Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (19/8)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός

Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για δημιουργικές δραστηριότητες και έκφραση αγάπης. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα το απόγευμα όπου θα παραμείνει μέχρι τις 5/9, δίνοντας σου χρόνο και δυνατότητα για κάποια οργάνωση και ταξινόμηση των επαγγελματικών σχεδίων σου. Η νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου φέρνει εξελίξεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έτσι ίσως αποφασίσεις να πας τη σχέση με τον αγαπημένο σου ένα βήμα παρακάτω και εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια γνωριμία που θα σου πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά.

 

Ταύρος

Συμβουλές για χρήματα και επιχειρήσεις σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμες. Ωστόσο η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της χαράς σου μαζί με τον Ερμή, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 5/9. Αυτήν την περίοδο ευνοούνται και σε ενδιαφέρουν περισσότερο η δημιουργική έκφραση, η τεχνική πλευρά των δημιουργικών έργων ή τέχνης καθώς και οι χειροτεχνίες ή τα χόμπι. Έκφρασε τις ιδέες που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου και να είσαι βέβαιη πως θα τις βρει ενδιαφέρουσες και ελκυστικές. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε και εντυπωσίασε τους πάντες.

 

Δίδυμοι

Σήμερα η μέρα διαθέτει εξαιρετικό ενδιαφέρον για θετικές εμπειρίες και συνδέσεις. Η προσωπικότητα σου λάμπει και ξεχωρίζεις όπου κι αν βρεθείς. Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας,  ξυπνά την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση, χρόνο στο σπίτι ή με τους αγαπημένους σου και γνωστά μέρη και πρόσωπα. Ενώ η Σελήνη μένει σ’ αυτόν τον τομέα πάνω από δυο μέρες, ο Ερμής θα επηρεάσει αυτήν την περιοχή  του Ηλιακού διαγράμματος σου ως τις 5/9. Αυτό το διάστημα επίσης μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές με τον ερωτικό σύντροφο σου και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τα πάνω σου.

 

Καρκίνος

Η καλή ενέργεια σήμερα είναι μαζί σου καθώς η Σελήνη κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου. Το πρωί και μέχρι την Παρασκευή σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα να μιλήσεις και να σκεφτείς τα συναισθήματα και τις προσκολλήσεις σου. Ο Ερμής κινείται επίσης στον ίδιο τομέα αλλά για μια παραμονή διαρκείας. Αξιοποίησε τις δεξιότητες σου στα εργασιακά και συνδέσου με τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου χαρακτηρίζεται από πάθος και ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη καιρός να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και να παραδεχτείς την επιρροή που ασκείς στους άλλους.

 

Λέων

Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που αισθάνεσαι εμπνευσμένη για να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό στόχο, όνειρο ή σχέδιο, καθώς οι ιδέες σου είναι πρακτικές και ευφάνταστες ταυτόχρονα. Το φεγγάρι μπαίνει στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα το πρωί και αισθάνεσαι πιο ανεξάρτητη. Μέχρι τις 5/9 που ο Ερμής θα παραμείνει στο ζώδιο της Παρθένου, μπορείς να διευθετήσεις οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις σου. Μην περνάς τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου σε δεύτερη μοίρα και μην διαταράσσεις τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και εμπιστεύσου το ένστικτο σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο ανεβάζοντας τον όγκο των συναισθηματικών σου αναγκών. Επίσης ο Ερμής απόψε το βράδυ περνά στο δικό σου ζώδιο όπου και θα παραμείνει έως τις 5/9. Αυτή η διαμετακόμιση του σε ενθαρρύνει να μοιραστείς περισσότερα μιλώντας, γράφοντας ή επικοινωνώντας με τους άλλους. Πάρε τις αποφάσεις σου και ξεκαθάρισε τα συναισθήματα σου σε θέματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ τους πολλούς θαυμαστές σου έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις σωστές επιλογές.

