αυτό δεν είναι κακό. Διοχέτευσε όλη την ενέργειά σου στη δουλειά και κάνε κάτι που θα εντυπωσιάσει. Θα βγεις κερδισμένη. Ο απώτερος στόχος σου είναι να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό στην καριέρα σου και έχει έρθει η στιγμή να το διεκδικήσεις. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις ένα χόμπι ή να θελήσεις να μάθεις κάτι καινούριο που θα βοηθήσει στην επαγγελματική σου εξέλιξη. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να εξελιχθεί σε σχέση η καινούρια σου γνωριμία.

 

ΖΥΓΟΣ
Σε απασχολεί αρκετά η ακίνητη περιουσία σου σήμερα και ίσως αναζητάς λύσεις για κάποια πώληση. Συμβουλεύσου συναδέλφους, μπορεί να σου κάνουν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. Σε πρώτο πλάνο θα είναι η σχέση σου με την οικογένειά σου. Θα υπάρξουν δυσκολίες, όμως θα καταφέρεις να τις αντιμετωπίσεις. Δώσε σημασία στην υγεία σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επαγγελματικές επαφές του τελευταίου διαστήματος «έπιασαν τόπο» και πλέον θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Θα δεις αλλαγές στο πρόγραμμά σου, θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, κάτι που ήθελες. Σίγουρα θα είναι κουραστικό, αλλά μην ξεχνάς ότι με σωστό προγραμματισμό όλα μπορούν να γίνουν. Μην παραμελείς τον αγαπημένο σου, ούτε την οικογένειά σου. Ευνοούνται οι νέες γνωριμίες. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά σήμερα, καθώς θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα αναζητήσεις νέους τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου και είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες. Μην βάζεις σε δεύτερη μοίρα την υγεία σου και αφοσιώσου στον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η καριέρα σου είναι σε ένα κρίσιμο σημείο και εσύ αναζητάς τον τρόπο να κάνεις το επόμενο βήμα. Θα το καταφέρεις, όμως έχει και τίμημα. Περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα. Περισσότερα και τα έσοδα βέβαια κάτι που εδώ και καιρό επιθυμούσες. Πας μπροστά, όμως μην αφήσεις πίσω σου ανθρώπους που σε στήριξαν. Στην προσωπική σου ζωή, ίσως να προχωράς σε μια επισημοποίηση με το σύντροφό σου ή να κάνεις μια νέα, σοβαρή γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα γίνουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σου, όμως εσύ δεν αισθάνεσαι έτοιμη να αναλάβεις νέες ευθύνες. Σκέψου τις επιλογές που υπάρχουν μπροστά σου και θα βρεις τη λύση σε όσα σε απασχολούν. Θα κάνεις μία σημαντική γνωριμία που θα ανανεώσει την προσωπική σου ζωή.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η διάθεσή σου είναι στα ύψη σήμερα και δρομολογείς τους στόχους σου. Αυξάνονται οι επαφές σου και διευρύνεται ο κοινωνικός σου κύκλος. Είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις νέα καθήκοντα στη δουλειά σου ή να ξεκινήσεις μία καινούργια συνεργασία. Τα όνειρά σου θα πραγματοποιηθούν αρκεί να δουλέψεις σκληρά για αυτά.

Read More

And More