Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Κάποιες φορές οι ανασφάλειές σου σε προφυλάσσουν από λανθασμένες ενέργειες. Έτσι και σήμερα για μια ακόμα φορά, σε προστατεύει από το να δεσμευτείς σε περίπλοκες και αδιέξοδες καταστάσεις. Η Σελήνη παραμένει κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της ημέρας στο δικό σου ζώδιο κι έτσι στα εργασιακά, σε παροτρύνει να πάρεις πρωτοβουλίες και να κινηθείς δυναμικά. Οργάνωσε κάτι ρομαντικό για απόψε και δώσε μια τόνωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια γνωριμία να σε κάνει να πιστέψεις στην ακαταμάχητη θηλυκότητα και γοητεία σου. Οικονομικά ρίσκα καλύτερα να τα σκεφτείς περισσότερο.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ευαισθησίες σου και το αίσθημα αυτοσυντήρησης σήμερα σε παροτρύνουν στο να φροντίσεις τον εαυτό σου και να βάλεις τις ανάγκες σου σε μεγαλύτερη προτεραιότητα. Έχεις επενδύσει πολλά στα εργασιακά και έχεις δώσει όλη σου την ενέργεια, γι’ αυτό και οι απαιτήσεις σου μεγαλώνουν. Μάθε να είσαι λίγο πιο υπομονετική με τις εξελίξεις οι οποίες οσονούπω καταφτάνουν. Η Σελήνη παραμένει λίγο ακόμα στο ζώδιο του Κριού πριν επισκεφτεί το δικό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείς από σκόρπιες εργασιακές εκκρεμότητες. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον ερωτικό σύντροφό σου προσπάθησε να τον ακούσεις και να βάλεις για λίγο στην άκρη τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανα πάσα στιγμή και ώρα, ένας νέος έρωτας θα επαναφέρει τα φτερουγίσματα στην καρδιά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Και πάλι σήμερα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα προσωπικά και να νιώθεις καταπίεση και εκνευρισμό. Χαλάρωσε λίγο και σκέψου πιο καθαρά και αντικειμενικά. Η εριστική σου διάθεση κυρίως στον εργασιακό σου χώρο, μπορεί εύκολα να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Άλλαξε στάση και ύφος, αφού δεν σε εξυπηρετεί το να δημιουργείς αντιπάθειες και έχθρες. Ξέκλεψε λίγο απ’ το κέφι και την ανεμελιά του ερωτικού σου συντρόφου και μην τον βουτάς και αυτόν στη μελαγχολία σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επιτρέψεις στο άτομο του παρελθόντος να σε ταράξει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αυτοπεποίθηση πηγάζει από μέσα σου, γι’ αυτό μην περιμένεις απ’ τους άλλους να στην τονώσουν. Μόνη σου πρέπει να πιστέψεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στα εργασιακά προτίμησε να τις μεταθέσεις για αργότερα. Σήμερα δεν είσαι σε θέση να προστατεύσεις τα συμφέροντά σου. Κάνε κοινά όνειρα με τον αγαπημένο σου απόψε. Αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το οικείο, φιλικό σου περιβάλλον θα προκύψει ο μεγάλος έρωτας και μάλιστα με άτομο που πιθανά ήδη γνωρίζεις.

