Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/9)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου σου δίνει τη δυνατότητα αναδιοργάνωσης και βελτίωσης τόσο της καθημερινότητας όσο και της επαγγελματικής σου ζωής. Οι θετικές εξελίξεις σε βοηθούν να ξεκαθαρίσεις τους στόχους σου και να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Μην παραβλέπεις τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο ερωτικό παιχνίδι προκύπτει στον εργασιακό σου χώρο που πρέπει να διαχειριστείς με διακριτικότητα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη είναι θετική και σημαντική για τη συναισθηματική σου ζωή. Καιρός να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για ποιοτικό προσωπικό χρόνο, διασκεδαστικές δραστηριότητες και ισορροπίες. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σου είτε βρίσκεσαι σε μια σταθερή σχέση είτε είσαι μόνη. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες και νέοι άνθρωποι θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής και ότι έχεις τη στήριξη που χρειάζεσαι. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Το νέο φεγγάρι σου προσφέρει μια έκρηξη ενέργειας στην οικιακή και οικογενειακή σου ζωή. Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για τη βελτίωση και την τήρηση προσωπικών δεσμεύσεων ή την απόλαυση περισσότερων ευχάριστων δραστηριοτήτων. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για την τακτοποίηση των εργασιακών και οικονομικών εκκρεμοτήτων σου. Ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να διαγράψεις από τη μνήμη σου παλιές δυσάρεστες καταστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνισή του στη ζωή σου ένα σημαντικό άτομο του παρελθόντος. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις συνδέσεις και τις μετακινήσεις. Οι προσπάθειες ταξινόμησης και οργάνωσης στα εργασιακά μπορούν να αποδώσουν. Ευκαιρία να προσθέσεις νέες δραστηριότητες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα βοηθήσουν στην ανανέωση του συναισθήματος και του πάθους. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα των πόρων, των χρημάτων, των φυσικών σου ταλέντων, της άνεσης και της ασφάλειας. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ευκαιρίες να γίνεις πιο παραγωγική ή να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Οι λίγο αργοί ρυθμοί στα εργασιακά σχέδιά σου δεν πρέπει να σε απογοητεύουν. Ο ερωτικός σύντροφός σου, σου δείχνει με κάθε τρόπο τα συναισθήματά του και προσθέτουν ενδιαφέρον στη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, κάποια ξεκαθαρίσματα ή αποκαλύψεις σε βοηθούν στο να διακρίνεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Η σημερινή νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο φέρνει ένα αίσθημα ανανέωσης δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τα όνειραά σου. Η ενασχόληση με τις ευθύνες και όχι η αποφυγή τους είναι εξαιρετικά ικανοποιητική καθώς ο Ήλιος με τον Κρόνο εναρμονίζονται. Το νέο φεγγάρι επίσης σου δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, να επουλώσεις πληγές ακόμα και να δεσμευτείς. Εσύ που είσαι μόνη, ενίσχυσε με κάθε τρόπο τη γοητεία σου και προετοιμάσου για νέες εμπειρίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Με το σημερινό νέο φεγγάρι μπορείς να βελτιώσεις ή να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην ιδιωτική, πνευματική σου ζωή και την ψυχική σου υγεία. Το να νιώσεις άνετα με τις εσωτερικές σου ανάγκες και επιθυμίες γίνεται πλέον ανάγκη. Ίσως χρειαστεί να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια προκειμένου να καταφέρεις να συγκεντρωθείς στα εργασιακά, όμως κρίνεται απαραίτητο. Απόφυγε το να εμπλακείς σε παράλληλες καταστάσεις αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση και εσύ που είσαι μόνη, μην λες όχι σε νέες προκλήσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Με το σημερινό νέο φεγγάρι ενισχύονται οι φιλικές σχέσεις σου, ενώ σε παροτρύνει να βρεις νέα ενδιαφέροντα και συλλογικές δραστηριότητες. Οι καλές συμβουλές στα εργασιακά ανταλλάσσονται και οι συνεργασία γίνεται πιο παραγωγική. Απόψε αλλά και το επόμενο διάστημα είναι κατάλληλο για να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Να προσθέσεις μαγεία, πάθος και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πες ναι σε νέες προκλήσεις και απόλαυσε το φλερτ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος κι έτσι η επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει νέες αρχές και ξεκινήματα ή μια νέα προσέγγιση για την καριέρα, την πορεία της ζωής σου, τους μακροπρόθεσμους στόχους, τις ευθύνες, τη φήμη, την κοινωνική κατάσταση ή τα ζητήματα ηγεσίας. Καιρός να ανακτήσεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε είσαι μόνη. Οι νέες γνωριμίες που προκύπτουν στη ζωή σου φαίνονται ενδιαφέρουσες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερως
Το νέο φεγγάρι εμφανίζεται στον τομέα του πνεύματος, της μάθησης, της κοσμοθεωρίας και των πεποιθήσεών σου. Η επόμενη εβδομάδα είναι μια περίοδος αυξημένης γενναιότητας και αυθορμητισμού και μια περίοδος για την απόκτηση νέων γνώσεων ή για την εμπλούτιση γνώσεων για συγκεκριμένα θέματα. Οι επαγγελματικές εξελίξεις εξυπηρετούν και ευνοούν τα σχέδιά σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανανεώνεται και σου εμπνέει την πολυπόθητη συναισθηματική ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Με τη σημερινή νέα Σελήνη οι οικείες σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από ένα ξεκίνημα ή όραμα. Βρίσκεσαι στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού του τι θέλεις και χρειάζεσαι από τους άλλους και τι περιμένεις από τον εαυτό σου. Τώρα σε ενδιαφέρει να αναπτύξεις περαιτέρω μια σχέση ή ένα έργο. Η μέρα σε βοηθά στο να διεκπεραιώσεις εργασιακές και οικονομικές εκκρεμότητες. Το πάθος αναζωπυρώνεται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, θετικές εξελίξεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες προβλέπονται για το επόμενο διάστημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Η νέα Σελήνη σήμερα το πρωί μπορεί να ζητήσει νέα ξεκινήματα ή οδηγίες που σχετίζονται με τις στενές σχέσεις και τις συνεργασίες, καθώς είναι πιθανό να τραβήξεις προς μια νέα κατεύθυνση ή προς μια διαφορετική προοπτική. Μια νέα εργασιακή πρόταση ανοίγει νέες προοπτικές. Βρες τη χρυσή τομή στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και γεφύρωσε αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις ανεκμετάλλευτη αυτήν την περίοδο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Read More

And More