Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (18/12)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη

Κριός
Ίσως να κάνεις επαφές σήμερα που είναι αμοιβαία συμφέρουσες. Αναζητάς έμπνευση από ένα αγαπημένο πρόσωπο, καθώς μπορεί να ξυπνήσει μια νέα προοπτική ή έναν τρόπο σκέψης μέσα σου. Είναι λογικό να στοχεύεις και να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου προκειμένου να τους ξεπεράσεις. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για την κατανόηση και τη διαχείριση των ανασφαλειών σου. Φρόντισε να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει. Εσύ που είσαι μόνη, τα σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου δεν σε βοηθούν να χαλαρώσεις.

 

Ταύρος
Η μέρα είναι κατάλληλη για να δείξεις αντικειμενικότητα σε ένα θέμα. Μια δημιουργική προσέγγιση στη δουλειά και τα χρήματα μπορεί να σε ωφελήσει. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον επαγγελματικό ή το δημόσιο τομέα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα για βελτίωση των συνθηκών. Πρόσθεσε πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην ξεσπάς επάνω του τις όποιες ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε εφήμερες περιπετειούλες.

 

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για την ανταλλαγή ιδεών καθώς και για την σύνδεση με κάποιον ειδικό, μέσω της προθυμίας να ακούσει, να μάθει και να βελτιωθεί. Η διέλευση της Σελήνης ενθαρρύνει το πνεύμα σου και σου δίνει τη δυνατότητα εξερεύνησης. Κερδίζεις το σεβασμό στα εργασιακά χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλεις προσπάθεια. Έκφρασε στον αγαπημένο σου την αγάπη και την τρυφερότητα σου. Εσύ που είσαι μόνη, με την ανανεωτική διάθεση σου γοητεύεις τους πάντες.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για δημιουργικές ιδέες και ώθηση στην ελκυστικότητα. Με την Αφροδίτη να σχηματίζει μια μαγική πτυχή με το Χείρωνα, η πίστη σου σε κάποιον μπορεί να τον ενθαρρύνει να βελτιωθεί. Επίσης μπορείς να είσαι απίστευτα παραγωγική σήμερα, αλλά και πολύ υποστηρικτική. Αντιλαμβάνεσαι πως η βραδιά με τον αγαπημένο σου μπορεί να είναι μοναδική. Εσύ που είσαι μόνη, ενδυνάμωσε τον εαυτό σου και μην πιέζεις καταστάσεις που δεν πρέπει.

 

Λέων
Σήμερα υπάρχει μια χαλαρή, γοητευτική και θετική ενέργεια που σε βοηθά να ενισχύσεις τις φιλίες σου, ακόμα και με τη δύναμη του θάρρους σου να ανοίξεις την καρδιά σου και να ενδυναμώσεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Μπορείς να αντιμετωπίσεις τις όποιες ανασφάλειες σου στα εργασιακά και να πάρεις δυνατές πρωτοβουλίες. Η εποικοδομητική επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να αποκτήσεις βαθύτερη γνώση του εαυτού σου.

 

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για παρατήρηση και οι στρατηγικές σου δείχνουν πως έχουν τα πόδια να σταθούν. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για την τακτοποίηση μικρών πραγμάτων στη ζωή σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο η μέρα είναι καλή για θεραπεία και κατανόηση των αναγκών σου. Να θυμάσαι πως σε αυτό μπορεί και διατίθεται να σε στηρίξει ο αγαπημένος σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν προσπαθείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

 

Ζυγός
Τα οφέλη και τα καλά συναισθήματα προέρχονται από τη σύνδεση με τους άλλους και την ανταλλαγή ιδεών. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο του Υδροχόου και λειτουργεί βοηθητικά για τις επαγγελματικές σου επαφές. Το εμπόδιο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου είναι οι ίδιες σου οι ανασφάλειες. Εσύ που είσαι μόνη, ένας καρμικός έρωτας σου ξαναχτυπά την πόρτα. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι πως πρέπει και μπορείς αυτήν τη φορά να θέσεις εσύ τους όρους.

 

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες υποστηρίζουν ιδιαίτερα την εργασία και την υγεία, θέτοντάς την κατάλληλη στιγμή για σχέσεις, πρακτικά προσανατολισμένες οι οποίες θα εξυπηρετήσουν τα μελλοντικά σχέδια σου. Οι αρμονικές πτυχές της Αφροδίτης σε βοηθούν  να ανοίξεις την καρδιά σου στον αγαπημένο σου και να αφήσεις τους φόβου πίσω σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα πιθανά μέσω του διαδικτύου δεν σου εμπνέουν ασφάλεια.

 

Τοξότης
Η μέρα είναι καλή για την αποσαφήνιση των συναισθημάτων και τη σύναψη συμφωνιών. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντάς σε να εκφραστείς και να συνδεθείς. Δείξε αυτοσυγκράτηση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες πράγματα που δεν πρέπει ή τον πληγώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με διακριτικό τρόπο και μην εκτίθεσαι συναισθηματικά.

 

Αιγόκερος
Η θετική ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου για την έκφραση των συναισθημάτων σου. Κυρίως είναι μια εξαιρετική στιγμή για να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου για το πως νιώθεις. Έχεις καλή αίσθηση αγορών, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις τις σπατάλες. Η επιτυχία είναι δεδομένη στα εργασιακά κυρίως αν κινήσεις τα σχέδια σου βήμα βήμα. Απολαυστική και ενδιαφέρουσα η βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου και ανταποκρίσου στο φλερτ που λαμβάνεις παραμένοντας προσγειωμένη.

 

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για την κοινωνική σου ζωή, το ρομαντισμό, της σπουδές και τις επικοινωνίες σου. Εκφράζεις τα συναισθήματα και τις ιδέες σου με την ίδια ευκολία. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και τα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια. Η καλλιέργεια των φιλικών σχέσεων και συνδέσεων ή δικτύωσης, βρίσκονται με επιτυχία στο προσκήνιο. Τα ζεστά αυτά συναισθήματα στα ανταποδίδει απλόχερα αντίστοιχα και ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, στην προσπάθεια σου να απαλλαγείς από τη μοναξιά πιθανά να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

 

Ιχθείς
Πολλά υποσχόμενες εξελίξεις κρύβει η μέρα στο σπίτι και την οικογένεια. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 12ο οίκο σου, μια εποχή φυσικής ανάγκης να επαναφορτίσεις τον εαυτό σου συναισθηματικά. Το καλό συνεργασιακό κλίμα διευκολύνει τη μέρα σου. Αυτά που εισπράττεις από τον ερωτικό σύντροφό σου είναι η κινητήρια δύναμή σου. Εσύ που είσαι μόνη, η περίοδος που διανύεις χαρακτηρίζεται ιδανική για την ερωτική σου ζωή.

 

 

Read More

And More