Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/10)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους και συνεργάτες ή και ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τους πιο πρακτικούς στόχους σου. Έχεις δουλέψει σκληρά και είναι καιρός να διώξεις την ένταση από πάνω σου. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου και ασχολήσου με εποικοδομητικά και απαραίτητα θέματα. Όλοι οι τομείς επικοινωνίας σου χρειάζονται προσοχή και ιδίως με τον ερωτικό σύντροφό σου. Βρες τους τρόπους που θα σου επιτρέψουν να συνδυάσεις δημιουργικά την ευθύνη και την ανεξαρτησία. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιο συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να κεντρίζει το ενδιαφέρον σου. Μην ενθουσιάζεσαι από την αρχή και διατήρησε την υπομονή σου προκειμένου να το κατακτήσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποια ανησυχία ή αναποφασιστικότητα σε διακατέχει με τη Σελήνη να εναντιώνεται με το Δία. Η προτεραιότητα στα σχέδια, τις ανάγκες, τα συναισθήματα και τις υποθέσεις σου είναι δύσκολο να μπει ή μπορεί να μην ξέρεις τι δρόμο να ακολουθήσεις. Θέσε σε εφαρμογή μια στρατηγική για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και να μην εκτεθείς. Οργάνωσε ένα ταξίδι με τον ερωτικό σύντροφό σου ή βάλε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας. Σε κάθε περίπτωση εκείνος δεν πρόκειται να σου αρνηθεί. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να απαλλαγείς απ’ τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ό,τι εμπεριέχει δυσάρεστες αναμνήσεις πέτα το στον κάδο των απορριμμάτων.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες ανήσυχες στιγμές με τη Σελήνη στο ζώδιό σου απέναντι από το Δία, αλλά αν καταφέρεις να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, μια χαρά σε βλέπω να τα βγάζεις πέρα. Οι απαιτήσεις των άλλων και κυρίως ανώτερων σου στα εργασιακά, μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικές όμως θα πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό κι αν όχι να τα καταφέρεις απόλυτα να ανταπεξέλθεις, τουλάχιστον να δείξεις τις προθέσεις σου. Μην καταπιέζεσαι στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εξήγησέ του τις ανάγκες σου κι εκείνος θα καταλάβει. Αν είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου τη γοητεία σου και κατάκτησε τους πάντες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες και να προσπαθήσεις να εστιάσεις το βλέμμα και το ενδιαφέρον σου σε αυτά που δεν φαίνονται. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε αποφάσεις και ενέργειες και μην παρασύρεσαι απ’ τον ενθουσιασμό σου. Παρά την ανάγκη σου για λίγη ανάπαυση και ένα μικρό διάλειμμα από τις εργασιακές σου υποχρεώσεις, θα αναγκαστείς να προσαρμοστείς στις απαιτήσεις της μέρας. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και φρόντισε να οργανώσεις μια ανάλογη ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου και κατόπιν κρίνε νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ
Ευκαιρία σήμερα να φροντίσεις τον εαυτό σου και να εξοικονομήσεις προσωπικό χρόνο. Φόρτισε τις μπαταρίες σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου. Οι προσπάθειες που καταβάλλεις στα εργασιακά να είσαι βέβαιη πως θα αναγνωριστούν και θα εκτιμηθούν ανάλογα, αρκεί να μάθεις να είσαι λίγο υπομονετική. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον ερωτικό σου σύντροφο προκαλεί μια ένταση. Προσπάθησε να ελέγξεις τον τρόπο που εκφράζεσαι και μην του πετάς συνέχεια καρφιά και υπονοούμενα. Εσύ που είσαι μόνη, απρόσμενες συναντήσεις, ειδήσεις και τηλεφωνήματα φαίνεται να σου φτιάχνουν τη διάθεση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να βρεις τις ισορροπίες σου, να ασχοληθείς με τις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου και να δώσεις προσοχή στις προτεραιότητές σου. Οι υπενθυμίσεις των κανόνων και ευθυνών σου στα εργασιακά μπορούν να σου χρησιμεύσουν ως ένα σημείο ελέγχου. Μη βάζεις μόνη σου τρικλοποδιές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η ανάγκη σου να του επιβληθείς και μάλιστα με τόσο επιτακτικό τρόπο δεν βοηθά. