Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/12)

Πώς θα είναι η μέρα σας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Οι αντιδράσεις των άλλων μπορεί σήμερα να δημιουργήσουν μια αντιπαράθεση που όμως με αμοιβαίο σεβασμό μπορεί να καταλήξουν σε κάτι πολύ θετικό. Καθώς η μέρα εξελίσσεται μπορεί να υπάρξει μια σύγχυση στα εργασιακά. Αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία και να είσαι βέβαιη πως το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Μπορεί να υπάρξει επίσης μια συναισθηματική δυσκολία στην έκφραση κι αυτό να δημιουργήσει στην καλύτερη περίπτωση μια έντονη διαφωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου. Τώρα που το γνωρίζεις απόφυγέ το. Εσύ που είσαι μόνη, πέτα απ’ το συρτάρι σου παλιά αντικείμενα που σου θυμίζουν το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η επιθυμία σήμερα να διευθετήσεις μικρά προβλήματα, να εξισορροπήσεις τις ατέλειες και να απαλλαγείς από τα απόβλητα που βαραίνουν την καθημερινότητα αλλά και τη ζωή σου είναι έντονη. Ο Ερμής και εντοπιστής γεγονότων έρχεται σε σύγκρουση με τον Ποσειδώνα ο οποίος προτιμά λίγο μυστήριο. Χρειάζεται μια ψυχραιμία από μέρους σου στα εργασιακά. Μην προσπαθείς να επιβάλλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου και μάλιστα με τόσο αυστηρό και απόλυτο τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, μην χτίζεις τοίχους και μην θίγεσαι τόσο εύκολα από νέες γνωριμίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δημιουργώντας κάτι σήμερα και μοιράζοντάς το στους άλλους να είσαι βέβαιη πως θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση, καθώς η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της ευχαρίστησης και της χαράς σου. Είναι μια μέρα που πρέπει και θέλεις να ικανοποιήσεις το παιδί που κρύβεται μέσα σου. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να υπάρξει μια ομιχλώδης ατμόσφαιρα στα εργασιακά ή μπορεί η σκέψη και οι αντιλήψεις σου να είναι έντονες γύρω απ’ αυτό που θέλεις να δεις ή από αυτό που φοβάσαι να δεις. Μπορεί να νιώσεις πως ο ερωτικός σύντροφός σου δεν είναι σαφής σε αυτά που θέλει να σου πει. Μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα και μη δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αποστασιοποιήσου απ’ όσα νιώθεις να σε πληγώνουν και σκέψου θετικά.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η μέρα μπορεί να είναι σίγουρα δημιουργική ή ρομαντική αλλά καθώς προχωράει δεν είναι ιδανική για πρακτικά θέματα. Οι καταστάσεις ή και οι εργασίες που απαιτούν κρυστάλλινη σκέψη δεν ευνοούνται για σήμερα, καθώς το μυαλό σου πηγαίνει πέρα δώθε μεταξύ της φαντασίας και των γεγονότων. Κάνε ένα διάλειμμα και φρόντισε να αποφορτιστείς στην αγκαλιά του ερωτικού σου συντρόφου. Να είσαι σίγουρη πως εκεί θα βρεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανταποκρίσου σε καλέσματα και κοινωνικές δραστηριότητες φίλων και συγγενών.

 

