Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/11)

Ιδανική ημέρα για να βυθιστείς στις σκέψεις σου και να αναπροσαρμόσεις τους στόχους σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για βιασύνες σήμερα…

ΚΡΙΟΣ
Διώξε μακριά τις ανησυχίες γύρω από τα επαγγελματικά σου και ασχολήσου περισσότερο με την οικογένειά σου. Μόλις ηρεμήσει λίγο η κατάσταση στο σπίτι σου, τότε θα είσαι σε θέση να εξετάσεις με περισσότερη προσοχή τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα και να δώσεις σημασία στα οικονομικά σου. Απέφυγε τους καβγάδες με τον αγαπημένο σου. Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για μία βόλτα με φίλους και πού ξέρεις, μπορείς να κάνεις και μία ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν ήδη να σχηματίζονται στο μυαλό σου, ωστόσο σήμερα μην μπερδέψεις δουλειά και προσωπικές στιγμές. Αφοσιώσου στην οικογένειά σου και στα άτομα που έχεις παραμελήσει. Τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη προσοχή, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις παρασπονδίες που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού. Ένα συμβολικό δώρο που θα λάβεις από τον αγαπημένο σου θα σου φτιάξει τη διάθεση. Καιρός να εξετάσεις το ενδεχόμενο μίας νέας γνωριμίας, εσύ που αυτή την περίοδο είσαι single.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σημαντικές οι αλλαγές που θα έρθουν το επόμενο διάστημα στα επαγγελματικά σου. Σήμερα δεν συνίσταται να κάνεις κινήσεις πάνω σε αυτόν τον τομέα. Θα υπάρξουν μερικές εντάσεις στο οικογενειακό τραπέζι. Μην παίξεις τον ρόλο του πυροσβέστη, δεν θα σε ακούσει κανείς. Να λάβεις υπόψην σου τα οικονομικά σου και τους κινδύνους που ενέχει η κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις. Μην είσαι παρορμητική στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Μίλησέ του με επιχειρήματα και όχι με υπαινιγμούς. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το σύμπαν θα σε φέρει κοντά με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προετοιμάσου κατάλληλα για την εβδομάδα που έρχεται, σε περιμένουν πολλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και είναι σημαντικό να είσαι έτοιμη. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν. Μήπως να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων προκειμένου να ανταπεξέλθεις στα έξοδα που θα προκύψουν; Απέφυγε να είσαι αρνητική στις προτάσεις που θα δεχθείς από τον αγαπημένο σου, μην έρθεις σε ρήξη απλώς και μόνο από αντίδραση. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

 

ΛΕΩΝ
Μην ασχοληθείς με τίποτα που να αφορά τη δουλειά σου, σήμερα η μέρα είναι μόνο για εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είχες πολύ καιρό να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και είναι σημαντικό να το κάνεις. Αν θέλεις να συζητήσεις ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί, ένα συγγενικό σου πρόσωπο θα σε βοηθήσει αρκετά με τις συμβουλές του. Όσο για την προσωπική σου ζωή, καιρός να βγάλεις από μέσα σου ότι σε απασχολεί. Συζήτησέ το με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα για νέες επαφές, δεν έχεις τη διάθεση και αυτό φαίνεται.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία ημέρα γεμάτη με πολλές μυστηριώδεις συμπτώσεις. Τη στιγμή που θα χάσεις ένα αντικείμενο, ταυτόχρονα θα βρεις ένα άλλο που αναζητούσες εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις μία πιο σταθερή πορεία στη διαχείρισή τους και να μην κάνεις περιττές αγορές. Οργανώσου καλύτερα για την εβδομάδα που έρχεται. Η ημέρα σου θα κλείσει πολύ όμορφα σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, βγες λίγο από το… καβούκι σου και κάνε νέες γνωριμίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Χαλαρή και ήρεμη η σημερινή ημέρα για εσένα αγαπημένη μου. Θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με το σπίτι σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κάτι που το θέλεις πολύ. Δώσε έμφαση στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Το τελευταίο διάστημα έχει περάσει από πολλά… κύματα και είναι βασικό να επαναφέρεις τη συναισθηματική ηρεμία ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ευκαιρία για νέες γνωριμίες… Μην το καθυστερείς!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μία ημέρα με μεγάλη σύγχυση, καθώς έχεις τόσα πολλά πράγματα να κάνεις. Ακόμη και σήμερα λοιπόν δεν θα έχεις την ευκαιρία να ξεκουραστείς όσο θα ήθελες. Προσπάθησε τουλάχιστον να τελειώσεις όσο πιο νωρίς μπορείς τις δουλειές σου. Το υπόλοιπο της ημέρας σου εστίασε όλη σου την προσοχή στον αγαπημένο σου. Τον έχεις παραμελήσει και αυτό φέρνει γκρίνιες στο σπίτι σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή σου. Η βραδιά σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μερικές απότομες αλλαγές θα συμβούν σήμερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να ανακαλύψεις ένα μυστικό του συντρόφου σου και αυτό να σε βγάλει εκτός εαυτού. Να συζητήσεις μαζί του με επιχειρήματα. Οι φωνές δεν οδηγούν πουθενά. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, φαίνεται ότι θα μπλεχτείς σε μία αρκετά περίεργη κατάσταση. Φρόντισε να ξεμπερδέψεις τα πράγματα πριν να είναι αργά. Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα τεθούν σύντομα σε ισχύ, σήμερα δεν χρειάζεται να σε απασχολούν. Ετοιμάσου για τις υποχρεώσεις της εβδομάδας που έρχεται.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα επαγγελματικά σου πήγαν αρκετά καλά μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, αν και σε ταλαιπώρησαν πολύ. Τα οικονομικά σου το ίδιο, για αυτό φρόντισε να είσαι πιο προσεκτική τις επόμενες ημέρες και όσο πλησιάζουμε προς την πανσέληνο. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ασχοληθείς με το σπίτι σου. Θα έχεις τη διάθεση να ετοιμάσεις ένα πολύ γιορτινό τραπέζι για τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σου είχε λείψει αυτό. Το υπόλοιπο της ημέρας σου, αφιέρωσέ το στον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, μην χάσεις την ευκαιρία που σου παρέχει το πλανητικό σκηνικό για μία νέα γνωριμία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλά σύννεφα σκεπάζουν τη σημερινή ημέρα για εσένα. Παρόλο που θα προτιμούσες να περάσεις το πρωινό σου ξαπλωμένη στον καναπέ, μία οικογενειακή «μάχη» θα σου χαλάσει τα σχέδια. Υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα που φέρνει εντάσεις στο σπίτι σου, προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους και να το συζητήσεις ήρεμα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, είναι καιρός να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και να ξεκινήσεις κάτι νέο. Κάπου μέσα στην «μαυρίλα» της ημέρας θα σου γεννηθεί μία τρομερή επαγγελματική ιδέα. Δες αν και πώς μπορείς να την υλοποιήσεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στο… όχι. Δεν είναι κακό να πεις όχι σε κάποια πράγματα ή να αντισταθείς σε κάποιες περιττές διαδικτυακές αγορές που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις κινήσεις που θα καταστρέψουν την πρόοδο που έχεις κάνει μέχρι σήμερα, για αυτό να είσαι προσεκτική. Είναι σημαντικό να πεις όχι και σε οποιοδήποτε πειρασμό έρθει στη ζωή σου, ειδικά σε εσένα που είσαι σε σχέση. Δεν είναι καιρός για μπερδέματα. Μην ακολουθήσεις μία διαδρομή που είναι αρκετά επώδυνη για εσένα.

Read More

And More