Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/10)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η μετακίνηση της Σελήνης στο ηλιακό 4ο οίκο σου για μερικές μέρες σε παροτρύνει και σου δημιουργεί την ανάγκη ανασυγκρότησης. Αν εκφράσεις τους φόβους και τις όποιες ανησυχίες σου σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, σίγουρα θα βοηθηθείς στο να τις ξεπεράσεις. Ακολούθησε το ένστικτό σου στα εργασιακά και οργάνωσε τη στρατηγική σου. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να πάρεις τις προς όφελός σου αποφάσεις. Γίνεσαι πολύ υπερπροστατευτική απέναντι στο σύντροφό σου κι αυτό έχει δυο τινά. Πρώτον δεν είσαι η μαμά του -μην χάνεις το ρόλο σου- και δεύτερον, τον κουράζεις. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό παρελθόν σου δεν ήταν και ό,τι καλύτερο γι’ αυτό σταμάτα να το σκέφτεσαι.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Διάφορες συνομιλίες και συζητήσεις σήμερα θα διαφωτίσουν κάποια θέματα που σε απασχολούν και θα σε οδηγήσουν σε πιο δραστικές και αποτελεσματικές αποφάσεις. Παρόλο που μερικές φορές αποφεύγεις να δεις και να αποδεχτείς την ουσία και παραμένεις στην επιφάνεια ενός προβλήματος, σήμερα έχεις τη διάθεση να τα ψάξεις λίγο περισσότερο. Ο σύντροφός σου το τελευταίο διάστημα έχει την αίσθηση ότι τον αγνοείς, γι’ αυτό άκουσέ τον και δημιούργησέ του το αίσθημα της ασφάλειας. Νέες γνωριμίες και πιθανά διαδικτυακές, θα σου ανεβάσουν τη διάθεση και θα σου δώσουν την αίσθηση πως η μοναξιά σου τελειώνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη σήμερα αφήνει το δικό σου ζώδιο και περνά στον ηλιακό 2ο οίκο σου, παροτρύνοντάς σε να ασχοληθείς για μερικές μέρες ακόμη με τις πρακτικές ανάγκες σου. Σε βοηθά επίσης να αξιοποιήσεις την υπομονή σου και να κινείς με περισσότερη ψυχραιμία και διαύγεια τα σχέδιά σου. Μια αισθησιακή και άκρως ερωτική βραδιά έχεις μπροστά σου. Αξιοποίησέ τη κατάλληλα και φρόντισε να αναθερμάνεις την ερωτική ζωή με το σύντροφό σου. Επιπόλαια φλερτ και ευκαιριακές γνωριμίες σε έχουν κουράσει, γι’ αυτό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε άτομα που τηρούν τις προϋποθέσεις για μια σταθερή σχέση.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και ξυπνά τα συναισθηματικά σου. Παρόλα αυτά η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για την αναζήτηση δημιουργικών επιχειρημάτων και δραστηριοτήτων. Οι συζητήσεις με συναδέλφους έχουν ενδιαφέρον, μιας και εστιάζονται στο βάθος και στην ουσία των στόχων σου. Ο παρορμητισμός σου μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα κι αντί να αναθερμάνει τη σχέση με το σύντροφό σου, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό. Ό,τι λάμπει τις περισσότερες φορές δεν είναι χρυσός.

 

ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα πίσω απ’ το δικό σου ζώδιο μπορεί να σε βάλει σε κατάσταση παρατηρητή. Είναι μια μέρα σκέψης και σχεδιασμού εξουσίας που σε ωφελεί σε μεγάλο βαθμό. Οι συζητήσεις δεν μένουν στην επιφάνεια αλλά προχωρούν σε βάθος ή και σε αγγίζουν βαθιά. Προσπάθησε να φτιάξεις σήμερα ένα πρόγραμμα διασκέδασης με το σύντροφό σου που θα ικανοποιεί και τους δυο και όχι μόνο το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες και μην πέφτεις με τα μούτρα. Συγκράτησε την ανάγκη σου για συντροφικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρά δυνατές για την επανεξέταση ενός θέματος ή των μελλοντικών σχεδίων και επιθυμιών σου. Οι προσπάθειες του να βελτιώσεις, να αναπτύξεις ένα σχέδιο μπορεί να αξίζουν τον κόπο, καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα. Μπορεί να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες ή να αποκαλύπτεται κάτι κρυμμένο που σου δίνει μια νέα προοπτική. Ο σύντροφός σου μπορεί να αρχίσει λίγο τα παράπονα και την γκρίνια, καθώς νιώθει (και όχι άδικα) ότι τον παραμελείς και δεν του δίνεις την πρέπουσα σημασία. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά είναι ιδανική για διασκέδαση, φλερτ και ξεφάντωμα.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες είναι κατάλληλες για την αναζήτηση λύσεων και επίλυση προβληματικών καταστάσεων, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν χρήματα, σπίτι, κοινωνικοποίηση και συμβουλές. Είσαι σε μια εξαιρετική φόρμα για να μιλάς ή να σκέφτεσαι σωστά και ορθά, καθώς ο Ερμής εναρμονίζεται με το Πλούτωνα. Η σχέση με το σύντροφό σου βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο, οπότε μπορείτε απόψε να σχεδιάσετε και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μην τα παρατάς αν νιώσεις πως μια νέα γνωριμία κινείται με ρυθμούς χελώνας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη μετακομίζει σήμερα στο ηλιακό 9ο οίκο σου και δίνει στο μυαλό σου νέες δυνατότητες για μια πιο ευρεία σκέψη. Επίσης σε παροτρύνει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στο ποιο είναι πιο σημαντικό για σένα και τι θα σε κάνει να νιώσεις πραγματικά πλήρης και ευτυχισμένη. Έχεις έναν άσσο στο μανίκι σου τώρα που ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Πλούτωνας είναι ο ισχυρός πλανητικός σου άρχοντας. Είσαι λίγο πιο επαναστατική και αντιδραστική απ’ ότι θα έπρεπε απέναντι στο σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου απ’ το ευχάριστο κλίμα που υπάρχει γύρω σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ενέργεια της ημέρας σε ενθαρρύνει να κατανοήσεις τα πάντα γύρω σου κι έτσι να αντιμετωπίσεις εύκολα, ανώδυνα και αποτελεσματικά τα όσα σε απασχολούν. Μπορεί να ανακαλύψεις πτυχές του εαυτού άγνωστες μέχρι εχθές, που θα βοηθήσουν τις μελλοντικές θετικές αποφάσεις σου. Έχεις πλέον την πεποίθηση και σιγουριά για το τι είναι καλό για σένα και τι αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς σοβαρά. Ενίσχυσε το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση με το σύντροφό σου. Προετοίμασε μια άκρως αισθησιακή βραδιά και απολαύστε τη μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, επίτρεψε στο ένστικτό σου να σε οδηγήσει σωστά και μην ενθουσιάζεσαι απ’ όσα μόνο βλέπεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη κατευθύνεται σήμερα στον τομέα συνεργασίας κι αυτό σηματοδοτεί μια εποχή που μπορείς να διεκδικήσεις τα όνειρά σου και να ακολουθήσεις το δρόμο που θα είναι πιο ωφέλιμος για εσένα. Μπορεί να αναζητήσεις μια συναισθηματική ανατροφοδότηση περισσότερο απ’ ότι συνήθως κι αυτό να σε φέρει πολύ πιο κοντά με το σύντροφο, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συζητήσεις μπορούν να βοηθήσουν στο να βελτιωθεί η ερωτική σου σχέση, πρόσεξε μόνο να μην τις επιβαρύνεις πολύ. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι απ’ την εξωτερική εμφάνιση μόνο και απ’ τον καλό τρόπο έκφρασης νέων γνωριμιών. Η ουσία των όσων ψάχνεις κρύβεται βαθύτερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα εργασίας και υγείας σου. Θέλεις να χειριστείς τις καθημερινές υποθέσεις και τις λεπτομέρειες της ζωής σου πιο αναλυτικά κι αυτό είναι εξαιρετικά επωφελές. Πιθανά να μάθεις νέες πληροφορίες που αφορούν στα εργασιακά κι αυτές να ενδυναμώσουν το πείσμα και την ανάγκη σου για διάκριση και ευτυχία. Η προσκόλλησή σου στην καθημερινότητα μπορεί να έχει κουράσει το σύντροφό σου κι αυτό να προκαλέσει γκρίνια. Ξέφυγε λίγο απ’ τα συνηθισμένα και βρες τρόπους να ξυπνήσεις τον ερωτισμό σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις γίνει εξαιρετικά επιλεκτική σε νέες γνωριμίες. Πρόσεξε όμως γιατί αυτό έχει και τα καλά και τα κακά του. Σου διαφεύγουν άτομα που αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι σημερινές συζητήσεις μπορεί να είναι διαφωτιστικές ή τα εμπιστευτικά σου συμπεράσματα να είναι ικανοποιητικά. Είτε μιλάς, είτε σκέφτεσαι πράγματα είσαι σε θέση να φτάσεις στην ουσία και όχι στην επιφάνεια. Μπορείς να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του όποιου συνομιλητή σου και να σου ζητηθεί η συμβουλή σου. Μεγάλα λόγια, όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης και πολλές υποσχέσεις απόφυγε τες και μην τις δίνεις στο σύντροφό σου. Θα είναι δύσκολο να τις τηρήσεις και γνωρίζεις πως κι εσύ η ίδια παρασύρεσαι απ’ τον ενθουσιασμό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον και το φλερτ που δεν λείπει απ’ την καθημερινότητά σου, είναι αρκετό για να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

Read More

And More