Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/9)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή Πανσέληνος νωρίς το πρωί μπορεί να φέρει μια αυξημένη συνειδητοποίηση των συναισθημάτων σου σε ένα θέμα. Η ανάγκη για επιπλέον ξεκούραση και ήσυχο χρόνο μπορεί να γίνει επιτακτική σου ανάγκη. Τακτοποίησε οικονομικές και εργασιακές σου εκκρεμότητες τουλάχιστον όσο μπορείς. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου κατά πόσο πραγματικά επιθυμείς μια επανασύνδεση και τι έχεις να κερδίσεις από αυτή, πριν κάνεις μια προσπάθεια επανασύνδεσης.

 

Ταύρος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ένταση που περιστρέφεται γύρω από ένα έργο ή κάποια σχέδια που αντιμετωπίζουν καθυστερήσεις, αποτυχίες του παρελθόντος ή μια απογοήτευση, μια είδηση ή μια κριτική. Μια αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου βρίσκεται στον άξονα επικοινωνίας ζητώντας την προσοχή σου ή την αναθεώρηση. Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις περίπλοκες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να προσγειωθείς λιγάκι και να κάνεις τις σωστές επιλογές.

 

Δίδυμοι
Με την Πανσέληνο νωρίς σήμερα το πρωί είναι πιθανό να φτάσεις σε σημαντικές συνειδητοποιήσεις σχετικά με την καριέρα ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σε απογοητεύσουν προσωρινά. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου διαχειρίσου τες με ψυχραιμία. Μια δεύτερη σκέψη ίσως να σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις περισσότερα. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και όχι τόσο απαισιόδοξα.

 

Καρκίνος
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα μπορεί να φέρει καρπούς ή κλείσιμο σε ένα έργο επικοινωνίας ή μάθησης. Οι πληροφορίες που λαμβάνεις μπορεί να αλλάξουν τις προοπτικές σου και τα συναισθήματά σου να ανέβουν. Διατήρησε τις ισορροπίες στις σχέσεις με συναδέλφους. Οι εντάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι σχεδόν βέβαιες. Κάνε κάτι για να τις αποτρέψεις. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οι προσδοκίες σου να είναι υπερβολικές.

 

Λέων
Η Πανσέληνος νωρίς το πρωί σήμερα αυξάνει τα συναισθήματα υπενθυμίζοντάς σου πως πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες. Τα συναισθήματα μπορεί να αυξηθούν για θέματα που αφορούν στις βασικές αξίες, τα χρήματα και τα προσωπικά αντικείμενα. Κατεύνασε λίγο τον εκνευρισμό σου στα εργασιακά. Μην καταπιέζεις τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τις απόψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, μικρές απογοητεύσεις σε πρόσωπα που έχεις εξιδανικεύσει αντιμετώπισέ τες με χιούμορ.

Παρθένος
Η σημερινή Πανσέληνος σήμερα το πρωί φωτίζει τα συναισθήματά σου κι έτσι κερδίζεις μια νέα προοπτική για τη ζωή σου. Είναι μια σημαντική στιγμή για να ρίξεις ενέργεια στα προσωπικά σχέδιά σου και να επωφεληθείς από την υποστήριξη δικών σου ανθρώπων. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες στα εργασιακά καλύτερα να τις αποφύγεις. Μην λες πράγματα τα οποία θα μετανιώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε την αξία που πρέπει σε όποιον σε πολιορκεί και μην τον εξιδανικεύεις.

 

Ζυγός
Η Πανσέληνος που συμβαίνει σήμερα πέφτει κατά μήκος του άξονα εργασίας και εξυπηρέτησης. Απόφυγε με κάθε τρόπο λάθη στα εργασιακά και προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο. Μην κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες με τον ερωτικό σύντροφό σου και προκαλείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, εξελίξεις προβλέπονται σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Σκορπιός
Μια Πανσέληνος σήμερα νωρίς το πρωί φέρνει στη ζωή σου ρομαντισμό, ραντεβού αναψυχής, δημιουργικότητα, φιλία και προσωπικούς στόχους. Η νευρικότητά σου στα εργασιακά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Μην διαταράσσεις την ήρεμη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μείωσε τις απαιτήσεις και προσγειώσου στην πραγματικότητα.

 

Τοξότης
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα πέφτει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η εξισορρόπηση μεταξύ του δημόσιου και ιδιωτικού σου τομέα μπορεί και να είναι η απόλυτη ανάγκη σου. Μην διακινδυνεύεις τη φήμη σου στα εργασιακά με λάθη και άσχημες συμπεριφορές. Μην προκαλείς τριγμούς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις και αναπολήσεις του παρελθόντος δεν σε βοηθούν.

 

Αιγόκερως
Εάν πρόσφατα δεν είχες δείξει την απαιτούμενη προσοχή σε ορισμένες λεπτομέρειες ή καθημερινές υποθέσεις ήρθε η ώρα να το κάνεις. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και κουτσομπολιά στα εργασιακά. Ο τρόπος που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου αλλά αντιλαμβάνεσαι και τα λεγόμενά του χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι από όρκους και μεγάλα λόγια. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου καλύτερα.

 

Υδροχόος
Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει τις όποιες ανασφάλειές σου στην επιφάνεια κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές. Για αυτό πριν ενεργήσεις κάνε μια δεύτερη σκέψη. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι επαγγελματικές υποθέσεις και συγκεντρώσου περισσότερο. Κάποιες αποκαλύψεις ίσως κλονίσουν την εμπιστοσύνη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος σου χαλά τη διάθεση.

 

Ιχθείς
Η Πανσέληνος νωρίς σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο φέρνοντας τα συναισθήματά σου στο προσκήνιο και ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις τις αλλαγές που θα προκύψουν στα εργασιακά να σε αγχώσουν. Απόφυγε τις διαφωνίες απόψε με τον αγαπημένο σου και επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες και λίγα λόγια. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν μια νέα γνωριμία δεν εξελίσσεται με τους ρυθμούς που θα ήθελες.

 

Read More

And More