Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/3)

Νέα Σελήνη σήμερα στους Ιχθείς και η ημέρα θα είναι γεμάτη θετικές εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς φέρνει αλλαγές. Έχει έρθει η στιγμή να αφήσεις στην άκρη τις ντροπές και να μιλήσεις ξεκάθαρα για τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Ιδανική στιγμή να κάνεις ένα μικρό break από τη δουλειά σου. Μία ολιγοήμερη άδεια θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις καλύτερα το μέλλον σου. Πρέπει να σκεφτείς και τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μία όμορφη ημέρα η σημερινή για εσένα αγαπημένη μου, αναμένεται να έχεις εξελίξεις σε πολλά κεφάλαια στη ζωή σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μάλιστα θα δεις πολλά πράγματα να βελτιώνονται γεγονός που θα σε κάνει πολύ χαρούμενη. Οι αλλαγές στη δουλειά σου σε ευχαριστούν, αυξάνουν το ενδιαφέρον σου και σε κάνουν πιο παραγωγική. Σημαντική στιγμή να κάνεις και μία ανανέωση στο σπίτι σου, θα σε βοηθήσει να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και αυτό θα φέρει μεγάλη εύνοια στα αισθηματικά σου. Αναμένεται βελτίωση και σε κάποια οικογενειακά ζητήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή Νέα Σελήνη φέρνει πολλά και θετικά νέα στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο θα προκύψουν κάποιες καταστάσεις τις οποίες θα πρέπει να χειριστείς με προσοχή το επόμενο διάστημα. Στα αισθηματικά σου σημαντικό είναι να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί τα νεύρα δεν οδηγούν σε τίποτα καλό. Στα οικονομικά σου φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις κάποιους στόχους που έχεις θέσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη σε ευνοεί αγαπημένη μου. Για τις επόμενες 15 ημέρες θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις κάποια από τα επαγγελματικά σου σχέδια, τα οποία μάλιστα θα αποδώσουν καρπούς. Θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου και θα μάθεις πολλά και όμορφα πράγματα. Προσοχή στην υγεία σου όμως, μην κουράζεσαι πολύ. Κάνε συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΛΕΩΝ
Σήμερα πραγματοποιείται η μηνιαία συνάντηση του κυβερνήτη σου, του Ήλιου και της Σελήνης, προκειμένου να σχηματίσουν το καινούριο φεγγάρι. Είναι μία συνάντηση που μόνο θετικά μπορεί να σου φέρει. Θα πάρεις ανάσα, γιατί θα δεις αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Θα καταφέρεις επίσης να διευθετήσεις κάποια οικονομικά θέματα, κάτι σχετικό με κάποιο δάνειο. Όσο για την ερωτική σου ζωή, φωτιά! Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει όλα όσα θα έρθουν. Η σχέση σου θα αλλάξει προς το καλύτερο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις καταφέρει να βάλεις σε μία τάξη τα επαγγελματικά σου και δεν ανησυχείς για κάτι συγκεκριμένο, παρά μόνο για το γεγονός ότι δουλεύεις πολύ. Το πρόβλημα είναι στα αισθηματικά σου. Υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και θα έρθει στο προσκήνιο. Θα καταφέρεις να δώσεις λύσεις. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και προχώρα μπροστά. Για τα οικονομικά σου ξέρεις ότι πρέπει να είσαι προσεκτική, αλλά όλο περιττά έξοδα κάνεις!

 

ΖΥΓΟΣ
Θα έρθουν κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου, τις συνθήκες της εργασίας σου και την υγεία σου. Είναι πιθανό να αναλάβεις κάτι νέο στη δουλειά σου, το οποίο θα απαιτεί περισσότερο από τον χρόνο σου. Φρόντισε άμεσα να βρεις ρυθμούς, χωρίς να ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου. Αν είσαι άνεργη είναι πιθανό να “εμφανιστεί” κάτι στον ορίζοντα. Σημαντικό να προσέξεις την υγεία και τη διατροφή σου αυτό το διάστημα. Προσοχή και στα αισθηματικά σου. Μην μεταφέρεις το άγχος της δουλειάς σου στον αγαπημένο σου, μην δυσανασχετείς σε όσα σου λέει, γιατί οι πολλές αλλαγές δεν θα σου βγουν σε καλό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Δεν περνάνε απαρατήρητα όσα κάνεις στη δουλειά σου. Άρπαξε την ευκαιρία να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου, χαράς ευαγγέλια! Όλα βαίνουν καλώς. Πολύ πιθανό να αποφασίσετε με τον αγαπημένο σου να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας (γάμος, παιδί).

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα επαγγελματικά σου σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, φαίνεται όμως ότι έχεις βάλει μία τάξη. ΤΟ διάστημα αυτό σε απασχολεί κάτι σχετικό με το σπίτι και την οικογένειά σου. Προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν λύση. Αν σκέφτεσαι να μετακομίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν σκέφτεσαι να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, τώρα είναι η ώρα να πεις το μεγάλο ναι. Είναι περίοδος αλλαγών… θα προσαρμοστείς και όλα θα βελτιωθούν. Η ερωτική σου ζωή εκτοξεύεται. Προσοχή, απέφυγε τα περιττά έξοδα. Να είσαι αφοσιωμένη στις υποχρεώσεις σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου ευνοείται και θα έχεις ευκαιρία να προχωρήσεις σε σημαντικές συμφωνίες, που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σου. Το επόμενο διάστημα θα κάνεις σημαντικές συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Στα αισθηματικά σου υπάρχει εμφανής βελτίωση, ενώ αν είσαι μόνη σου μία σημαντική γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει και να σου αλλάξει τη ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αλλαγές στα επαγγελματικά σου σε κάνουν να προβληματίζεσαι για τα οικονομικά σου. Είναι ίσως η στιγμή να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να ψάξεις μία νέα, δεύτερη πηγή εσόδων που θα χρειαστείς αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δώσε σημασία στην υγεία σου και μην παραμελείς τον εαυτό σου. Η άσχημη διάθεση μπορεί να φέρει προστριβές στη σχέση σου. Προσπάθησε να μιλήσεις ήρεμα με τον αγαπημένο σου για όσα σε προβληματίζουν και μην αφήσεις εμπόδια του παρόντος να χαλάσουν το μέλλον σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε παροτρύνει να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και θα κάνεις μεγάλη πρόοδο. Είναι ιδανική περίοδος για να αλλάξεις την εξωτερική σου εμφάνιση και να κάνεις αλλαγές που τόσο καιρό δεν ρίσκαρες. Τα οικονομικά σου επίσης ευνοούνται, για αυτό φρόντισε να κάνεις καλή διαχείριση κάποιων έξτρα χρημάτων που θα λάβεις. Προγραμμάτισε και ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου, θα βοηθήσει να ανανεωθεί η σχέση και η ερωτική σας ζωή.

Read More

And More