Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Είσαι σε πολύ καλή διάθεση σήμερα για να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου και να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες των υποθέσεών σου. Οι ευθύνες και η φήμη σου είναι εμφανείς όμως το σχέδιο δράσης σου το έχεις ήδη προετοιμάσει. Ο Άρης συνεχίζει τη διαμετακόμιση του στον τομέα της οικειότητας και με τη σύνδεσή του με τον Κρόνο,  είναι καιρός να χτίσεις σχέδια και στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει την απαραίτητη ηρεμία και αρμονία στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε οδηγεί στις όμορφες στιγμές του παρελθόντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Με τη διέλευση του Άρη – Κρόνου που συμβάλει στη σταθεροποίηση της ζωής σου είναι πιθανό να αισθάνεσαι φιλόδοξη, δραστήρια και ικανή στο να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα στα εργασιακά και στέκεσαι σε μικρές -όμως σημαντικές- λεπτομέρειες. Εξαιρετικές ευκαιρίες να συνεργαστείς με κάποιον για ένα κοινό στόχο μπορεί να προκύψουν αυτό το διάστημα. Η εμπιστοσύνη του ερωτικού σου συντρόφου στο πρόσωπό σου σε κάνει να νιώθεις πιο ισχυρή και πιο δυνατή από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη ξοδεύει τη μέρα της στον τομέα της ψυχαγωγίας και της έκφρασης, υποδηλώνοντάς σου την ανάγκη να απολαύσεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η παραγωγικότητά σου σήμερα είναι εξαιρετική καθώς ο Άρης και ο Κρόνος εναρμονίζονται υπενθυμίζοντάς σου τις αξίες σου και τη βήμα βήμα προσέγγιση των στόχων σου. Ο Άρης συνεχίζει να τροφοδοτεί την ενέργειά σου για δράση στα εργασιακά και  οι σημερινές μετακινήσεις σε κάνουν να βρίσκεις τις ισορροπίες σου ανάμεσα σε δουλειά και ξεκούραση. Υποστήριξη υπάρχει απ’ την πλευρά του αγαπημένου σου στις όποιες επιδιώξεις σου αρκεί κι εσύ να του το αναγνωρίζεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις πάρει τα πάνω σου και είσαι αποφασισμένη να περάσεις επιτέλους καλά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι πιο πρόθυμη σήμερα να εφαρμόσεις τις ιδέες σου και ένας συνεργάτης ή ένας ειδικός μπορεί να είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να σε παρακινήσει ή θα μπορούσατε να δώσετε λύση σε κάτι μαζί και πιο αποτελεσματικά. Κάθε θετική κίνηση, επικοινωνία και ενέργειες στα εργασιακά είναι χρήσιμες και συναρπαστικές.  Ο Άρης συνεχίζει να ζωντανεύει τον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας κι αυτό σε βοηθά να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πως έχεις αποφασίσει να σταματήσεις να κλαις για το παρελθόν και να ανοίγεις την πόρτα της καρδιάς σου.

ΛΕΩΝ
Οι πρακτικές προτεραιότητες τείνουν να υπερισχύουν σήμερα. Μπορεί να είσαι πιο παραγωγική και πιθανότατα να είσαι πιο σίγουρη για τις ιδέες και τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα αν τα αντιμετωπίζεις με περισσότερο ρεαλισμό. Ο Άρης έχει παραμείνει στον τομέα των εργασιακών και της υγείας σου και σήμερα εναρμονίζεται με τον Κρόνο. Δώσε έμφαση σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια προκειμένου να απαλλαγείς από το άγχος τους. Είναι εύκολο να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να προσθέσεις μαγεία στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να γεμίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου μέσα από το αληθινό ενδιαφέρον φίλων και οικογένειας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η παραμονή της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο δίνει ενθουσιασμό στα συναισθήματά σου και ταυτόχρονα νιώθεις και πιο συγκεντρωμένη και πιο προσανατολισμένη στους στόχους σου. Ο Άρης στον τομέα των επικοινωνιών σου σε παροτρύνει να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου στα εργασιακά. Απλές προσεγμένες κινήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να κάνουν θαύματα. Εσύ που είσαι μόνη, οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να πάρεις τα πάνω σου και να δεις με άλλο μάτι τα όσα σχετίζονται με τη συναισθηματική σου ζωή.

