Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (16/10)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; 

Κριός
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις το πεδίο γύρω σου. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τους άλλους, σε βοηθάει στα σχέδιά σου. Διαπραγματεύεσαι και συμβιβάζεσαι όπου πρέπει. Θα γυρίσεις σελίδα στην κοινωνική σου ζωή και ειδικά με αυτούς που έχεις μια ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί να υπάρξει μια σύγκρουση αλλά ο στόχος είναι να μπούνε τα πράγματα στη θέση τους. Βρες τη χρυσή τομή και βελτίωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια εξαιρετική περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα.

 

Ταύρος
Ενώ οι απογοητεύσεις διαδέχονταν η μια την άλλη, η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μια νέα αρχή στους τομείς που θεωρείς προβληματικούς στη ζωή σου. Οι συνθήκες στα εργασιακά αρχίζουν να βελτιώνονται και έτσι μπορείς να προγραμματίσεις και να βάλεις σε τάξη τα σχέδιά σου. Αν και μπορεί να καταπιεστείς σήμερα, θα πρέπει να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον σου αρχίζει να εξελίσσεται κάτι σημαντικό.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη εισάγει μια νέα αρχή στην αγάπη, το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με φίλους, ομάδες ή συνεργάτες και θα πρέπει να κάνεις το ζογκλέρ. Ακόμα κι έτσι το επίκεντρο θα πρέπει να είναι η τακτοποίηση της προσωπικής σου ζωής. Η μέρα στα εργασιακά εξελίσσεται ομαλά. Ο ερωτικός σύντροφος σου δείχνει τα συναισθήματα του με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για ανεμελιά και διασκέδαση.

 

Καρκίνος
Η ικανότητα να βλέπεις και τις δυο πλευρές μιας κατάστασης μπορεί να σου είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Οι συμβουλές σου μπορεί να αναζητηθούν και να εκτιμηθούν, καθώς και η ανταλλαγή ιδεών. Η νέα Σελήνη επηρεάζει τον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της καρδιάς σου παρακινώντας σε να ηγηθείς ή να ξεκινήσεις κάτι φρέσκο στην προσωπική σου ζωής. Ιδανικές είναι οι συνθήκες για να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις στα εργασιακά. Λύσε προβλήματα ή διέγραψέ τα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία και τη δυνατότητα για μια νέα αρχή ιδιαίτερα με τις καθημερινές υποθέσεις σου, τις επικοινωνίες, τις επαφές και τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου. Σε ό,τι σχετίζεται με τα εργασιακά, δώσε έμφαση στην κοινωνικότητά σου. Κάντε πράγματα σήμερα με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις θα σε βγάλει από τη μονοτονία.

 

Παρθένος
Η ενέργειά σου είναι αυξημένη, οι προσπάθειές σου εντείνονται και εκφράζεις τις πεποιθήσεις σου και τις ιδέες σου με ενθουσιασμό. Μετά τη σημερινή νέα Σελήνη είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις την ανάγκη σου για μια νέα αρχή σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, το εισόδημα, την αυτοεκτίμησή σου. Οι ρυθμοί σήμερα στα εργασιακά αλλά και οι εξελίξεις δεν φαίνεται να σε ικανοποιούν ιδιαίτερα. Ο ερωτικός σύντροφός σου καταφέρνει να σε κάνει να νιώσεις ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια ξεκαθαρίσματα σε ανακουφίζουν.

 

Ζυγός
Η νέα Σελήνη σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και ενώ εξακολουθείς να σκέφτεσαι τα επόμενα βήματά σου έχεις περισσότερη δύναμη από το συνηθισμένο για να αναλάβεις την ευθύνη και να κάνεις τις ανάλογες κινήσεις τις επόμενες μέρες. Κάθε σου κίνηση και ιδέα στα εργασιακά είναι αποτελεσματική. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ήρθε η ώρα να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνιση σου και βάλε πλώρη για μια καινούρια αρχή.

 

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη σε παρακινεί για καινούρια ξεκινήματα, ξεκούραση, αναγέννηση και συναισθηματική θεραπεία. Ήρθε η ώρα για να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για μια αποτοξίνωση. Ωστόσο οι εντάσεις δεν λείπουν από την εργασία, τα καθήκοντα και την υγεία. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά καθώς κάποια θέματα φαίνεται να είναι σημαντικά. Πρόσεξε τι κρύβεις από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές προκλήσεις σε βγάζουν από το λήθαργο.

 

Τοξότης
Η νέα Σελήνη δείχνει σήμερα ένα νέο κύκλο και μια νέα αρχή στην κοινωνική σου ζωή ή με στόχους, αιτίες και έργα επιτυχίας. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή που θα πρέπει να διαχειριστείς διαλλακτικά αφού το επίκεντρό σου είναι η τακτοποίηση της κοινωνικής σου ζωής. Θα σε ωφελήσει πολύ να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους. Απόψε μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή σου.

 

Αιγόκερος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια νέα αρχή στο μέτωπο της καριέρας ή στις ευθύνες και τους στόχους της ζωής σου. Η σχέση σου με ανώτερους μπορεί επίσης να είναι το επίκεντρο. Προσοχή χρειάζονται προσωπικά θέματα και κοινωνικές πιέσεις που είναι έντονες. Ωστόσο η αναγνώριση και η ανταμοιβή είναι δεδομένη. Βάλε γερές βάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε βοηθούν στο να αναγνωρίσεις τις προσωπικές σου αξίες.

 

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σε εμπνεύσει να αναζητήσεις μια αίσθηση αποστολής ή και σκοπού σχετικά με την εκμάθηση νέων πραγμάτων και εμπειριών, τη διεύρυνση των οριζόντων σου, την επίτευξη λίγο υψηλότερων στόχων, τη δημοσίευση ή την προώθηση σου. Πρόσθεσε νέες ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τη διασκέδαση και τη χαρά.

 

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να χρησιμεύσει ως σημαντική προτροπή για να αντιμετωπίσεις την προσωπική ή οικονομική ζωή σου. Επανεξέτασε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και φρόντισε να κρατήσεις ό,τι αξίζει πραγματικά. Μια αποκάλυψη ή μια πληροφορία εξυπηρετεί τα σχέδιά σου στα εργασιακά. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια νέα γνωριμία που θα σε συναρπάσει.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164