ΛΕΩΝ
Αναζήτησε το θετικό και όχι το αρνητικό απ’ όσα εισπράττεις σήμερα απ’ τον κοινωνικό σου περίγυρο. Οι ευαισθησίες και η ευθιξία σου σήμερα βρίσκονται στα ύψη. Απ’ το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη κατευθύνεται στο ζώδιο του Ταύρου, αναζητάς την ασφάλεια στα εργασιακά και επικεντρώνεσαι στις υποθέσεις που αναδεικνύουν τις ικανότητές σου. Την ένταση της ημέρας μην την μεταφέρεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Αντίθετα επωφελήσου απ’ τη βραδιά και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεχαστείς. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, απόλαυσε το ενδιαφέρον φιλικών σου προσώπων και κάλυψε τα συναισθηματικά σου κενά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θέματα καρδιάς και οικονομικά φαίνεται να σε απασχολούν σήμερα έντονα. Μια συναισθηματική ανησυχία χαλά τη διάθεσή σου και δεν σε αφήνει να απολαύσεις και τις ικανοποιητικές εξελίξεις που φέρνει η μέρα στις υποθέσεις σου. Πιθανά να υπάρξουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις στα εργασιακά, που θα πρέπει να διαχειριστείς με διαλλακτικότητα. Με τη Σελήνη τις βραδινές ώρες να περνά στο ζώδιο του Ταύρου, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφο και τους αγαπημένους σου. Κι εσύ που είσαι μόνη, αναζήτησε τη συντροφιά και μη μένεις μόνη σου στο σπίτι. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ιδιοκτησιακά θέματα.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα καλείσαι να αντιμετωπίσεις συναισθήματα και ανασφάλειες, τις οποίες πιθανά κι εσύ να μην έχεις αναγνωρίσει στον εαυτό σου. Κινήσου σε γνώριμα και σταθερά μονοπάτια και απόφυγε σημαντικές αποφάσεις και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Κάνε μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα στα εργασιακά, έτσι ώστε να αναπληρώνεις τις δυνάμεις σου και να αποδίδεις καλύτερα. Ζήλιες και καχυποψίες δικές σου, πιθανά να χαλάσουν το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και κράτα το στόμα σου κλειστό. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για συναισθηματικές ανατροπές και θύελλες. Σε οικονομικά θέματα εμπιστεύσου το ένστικτό σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πάλη με τις ανασφάλειές σου σήμερα είναι έντονη, κυρίως με ό,τι αφορά στο συναισθηματικό σου κόσμο. Ηρέμησε λιγάκι και προσπάθησε ενδιάμεσα στις υποχρεώσεις σου να κάνεις πραγματάκια και για τον εαυτό σου. Παρόλο που πρέπει να είσαι συνεπής σε ό,τι έχεις αναλάβει στα εργασιακά, σήμερα κατ’ εξαίρεση μπορείς να αποφορτίσεις το πρόγραμμά σου. Μετά το μεσημέρι αρχίζεις να ηρεμείς και μπορείς να ασχοληθείς με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να τον ακούσεις και να μην τον φορτώσεις για μια ακόμα φορά με τα δικά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να εισπράξεις τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει σήμερα μια έλλειψη σαφήνειας σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και στα όσα αφορούν κοινωνικότητα και οικογένεια. Η Σελήνη κατευθύνεται προς τον τομέα εργασίας και υγείας σου, γι’ αυτό και οδηγείσαι στο να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Η νευρικότητά σου σε κάνει εριστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε να κυλήσει τουλάχιστον και να κλείσει όμορφα η μέρα σου. Χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν έχει νόημα να σκαλίζεις το παρελθόν. Αντίθετα θάψε το και ξέχασε το εντελώς. Οικονομικές υποθέσεις συνεχίζουν να σε αγχώνουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη απέναντι στο Χείρωνα σήμερα οι διαφωνίες είναι πιθανές σχετικά με τις αξίες ή με τους τρόπους έκφρασης της αγάπης και της συναισθηματικής σταθερότητας. Μετρίασε το άγχος και καθησύχασε τους φόβους σου στα εργασιακά, που μπορεί να παρεμβαίνουν σε υγιή σχεδιαγράμματά σου. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και προσπάθησε να αδειάσεις το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, είναι πολλοί αυτοί που προσπαθούν να σε προσεγγίσουν και να σου εκφράσουν το ενδιαφέρον τους. Μην τους γυρίζεις την πλάτη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλό θα ήταν να είσαι λίγο αμυντική απέναντι στα όσα έχεις να αντιμετωπίσεις σήμερα και να μην επιτρέψεις να ξεφύγουν καταστάσεις από τον έλεγχό σου. Ίσως θα πρέπει να μάθεις να αντιμετωπίζεις προβληματικές καταστάσεις, απ’ το να τις κουκουλώνεις. Η νευρικότητά σου εύκολα θα μπορούσε να επηρεάσει εργασιακές συνεργασίες σου, γι’ αυτό προφύλαξέ τες. Η Σελήνη κατευθύνεται στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα και σε παροτρύνει να λύσεις προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ζήσε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου και κλείσε όμορφα τη μέρα σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ αρχίζει να σε διεγείρει μετά από αρκετά μεγάλο διάστημα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη και σαν ένα βάρος να έχει φύγει από τις πλάτες σου. Γι’ αυτό φρόντισε, μέσα στο πρόγραμμα της μέρας να προσθέσεις και λίγη προσωπική απόλαυση. Το άγχος για εργασιακές υποθέσεις που εκκρεμούν δεν λείπει, όμως καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις με σχετική ευκολία. Καθώς οι ώρες κυλούν, το κέφι σου ανεβαίνει και προσφέρεσαι να αναλάβεις τη διαμόρφωση της βραδιά με τον αγαπημένο σου. Πρόσθεσε διασκέδαση στο πρόγραμμα και ξεφύγετε εντελώς από τα συνηθισμένα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που λαμβάνεις και τα βλέμματα που στρέφονται επάνω σου όπου κι αν βρεθείς, ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

Read More

And More