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, γι’ αυτό μην αρνείσαι προτάσεις φίλων, ομαδικές ασχολίες και συγκεντρώσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη εναντιώνεται με το Δία και για κάποιες ώρες σου δημιουργεί έναν εκνευρισμό και μια τεταμένη ατμόσφαιρα γύρω σου. Διατήρησε τη θετικότητά σου και μην λειτουργείς παρορμητικά. Ένα παρασκήνιο στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Μη λες πολλά και κυρίως μην πιστεύεις ότι σου λένε. Φαίνεται να μην ξέρεις τι θέλεις στα συναισθηματικά. Από τη μια αναζητάς την ανεξαρτησία σου κι από την άλλη τη συντροφικότητα. Βρες τα λίγο με τον εαυτό σου και μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή να επιδιώκεις μια επανασύνδεση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη ξοδεύει μια ακόμα μέρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου και σε παροτρύνει να ασχοληθείς με τα βαθύτερα συναισθήματά σου και να μην τα βάλεις στην άκρη. Οι απαιτήσεις ανώτερων σου στα εργασιακά μεγαλώνουν αφού έχεις δείξει ότι μπορείς να καταφέρεις περισσότερα. Μην εκνευρίζεσαι και μην κάνεις υπέρβαση των δυνάμεών σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου σταθεροποιείται, γι’ αυτό απόψε αλλά και τις επόμενες μέρες απόλαυσε τη συντροφιά, την τρυφερότητα και το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές εκπλήξεις προετοιμάζονται για σένα το επόμενο διάστημα. Πρόσεξε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν χρειάζεται σήμερα να συμφωνείς με όλους και στα όσα ακούς. Κράτησε όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου τα λεγόμενα τους και επεξεργάσου τα αργότερα. Να είσαι βέβαιη πως θα επωφεληθείς με κάποιο τρόπο. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις ή εξελίξεις στα εργασιακά που σου δημιουργούν άγχος. Είναι καιρός να βελτιώσεις τη συναισθηματική και ψυχική σου κατάσταση, καθώς θα βρεις νέους και ισχυρούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων σου. Εσύ που είσαι μόνη, επίτρεψε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει και κράτα μια σταθερή στάση απέναντί του. Τον έχεις μια κρύο μια ζέστη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου μπορεί να σου ζητήσει να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου, καθώς και να φροντίσεις το σώμα και το πνεύμα σου. Η οργάνωση είναι κάτι που θα σου φανεί πολύ χρήσιμο προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των εργασιακών σου που δεν είναι ούτε λίγες, αλλά ούτε και ασήμαντες. Φρόντισε λίγο να βάλεις φρένο στον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να μην είσαι τόσο σκληρή και απότομη μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις τις φιλίες με τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Παρόλο που οι πλανήτες φροντίζουν για σένα και δημιουργούν τις κατάλληλες ευνοϊκές συνθήκες για τις υποθέσεις σου, μια ανεξήγητη ψυχική ανησυχία δε σ’ αφήνει να χαλαρώσεις. Οι απαιτήσεις των εργασιακών σου αυξάνονται. Μόνο με σωστή οργάνωση θα καταφέρεις να περιορίσεις το άγχος και να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Μη χτίζεις τείχη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην απομακρύνεσαι. Μοιράσου μαζί του σκέψεις και ανησυχίες και αποφόρτισε την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, επιδίωξε να βρεθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα σήμερα και να περάσεις όμορφα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη που σου δημιουργεί η Σελήνη και ασχολήσου με την προσωπική ζωή και τις δικές σου απολαύσεις. Οι προκλήσεις που λαμβάνεις στα εργασιακά είναι πολλές όμως και η κούραση σου αντίστοιχη. Χαλάρωσε λίγο και φρόντισε να ξεκουραστείς. Οι καχύποπτες σκέψεις εις βάρους του ερωτικού σου συντρόφου δεν θα σου βγουν σε καλό. Τον αδικείς και να είσαι βέβαιη πως θα αντιδράσει κάποια στιγμή. Απρόσμενες γνωριμίες, εκπλήξεις που σχετίζονται με το παρελθόν σου αλλά και ευκαιρίες να περάσεις όμορφα, σε κάνουν να ξεχνάς τη μοναξιά σου.

Read More