Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σου Άρης διέρχεται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και διευκολύνει τη λύση οικονομικών θεμάτων σου. Οι επιθυμίες σου γίνονται εντονότερες από κάθε άλλη φορά καθώς αυξάνονται και οι εντάσεις τις οποίες θα πρέπει να ελέγξεις. Παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνιστικότητας στα εργασιακά αντιμετώπισέ τα με διαλλακτικότητα και μείνε όσο το δυνατόν γίνεται μακριά από τέτοιου τύπου καταστάσεις. Ανανέωσε το πάθος και τον ερωτισμό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε ζήλιες και κτητικότητα, προκειμένου να εξασφαλίσεις την ηρεμία. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου χτυπά κόκκινο κι έτσι το παιχνίδι και ο έλεγχος των ερωτικών σου ζητημάτων περνά στα χέρια σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Το πέρασμα του Άρη στο Σκορπιό ζωντανεύει και ενεργοποιεί τις σχέσεις σου με τους άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν προκαλεί και εντάσεις. Μπορείς να διαχειριστείς αυτήν την περίοδο προς όφελός σου, μιας και υπάρχει έντονη δραστηριότητα γύρω σου. Η αρμονία στις σχέσεις σου με συναδέλφους διευκολύνει τις εργασιακές συνθήκες και εξυπηρετεί την προώθηση των σχεδίων σου. Συγκράτησε τον εγωισμό απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ, η διασκέδαση και οι νέες γνωριμίες ανεβάζουν τη διάθεση και το κασέ σου φυσικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης ξεκινά τη διαμετακόμιση του στο 6ο ηλιακό σου σπίτι φέρνοντας ενέργεια και κίνητρα για την επιδίωξη της υγείας και της εργασίας σου. Η αδράνεια και τα απόβλητα της καθημερινότητάς σου δεν έχουν πια χώρο στη ζωή σου και διατίθεσαι να απαλλαγείς από αυτά τουλάχιστον μέχρι και τις 3/1. Με σκληρή βέβαια δουλειά και κόπο καταφέρνεις να φτάσεις τους στόχους στα εργασιακά. Η αναγνώριση και η επέκταση δεν είναι πλέον ένα άπιαστο όνειρο για σένα. Η τάση σου να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το εργασιακό και κοινωνικό σου περιβάλλον το φλερτ και οι κατακτήσεις αυξάνονται.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Άρη από σήμερα να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού τίποτα δεν είναι αδύνατον για σένα. Μπορείς να διακριθείς και να ξεχωρίσεις, μιας και τραβάς τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Κινήσου έξυπνα στα εργασιακά και εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στο δρόμο σου. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, αυξάνεται κατακόρυφα ο αριθμός των κατακτήσεών σου. Κάνε τις σωστές επιλογές αυτήν τη φορά και μην αναλώνεσαι άσκοπα.

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σήμερα και τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού ποιος σε πιάνει. Αντιμετώπισε δυναμικά τη μέρα σου και επωφελήσου από την εύνοιά της. Φρόντισε να εξοικονομήσεις χρόνο για την ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια. Οι συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά σου επιτρέπουν να προωθήσεις τα σχέδιά σου, αλλά να περάσεις και στην υλοποίηση των ιδεών σου. Οι όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν λύνονται με φωνές και εγωισμούς. Θα πρέπει και οι δυο να αναλάβετε τις ευθύνες σας προκειμένου να ισορροπήσετε τα πράγματα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση πρόσεξε τον τρόπο που τον προσεγγίζεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Άρης ξεκινά την πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και σε γεμίζει ενέργεια και ενθουσιασμό. Μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου που κρύβει ευκαιρίες και εκπλήξεις. Απόφυγε τις ριψοκίνδυνες καταστάσεις και αποφάσεις στα εργασιακά που μπορεί να σε οδηγήσει ο ενθουσιασμός σου. Βήμα βήμα θα καταφέρεις να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Επιδίωξε να βάλεις κάτω τα θέματα που σε απασχολούν με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι ευκαιρία να δώσετε τις λύσεις που απαιτούνται και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστα νέα φέρνει η μέρα είτε από μια πρόσφατη γνωριμία, είτε από το άτομο του παρελθόντος που σε απασχολεί.

