Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (15/5)

Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου. Εγκαινιάζει ένα σταθεροποιητικό κύκλο στην ακανόνισητ ενέργεια που υπήρχε μέχρι χθες γύρω μας.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνει την ανάγκη σου για ασφάλεια στα οικονομικά σου και εργάζεσαι για να περιορίσεις τη… ζημιά του τελευταίου διαστήματος. Ένα έξτρα έσοδο θα σου δώσει την ώθηση που ζητάς. Είναι καλή περίοδος για να νιώσεις ασφάλεια και στην προσωπική σου ζωή. Θα περάσεις μία βραδιά «φωτιά» με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σου αγαπημένη μου και αυτό είναι ένα θετικό νέο, ειδικά για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Τα επαγγελματικά σου βαίνουν καλώς και έρχονται ακόμη πιο θετικά νέα σε αυτόν τον τομέα. Η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα ανανεωθεί και θα τη δεις να αλλάζει προς το καλύτερο. Σταθερότητα στα οικονομικά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σου δημιουργεί την ανάγκη για μεγάλες αλλαγές. Όχι τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο σε προσωπικό. Είσαι έτοιμη να κάνεις ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σου. Το ίδιο και στα προσωπικά σου. Θέλεις να χτίσεις γερές βάσεις για το μέλλον μαζί με τον αγαπημένο σου. Προσοχή στα οικονομικά σου όμως, δεν είναι κατάλληλη στιγμή για περιττά έξοδα που θα χαλάσουν τον προϋπολογισμό σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι έτοιμη να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες απαιτήσεις της ημέρας. Το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο, όμως οι ιδέες σου θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με επιτυχία προς την επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα αρχίσεις δειλά – δειλά να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου. Η θετική σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σου.

 

ΛΕΩΝ
Το τελευταίο διάστημα έχεις εστιάσει στα επαγγελματικά σου και πλέον έχει έρθει η ώρα να χαρείς τους καρπούς των κόπων σου. Η καριέρα σου εξελλίσσεται με πολύ θετικό τρόπο, γεγονός που σε κάνει ευτυχισμένη. Διεκδίκησε και σε οικονομικό επίπεδο όσα σου αναλογούν και θα είσαι σε ακόμη καλύτερη θέση. Θα δεχθείς ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον αγαπημένο σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου θα εκτοξεύσει τη δημιουργικότητά σου, γεγονός που θα σε φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική σου επιτυχία. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων, καθώς τα οικονομικά σου δεν έχουν τακτοποιηθεί. Η αισιοδοξία σου θα φέρει νέα πνοή στη σχέση με τον αγαπημένο σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία τάξη. Αυτό που σε απασχολεί πολύ όμως είναι τα οικονομικά σου. Η Νέα Σελήνη μάλιστα θα φέρει στην επιφάνεια ένα κληρονομικό ζήτημα το οποίο θα απαιτήσει άμεση λύση. Θα υπάρξει θετική έκβαση. Ο ερωτισμός σου θα βάλει… φωτιά στη σχέση σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου πραγματοποιείται ακριβώς απέναντι από το δικό σου, κάτι που σε ευνοεί αρκετά. Εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια για να αποδόσεις τα μέγιστα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να αποκαταστήσεις την ηρεμία στη σχέση σου, το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμη δουλειά για να σταθεροποιηθούν, καθώς σε πιέζουν υποχρεώσεις του παρελθόντος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απαιτητική η σημερινή ημέρα –αλλά και οι επόμενες- για εσένα, καθώς ο φόρτος εργασίας σου είναι μεγάλος. Προσπάθησε να οργανωθείς καλά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Να ξέρεις ότι όσο και να πιεστείς είναι για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, αρκεί να κάνεις πραγματική προσπάθεια για να τα βελτιώσεις και να μην κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω. Μία αλλαγή στην εμφάνισή σου θα σε απογειώσει και θα λειτουργήσει θετικά και στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Τα οικονομικά σου έχουν καλές προοπτικές εξέλιξης και αυτό σε χαροποιεί. Τα αισθηματικά σου είναι το νούμερο ένα ζήτημα που σκέφτεσαι σήμερα. Θα περάσεις μία απολαυστική ημέρα με τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα έρθεις πιο κοντά και θα γιατρέψεις πληγές του παρελθόντος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Διανύεις μία ήρεμη επαγγελματικά περίοδο και αυτό σε βοηθάει πολύ και στην ψυχολογία σου. Ιδιαίτερα ευχάριστη η σημερινή ημέρα και η περίοδος που θα ακολουθήσει για εσένα ειδικά σε ζητήματα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σου. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα για εσένα, να… κακομάθεις λίγο τον εαυτό σου. Με τον αγαπημένο σου θα περάσεις μια όμορφη και ήσυχη ημέρα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ευνοείται η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στο βαρύ πρόγραμμα της ημέρας. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες σημαντικές συζητήσεις για τα οικονομικά σου. Αναζήτησε και νέες πηγές εσόδων. Στην προσωπική σου ζωή χρειάζεται λίγο προσοχή. Απέφυγε τις εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Read More

And More