 

ΖΥΓΟΣ
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να οργανώσεις θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή να διευθετήσεις οικονομικά θέματα. Μπορείς να βρεις το χρόνο και τον τρόπο να ακολουθήσεις τους πρακτικούς στόχους σου με περισσότερο θάρρος ή αυτοπεποίθηση. Συναισθηματικά θέματα καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου τείνουν να προσελκύουν την προσοχή σου. Γι’ αυτό απόψε κάνε πράγματα με τον άνθρωπο της καρδιάς σου και φροντίστε να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ μέσα από τις νέες γνωριμίες που έχουν προκύψει στη ζωή σου αυτό το διάστημα και μη γίνεσαι σχολαστική κρίνοντάς τους αρνητικά.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι σε θέση σήμερα να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο σε ένα σημαντικό θέμα. Ενεργείς και επικοινωνείς με περισσότερη εξουσία ή αποφασιστικότητα και θα μπορούσες να καθοδηγήσεις ή και να διδάξεις. Ο Άρης συνεχίζει να διέρχεται στο ζώδιό σου και σήμερα συνδέεται και με τον Κρόνο και σε βοηθούν στο να θέσεις και να οργανώσεις τη στρατηγική σου. Προσπάθησε να είσαι σαφής σε οποιαδήποτε δήλωσή σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου κάνοντας και προσφέροντας πράγματα στον εαυτό σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι ενέργειες σήμερα είναι ισχυρές για αποφασιστική δράση των προβληματικών περιοχών στη ζωή σου. Ο  Άρης συνεχίζει να εργάζεται στο παρασκήνιο του ηλιακού διαγράμματός σου για μερικές ακόμα εβδομάδες, καθώς στις αρχές του νέου έτους περνά στο δικό σου ζώδιο. Οι δεξιότητές σου είναι πολλές στα εργασιακά κι έτσι καταφέρνεις να δώσεις άμεσες λύσεις σε απρόσμενα γεγονότα. Επικεντρώσου στα πρακτικά θέματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην σκαλίζεις παλιές πληγές. Εσύ που είσαι μόνη, οργάνωσε μια βραδιά στο σπίτι με φίλους, άνοιξέ τους την καρδιά σου και εμπιστέψου τις απόψεις και συμβουλές τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης συνεχίζει να διέρχεται στον κοινωνικό σου τομέα και σήμερα παίρνει βοήθεια από τον κυβερνήτη σου Κρόνο, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να διοχετεύσεις την επιπλέον ενέργειά σου παραγωγικά. Παρόλο που τα λόγια σου και οι ιδέες σου πιάνουν τόπο σήμερα στα εργασιακά, οι πράξεις είναι αυτές που θα φέρουν το αποτέλεσμα. Βελτίωσε τη συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον κατηγορείς για τα δικά σου λάθη. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε έμφαση και σημασία στις νέες γνωριμίες που προκύπτουν μέσα απ’ τις κοινωνικές δραστηριότητές σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είσαι σε θέση σήμερα να δουλεύεις ακούραστα όταν βρεις κάτι να σε ελκύει, να  διεγείρει τις φιλοδοξίες σου και να σου δίνει την αίσθηση πως τα σχέδιά σου δεν είναι ένα άπιαστο όνειρο. Ο Άρης συνεχίζει να διέρχεται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου για δυο ακόμα εβδομάδες. Ενώ αυτή η ενέργεια μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο ανυπόμονη ή πιεστική, σε βοηθά να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις και να οργανώσεις τη στρατηγική σου. Μια ισχυρή αίσθηση υποστήριξης απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου αξιολόγησε τη σωστά και δείξε του την ευχαρίστηση και το συναίσθημά σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να βγεις από τα στεγανά και τις προκαταλήψεις. Η ζωή είναι  μικρή για να τη χαραμίζει με άσκοπες ή απαισιόδοξες σκέψεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ενέργειες που δέχεσαι σήμερα είναι καταπληκτικές για να βάλεις λίγη περισσότερη τάξη και σαφήνεια στη ζωή σου. Μπορείς να κάνεις κάτι εποικοδομητικό με ίσως λίγη περισσότερη κούραση απ’ το συνηθισμένο, χωρίς όμως να εξουθενώνεις τον εαυτό σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμιση της στον τομέα των εταιρικών σχέσεών σου. Οι υποχρεώσεις προς τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο προσκήνιο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει όλα αυτά που χρειάζεσαι: ασφάλεια, σιγουριά και αρμονία. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ανταποκρίσου στο έντονο φλερτ που λαμβάνεις.

 

Read More

And More