ΛΕΩΝ
Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου με σαφήνεια, καθώς περνούν οι ώρες η ρύθμιση των πραγμάτων ή η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση. Οι πληροφορίες λείπουν ή κρύβονται και η φαντασία σου μπορεί να αποκρύψει τις αντιλήψεις σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις δεσμεύσεις ή νέες συμφωνίες στα εργασιακά. Κέρδισε χρόνο και άφησε λίγο το τοπίο αλλά και το μυαλό σου να ξεκαθαρίσει. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου ενθαρρύνοντάς σε να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δέξου το φλερτ και τις φιλοφρονήσεις των θαυμαστών σου αλλά κράτα και μικρό καλάθι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχεις μια διαισθητική κατανόηση και δυνατότητα σήμερα για το τι θέλεις και τι χρειάζεσαι, έτσι ώστε να μπορείς να το κάνεις με απόλυτα φυσικό τρόπο. Καθώς προχωρά η μέρα ωστόσο μπορεί να υπάρχουν κάποια χαοτικά στοιχεία για τη διαχείριση ή ενδεχομένως κάποια σύγχυση που σχετίζεται με κάποια στενή σου σχέση. Παρόλο που μπορεί να θέλεις να διευκρινήσεις ένα θέμα στα εργασιακά ή να εκφράσεις τις ιδέες σου, κάποιος μπορεί να παρερμηνεύσει τις προθέσεις και τα λεγόμενά σου. Δείξε ευελιξία στις αποψινές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τις αφήσεις να παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου και να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη κατευθύνεται σήμερα στο ζώδιό σου διεγείροντας τα συναισθήματα και την κατανόηση στον ίδιο σου τον εαυτό και τις πραγματικές σου ανάγκες. Ενώ η μέρα είναι ισχυρή για την οργάνωση και τη σαφήνεια στα εργασιακά τα μικτά σημάδια ή και οι επιθυμίες σου μπερδεύονται. Ο Ερμής στον τομέα των επικοινωνιών σου αναζητά αξιόπιστες συναισθηματικές πληροφορίες και απαντήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η ώρα για πιο ήσυχες δραστηριότητες και λίγο privacy αγαπημένη μου φίλη. Σήμερα και αύριο βρίσκεσαι στο τελικό στάδιο ενός Σεληνιακού κύκλου και τα επίπεδα ενέργειάς σου είναι πιο χαμηλά. Είναι μια καλή στιγμή για να συντονιστείς με τα συναισθήματά σου και να αναθεωρήσεις τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων. Λανθασμένες εκτιμήσεις είναι πολύ πιθανές στα εργασιακά. Παραβλέπεις ή δεν βλέπεις σημαντικές υποχωρήσεις απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες και μην τις πετάς στον κάλαθο των αχρήστων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα σημερινά γεγονότα τείνουν να φέρνουν στην επιφάνεια την ανάγκη να συμμετέχεις σε μια ομάδα. Η τάση σου να παρερμηνεύεις μια επικοινωνία, ιδιαίτερα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια θα πρέπει να τη μετριάσεις, αν θέλεις να αποφύγεις διαπληκτισμούς και εντάσεις. Συνεργάτες και ανώτεροι σου στα εργασιακά μπορεί να μην είναι σαφείς απέναντι σου ή απ’ το τι ζητάνε από εσένα. Πάρε το χρόνο σου, ξεκαθάρισε τα συναισθήματα σου πριν στήσεις στη γωνία το σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την ευκαιρία απόψε να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη που κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος είσαι πολύ πιο υπεύθυνη για τις ενέργειες, αποφάσεις και κινήσεις σου. Οι άλλοι τείνουν να κρίνουν το έργο σου και όχι ποια πραγματικά είσαι. Αυτό μπορεί να σε ενοχλεί ιδιαίτερα όμως θα πρέπει να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που συνήθως δεν θα έκανες ειδικά αν περιλαμβάνουν εξαπάτηση ή λήψη σημαντικών αποφάσεων. Κράτησε τις συμβουλές για τον εαυτό σου και μη κριτικάρεις συνεχώς τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις τη γνώμη των άλλων να επηρεάζει τη δική σου ζωή και ψυχολογία.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 9ο οίκο σου είναι μια αισιόδοξη και χαρούμενη διαμετακόμιση. Είσαι αρκετά πρόθυμη να μάθεις μέσα απ’ τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς ιδέες με τους άλλους κυρίως στα εργασιακά. Επίσης μπορεί να θέλεις να επεκτείνεις το μυαλό σου με νέα θέματα ή δραστηριότητες που σε απομακρύνουν απ’ το συνηθισμένο. Προτίμησε ουδέτερα θέματα συζήτησης με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη μένεις σε μικρές και ίσως ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, άνοιξε τα μάτια σου και πραγματικά μέσα απ’ τα μάτια των άλλων δες τη γοητεία και τα προσόντα σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η παραπληροφόρηση σήμερα και τα κουτσομπολιά θα πρέπει να σε αφήσουν παγερά αδιάφορη. Εστίασε το ενδιαφέρον σου στις δικές σου υποθέσεις και περιορίσου στα καθαρά πρακτικά θέματά σου. Η φαντασία σου είναι εξαιρετική αλλά δεν σε εξυπηρετεί πάντα. Ιδιαίτερα σήμερα που παίζει έντονα με τις ανασφάλειές σου. Απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων στα εργασιακά και κράτα χαμηλούς τους τόνους. Αφιέρωσε τη βραδιά στον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε πράγματα μαζί που θα ενισχύσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου με κάθε τρόπο.

Read More

And More