Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/7)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Απόφυγε τις ακριβές αγορές σήμερα. Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτό που θα αγοράσεις να είναι κακής ποιότητας ή ελαττωματικό. Η προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι η δημιουργικότητα! Μπορείς να βοηθήσεις ένα στενό φίλο να βρει μια λύση στα προσωπικά του προβλήματα, να βοηθήσεις έναν ηλικιωμένο γείτονα ή να έχεις μια στενή συζήτηση με ένα νεότερο συγγενή σου. Η σωματική σου υγεία μπορεί επίσης να απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Διαφωνίες με ανθρώπους δικούς σου ή απογοητεύσεις στην προσωπική σου ζωή υπάρχει η πιθανότητα να συμβούν σήμερα και να χαλάσουν την μέρα σου. Ωστόσο τα γεγονότα δεν θα είναι μόνο αρνητικά, καθώς το μεγαλύτερο μέρος της μέρας θα χαρακτηρίζεται θετικό. Επένδυσε το χρόνο σου σε μεγάλης κλίμακας καθαρισμό του προσωπικού σου χώρου, καθώς θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την ακαταστασία, να ανοίξει ο χώρος για ροή θετικής ενέργειας, αλλά και για να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις και την συναισθηματική σου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα πρέπει να προσέξεις να μην πιέσεις τους συγγενείς ή τους φίλους σου. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της προσωπικής του γνώμης. Προσπάθησε να κατανοήσεις και να αποδεχτείς τις δικές τους απόψεις. Μπορεί να επιτύχεις σήμερα κάτι εξαιρετικά δημιουργικό, αναφορικά με την καριέρα σου. Το βράδυ είναι πιθανό να έχεις κάποια απροσδόκητα νέα. Δυστυχώς όμως, αυτές οι ειδήσεις μπορεί να είναι απογοητευτικές ή να φέρουν αρνητικούς συνειρμούς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Απόφυγε τον καταιγισμό των πληροφοριών και περιορίστε τες στις απολύτως απαραίτητες. Ίσως το καλύτερο είδος δραστηριότητας για εσένα να είναι τα παιχνίδια με παιδιά στην παραλία, το κολύμπι ή το θαλάσσιο σκι, ή η επίσκεψη σε μια πισίνα με φίλους ή την οικογένεια σου. Το απόγευμα είναι πιθανό να συναντήσεις ένα άτομα που είναι σε θέση να υποστηρίξει την καριέρα σου ή την προσωπική σου επιχείρηση. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία!

 

