Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/10)

Οι στόχοι σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο στο προσκήνιο.

ΚΡΙΟΣ
Οι επαγγελματικές σου επιλογές είναι πλέον ξεκάθαρα θετικές για την πορεία σου, αφού έχει ήδη αρχίσει να φαίνεται η πρόοδος που έχεις σημειώσει. Κάνε τις απαιτούμενες συζητήσεις για την αύξηση των οικονομικών σου και την τακτοποίηση κάποιων θεμάτων που είναι σε αναμονή. Όσο για τα αισθηματικά σου φρόντισε να μην έρθεις σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι σε single να συγκρατηθείς και να μην πέσεις με τα μούτρα σε μία νέα σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις σε έχουν αγχώσει πολύ, ωστόσο με καλό προγραμματισμό θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όσα έχεις να φροντίσεις. Τα οικονομικά σου θα καλυτερεύσουν, αρκεί να κάνεις καλή διαχείριση των εσόδων σου. Στην προσωπική σου ζωή ίσως να υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της σχέσης σου. Εάν είσαι single, τότε ήρθε η στιγμή για μία νέα γνωριμία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα δεν είναι ιδανική μέρα για να λάβεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της καριέρας σου. Φρόντισε να μείνεις προσηλωμένη στα σχέδια της ημέρας. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν. Σου λείπει το πρόγραμμα και κάνεις λάθος κινήσεις. Στα ερωτικά σου χρειάζεται αλλαγή. Λείπει η φλόγα από τη ζωή σου και από τη σχέση σου. Κάνε κάτι για να αλλάξεις αυτή την κατάσταση…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συμφέρουσες οι προτάσεις που θα δεχθείς σήμερα για τη δουλειά σου αγαπημένη μου. Θα δεις την καριέρα σου να απογειώνεται και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ακόμη πιο σημαντικά πράγματα στην επαγγελματική σου ζωή. Όλες αυτές οι εξελίξεις, θα φέρουν αλλαγές και στα οικονομικά σου. Να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και μετά μπορείς να κάνεις και μερικές σπατάλες για τον εαυτό σου. Στην προσωπική σου ζωή, καιρός για ξεκαθαρίσματα. Συζήτησε με τον σύντροφό σου το μέλλον της σχέσης σας. Εάν είσαι single , δώσε την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που σε… πολιορκεί να σε γνωρίσει καλύτερα.

 

ΛΕΩΝ
Συνέχισε δυναμικά τη δουλειά σου και τα σχέδιά σου θα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Θα έχεις την ευκαιρία πολύ σύντομα να θέσεις και νέες ιδέες σε εφαρμογή. Για σήμερα φρόντισε να μην προχωρήσεις καμία υπόθεση που να αφορά τα οικονομικά σου. Ασχολήσου με άλλα ζητήματα και μην υπογράψεις καμία συμφωνία. Στα προσωπικά σου θα δεις την αλλαγή. Η φλόγα στη σχέση σου θα ανάψει ξανά και ο αγαπημένος σου θα έρθει κοντά σου. Εάν είσαι single, δεν είναι η ώρα για μία νέα γνωριμία, φαίνεται ότι δεν είσαι έτοιμη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις σήμερα σε έχουν ήδη αγχώσει και δεν είσαι σίγουρη ότι είσαι έτοιμη να ανταπεξέλθεις σε όλες. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη και μην παρεκκλίνεις από το πρόγραμμά σου αν θες να περάσει «αναίμακτα» η μέρα σου. Τα οικονομικά σου σε ταλαιπωρούν. Ένα χρέος από το παρελθόν θα φέρει εντάσεις. Να είσαι προσεκτική. Ο αγαπημένος σου δεν ξέρει κάτι και μάλλον θα χρειαστεί να το μάθει. Να είσαι ειλικρινής μαζί του. Εάν είσαι single, μία νέα γνωριμία μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πολύ όμορφο.

 

ΖΥΓΟΣ
Λόγια, λόγια, λόγια και από πράξεις τίποτα. Μην κάνεις μόνο προγραμματισμό στη δουλειά σου, φρόντισε να κάνεις και πράξη όσα λες. Μόνο έτσι θα πας μπροστά τα επαγγελματικά σου. Η ισορροπία επανέρχεται στα οικονομικά σου, όμως φρόντισε σε αυτό το κρίσιμο σημείο να μην κάνεις λάθος επιλογές. Οι πλανήτες ευνοούν την επικοινωνία, επομένως θα έχεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον αγαπημένο σου και να λύσετε προβλήματα του παρελθόντος. Εάν είσαι single, καιρός να κάνεις επιτέλους κάτι για αυτό. Βγες, διασκέδασε, γνώρισε νέα άτομα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα θα είναι πολύ σημαντική σε ότι και αν κάνεις στα επαγγελματικά σου. Θα έρθουν αλλαγές που θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προχωρήσεις την καριέρα σου. Απέφυγε σήμερα τα έξοδα που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου και μην συνάψεις συμφωνίες. Στην προσωπική σου ζωή, ευκαιρία σήμερα να αφιερώσεις χρόνο στον αγαπημένο σου, αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ που είσαι single φαίνεται ότι σου αρέσει αυτή η περίοδος, κάνεις πράγματα για εσένα!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις πολλές και σημαντικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις την καριέρα σου στο επόμενο βήμα. Μην τις χαραμίσεις, φρόντισε να τις κάνεις να αποδώσουν. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Πρέπει να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες. Η ανεβασμένη σου διάθεση θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Μία νέα γνωριμία είναι πολύ κοντά για εσένα που είσαι μόνη σου αυτή την περίοδο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευκαιρία για νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, τώρα που είδες τις ιδέες σου να πιάνουν τόπο και τους κόπους σου να αποδίδουν καρπούς. Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Τα οικονομικά σου σύντομα θα βελτιωθούν, αρκεί να είσαι συνεπής και να μην κάνεις περιττές αγορές που θα χαλάσουν τον προϋπολογισμό σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε καλό επίπεδο. Απέφυγε τους καβγάδες με τον αγαπημένο σου. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για μία νέα γνωριμία, δεν είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για τη δουλειά σου. Ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την καριέρα σου, να την πας στο επόμενο βήμα. Τα οικονομικά σου θα δουν την άνθιση που τόσο καιρό περίμενες. Θα «περάσουν» πολλά χρήματα από τα χέρια σου, φρόντισε να τα διαχειριστείς σωστά και να μην κάνεις επιλογές που θα καταστρέψουν τον προϋπολογισμό σου. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και θα δεις τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου να αλλάζει. Εάν κάτι δεν προχωρά, τότε μήπως ήρθε η στιγμή να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις; Μην μένεις σε μία σχέση μόνο από συνήθεια.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Θα έρθουν σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου και είσαι έτοιμη να τις δεχθείς με ανοιχτές αγκάλες. Αλλαγές που θα φέρουν εξελίξεις και στα οικονομικά σου. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν οι υποχρεώσεις σου, ωστόσο μην κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου πνέει ένας ούριος άνεμος και εσύ και ο αγαπημένος σου θα πάρετε την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Εάν είσαι single, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες.

Read More

And More