 

Ζυγός

Οι φίλοι φαίνεται να ενδιαφέρονται πραγματικά για τις ανάγκες σου ή η αίσθηση ότι ανήκεις κάπου να σου προσφέρει ένα καλό συναίσθημα. Είναι ο καιρός να αναλάβεις μια ευθύνη ή να επιλύσεις κάτι έτσι ώστε να αισθάνεσαι πιο σίγουρη με τον εαυτό σου. Απόψε ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όπου και θα παραμείνει έως τις 5/9. Αυτήν την περίοδο είσαι πιο επιρρεπής στο να κρατάς μυστικά ή να περνάς περισσότερο χρόνο κλεισμένη στον εαυτό σου. Σκέψου πόσο κακό μπορεί να κάνει αυτό στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να εκμεταλλευτείς σωστά αυτό το διάστημα.

 

Σκορπιός

Η μετακίνηση του φεγγαριού στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα, σου δίνει λόγο να ξεχάσεις τα προβλήματα. Απόψε ο Ερμής περνά  στο 11ο ηλιακό σου οίκο όπου και θα παραμείνει έως τις 5/9. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για αντικειμενική σκέψη και λήψη αποφάσεων. Οι επικοινωνίες με φίλους, συνεργάτες ή ομάδες αυξάνονται. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφο σου και βγες από τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες.

 

Τοξότης

Μια ιδιαίτερα δημιουργική ενέργεια σήμερα ευνοεί την προώθηση και τη δημοσιότητα, υποσχόμενη επιτυχίες για σύνδεση και επικοινωνία. Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος για μερικές μέρες και οι ευθύνες και οι στόχοι σου βρίσκονται στο επίκεντρο σου. Ενίσχυσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου βρίσκοντας πρωτότυπες ιδέες για τη βραδιά σας. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην σκέφτεσαι αδιέξοδα.

 

Αιγόκερως

Είσαι έτοιμη σήμερα να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση ή να επιλύσεις ένα πρόβλημα. Η Σελήνη κινείται στον τομέα του πνεύματος και της περιπέτειας σου και απόψε κάνει και ο Ερμής το ίδιο. Οι μη υλικοί στόχοι σου αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Είναι ιδανική η στιγμή για να διδάξεις, να διαδώσεις γνώσεις, να μεταδώσεις και να μοιραστείς ιδέες. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται ενίσχυση. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα απ’ το κοινωνικό σου περιβάλλον κάτι καλό φαίνεται να αποκαλύπτεται.

 

Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να υπάρξουν καλές, υγιείς επικοινωνίες με ένα συνεργάτη ή κάποια θετικά, υποστηρικτικά σχόλια που σε ενθαρρύνουν.  Η Σελήνη κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο και ενώ είσαι πιο δραστήρια και ανοιχτή με τους άλλους, αυτή η διέλευση υποδηλώνει την ανάγκη για μεγαλύτερο βάθος στις σχέσεις, τα σχέδια ή την επιθυμία για περισσότερη ενδοσκόπηση. Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 5/9 σου δίνει τη δυνατότητα να σκέφτεσαι και να μιλάς για θέματα κοινής χρήσης, οικονομικών, ψυχολογίας και οικειότητας. Μια μετριοπάθεια δεν βλάπτει απ’ τη μεριά σου απέναντι σον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναγνώρισε τις δυνατότητες σου.

 

Ιχθείς

Σήμερα το πρωί η Σελήνη κινείται στον τομέα της συνεργασίας σου και σε προδιαθέτει να δεις από μια άλλη διαφορετική οπτική γωνία τη ζωή σου αλλά και τα όσα σε απασχολούν. Ένας σύντροφος ή ένας καλός φίλος μπορεί επίσης να σου δημιουργήσει την ανάγκη για συντροφικότητα. Ευκαιρία λοιπόν να ανοιχτείς στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται, μπορείς να προσελκύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Read More