ΛΕΩΝ
Θα είσαι σε θέση σήμερα να απαλλαγείς από πολλά από τα προβλήματά σου. Είναι πιθανό το οικονομικό σου πρόβλημα να επιλυθεί ως εκ θαύματος. Όσο για τη σχέση σου, είναι απίθανο να δεις δραματικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας. Εάν είσαι αδέσμευτη συνεχίζεις να ονειρεύεσαι μια παθιασμένη αγάπη, ενώ για εσένα που βρίσκεσαι σε μια σχέση, μικρές λεκτικές αψιμαχίες με τον σύντροφό σου είναι πιθανές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις βιαστικές κινήσεις ή αλλαγές! Δεν προσφέρεται επίσης για επιχειρηματικές κινήσεις που αποβλέπουν σε βραχυπρόθεσμη κερδοφορία! Εξέτασε προσεκτικά, οι αλλαγές που σκοπεύεις να κάνεις, να είναι απολύτως απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Ίσως το πιο σωστό βήμα αυτή τη χρονική στιγμή είναι να δείξεις υπομονή και να παρατηρήσεις προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σου, ώστε να καταλήξεις σε ασφαλείς εκτιμήσεις. Το απόγευμα ενδείκνυται για χαλάρωση. Εάν δεν βοηθήσεις τον οργανισμό σου να ξεκουραστεί και να ανακάμψει από το στρες, υπάρχει ο κίνδυνος ασθενειών.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα μπορεί να χαθείς μέσα στο πλήθος, να χάσεις την ανεξάρτητη φωνή ή τη βούλησή σου. Μπορεί πιθανώς να υπάρξουν περιστάσεις που θα σε αναγκάσουν να ακολουθήσεις συλλογικές αποφάσεις ή μια πληθωρική προσωπικότητα να σε καθηλώσει. Σε επαγγελματικό επίπεδο η μέρα δεν προσφέρεται για ανεξάρτητες κινήσεις, παρά μόνο για δράσεις μέσα σε μια ομάδα. Τα θετικά ωστόσο της ημέρας θα επικεντρωθούν στις σχέσεις σου. Σήμερα μπορείς να απολαύσεις την γαλήνη της οικογενειακής εστίας ή μια φιλική συνάντηση που θα σε γαληνέψει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι δυσκολίες στον εργασιακό σου χώρο θα μπορούσαν να προέρχονται από μια συνωμοσία που εξυφαίνεται εναντίον σου μεταξύ των συναδέλφων σου ή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους προϊσταμένους απέναντί σου. Και η προσωπική σου ζωή μπορεί να αποτελεί κατά τη διάρκεια της μέρας πηγή άγχους. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσουν διαμάχες με κάποιο δικό σου πρόσωπο. Προσπάθησε να παραμείνεις ήρεμη και να έχεις μια αισιόδοξη στάση, γιατί το βράδυ η κατάσταση είναι πιθανό να αλλάξει προς το καλύτερο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα θα έχεις αυξημένη ενέργεια και αισιόδοξη στάση. Τα γεγονότα που συμβαίνουν σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σου. Ωστόσο, προσπάθησε να επωφεληθείς από κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σου! Το απόγευμα μπορεί να σε βασανίσουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ακίνητα ή την προσωπική σου ιδιοκτησία. Είναι πιθανό να απαιτείται η συμβουλή δικηγόρου για να είσαι σίγουρη για τους σωστούς χειρισμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχεις τη δυνατότητα να αυξήσεις τη παραγωγικότητα σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις επικεντρωμένη στα καθήκοντά σου. Εντούτοις, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να συμμετέχεις σε συζητήσεις κουτσομπολίστικου περιεχομένου, που θα σε αποσυντονίσουν τελείως. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να σκεφτείς σοβαρά πώς να βελτιστοποιήσεις τον προϋπολογισμό σου και να απαλλαγείς από περιττά έξοδα. Τα ψώνια θα πρέπει να περιοριστούν μόνο στα απαραίτητα για την δουλειά και τη διαβίωση σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν θα πρέπει να μπεις στον πειρασμό να αντιπαρατεθείς με άτομα, εκτός και αν είναι απόλυτα απαραίτητο! Υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να αμφιβάλει για τις ικανότητες ή τα προσόντα σου. Ίσως να έχεις μια συνάντηση με ένα ζηλόφθονο άτομο που θα σε βάλει σε πειρασμό να το βάλεις στη θέση του. Η μέρα μπορεί να έχει θετική έκβαση, εάν εστιάσεις στις τρέχουσες υποθέσεις, χαμογέλασε στον ζηλόφθονο και δοκίμασε εναλλακτικές διαδρομές για τους στόχους σου, κάτι που θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Προς το τέλος της ημέρας μπορεί να έχεις μια ευχάριστη έκπληξη. Αυτή η έκπληξη μπορεί να περιλαμβάνει ένα πολύτιμο δώρο από έναν πλούσιο συγγενή ή ένα απροσδόκητο επίδομα από τη δουλειά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Σήμερα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή! Αφιέρωσε το χρόνο που πρέπει στα πρόσωπα της οικογένειας σου! Προσπάθησε να δώσεις σε καθεμία από τις στενές σου σχέσεις τουλάχιστον μια μικρή δόση ζεστασιάς και την προσοχή σου. Σε πιθανές συζητήσεις οι αντιδράσεις θα είναι θετικές απέναντι σου. Στα οικονομικά, ωστόσο, χρειάζεται μια προσεκτική προσέγγιση. Απόφυγε τους ανθρώπους που σου υπόσχονται γρήγορο πλουτισμό, καθώς κινδυνεύεις από απατεώνες! Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.

Read More

And More