 

ΖΥΓΟΣ
Οι καταστάσεις και οι σημερινές συγκυρίες εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Εκμεταλλεύσου την κοινωνικότητά σου και ανοίξου σε νέες γνωριμίες. Διεκδίκησε τους στόχους σου στα εργασιακά αποφεύγοντας όμως τις βιασύνες και τις επιπολαιότητες. Είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία και θα ήταν κρίμα να επιβραδύνεις τις εξελίξεις. Αναγνώρισε τις προσπάθειες και την υποχωρητικότητα του ερωτικού σου συντρόφου που κάνει ό,τι μπορεί για να σε κάνει ευτυχισμένη. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο σήμερα όπου και θα παραμείνει έως και τις 3/1/2020. Αυτή η διαμετακόμιση φέρνει μαζί της πολλή ενέργεια, μερικές φορές σε σημείο βέβαια υπερβολής. Μην βάζεις λοιπόν τρικλοποδιές στον εαυτό σου και επωφελήσου από αυτήν την εύνοια. Έχεις πολλές δυνατότητες και ικανότητες στα εργασιακά. Εκμεταλλέψου τες σωστά και να είσαι βέβαιη πως αυτό το διάστημα πολλά από τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου γίνονται πραγματικότητα. Πρόσεξε σήμερα τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφό σου. Γίνεσαι πολύ καυστική και σκληρή, πιθανά άθελά σου. Εσύ που είσαι μόνη, συναρπαστικές γνωριμίες θα προκύψουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά ένας κύκλος στον οποίο η ενέργειά σου μπορεί να είναι σε χαμηλότερο επίπεδο, όμως σου δίνεται και η ευκαιρία να λύσεις μακροχρόνια προβλήματα. Αυτή η φαινομενική επιβράδυνση δεν πρέπει να θεωρηθεί ένδειξη κακής τύχης, αλλά καιρός για την επαναφόρτιση του πνεύματος, την αναδιοργάνωση και επανεξέταση των στόχων σου. Μη γίνεσαι υπερπροστατευτική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν θέλεις βέβαια να το κάνεις, μην περιμένεις ανταπόδοση. Κάν’ το για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε επιφυλακτικότητα σε νέες γνωριμίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης κινείται σε αρμονία σήμερα με το ζώδιό σου δίνοντάς σου μια αναβολή από τις προκλήσεις. Επηρεάζει θετικά τον τομέα της φιλίας, της κοινότητας, των στόχων και των ονείρων σου μέχρι και τις 3/1. Οι συναδελφικές σχέσεις σου είναι σημαντικό να διατηρηθούν σε ένα επίπεδο καλής επικοινωνίας και αλληλοβοήθειας. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να δημιουργηθούν από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε που ρισκάρεις συναισθηματικά. Πριν αρχίσεις να κάνεις όνειρα βεβαιώσου για τις προθέσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, τροφοδοτώντας τα κίνητρά σου και προκαλώντας φιλοδοξίες. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να προωθήσεις τον εαυτό σου, να βελτιωθείς και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Οι εξελίξεις των εργασιακών υποθέσεών σου σε ανταμείβουν για τις προσπάθειες. Ήρθε ο καιρός να πείσεις τον ερωτικό σύντροφό σου για τα συναισθήματα και την αφοσίωσή σου με πράξεις και όχι με λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία σου υπόσχεται πολλά και υλοποιήσιμα θα εισβάλει πολύ σύντομα στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Άρης ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας, εμπιστοσύνης, τα κίνητρα και το θάρρος σου. Ουσιαστικά μέχρι και τις 3/1 σου δίνει τη δυνατότητα να αυξήσεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να κατασταλάξεις στους στόχους σου. Ο παρορμητισμός σου στα εργασιακά μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη για αυτό πρόσεξε τις κινήσεις, τις ενέργειες και τα λόγια σου. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στην καθημερινότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου και απόφυγε γκρίνιες και παράπονα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την περιπέτεια και το φλερτ. Είναι αρκετά για να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

Read More

And More