Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/10)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Σήμερα έχεις περισσότερα κίνητρα για να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σχέδιά σου, μοιράζεσαι ιδέες και έρχεσαι σε άμεση επαφή με τους άλλους. Η διέλευση της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη ενισχύει τα συναισθήματα διατηρώντας σε επικεντρωμένη στο θετικό, τη δημιουργικότητα, τη διασκέδαση και τη γοητεία στις περισσότερες αναζητήσεις σου. Μικρές στιγμές έντασης στα εργασιακά τις αντιμετωπίζεις με καλή διάθεση και τις προσπερνάς. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην φέρεσαι ριψοκίνδυνα.

 

Ταύρος
Σήμερα είσαι πιο δημιουργική από ότι συνήθως, διοχετεύεις την ενέργειά σου σε ένα ειδικό έργο και χειρίζεσαι καθήκοντα και ευθύνες με υπευθυνότητα. Μπορεί να μην εισπράττεις την εκτίμηση που θα ήθελες στα εργασιακά, αλλά δεν αφήνεις αυτήν την απογοήτευση να κυριαρχήσει στη μέρα σου. Μην προκαλείς καταστάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπλέκεις σε περιπέτειες που ξέρεις εκ των προτέρων πως δεν οδηγούν πουθενά.

 

Δίδυμοι
Σήμερα θα διαπιστώσεις πως συνδέεσαι πιο βαθιά με ένα άτομο ή ένα έργο, έχεις τη διάθεση να μοιραστείς δραστηριότητες, σκέψεις και απόψεις. Οι διαφωνίες για δευτερεύοντα πράγματα στα εργασιακά δεν θα σε ωφελήσουν. Μην μεταφέρεις τα προσωπικά άγχη σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε να περάσεις όμορφα μαζί του και να ξεκουραστείς. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το φλερτ.

 

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες τείνουν να υποστηρίζουν τις οικογενειακές ή πολύ κοντινές και οικείες σχέσεις σου, καθώς είσαι συναισθηματικά προετοιμασμένη να αντιμετωπίσεις και να κατανοήσεις τις ανάγκες τους. Απόφυγε το υπερβολικό άγχος στα εργασιακά που δημιουργεί προβλήματα. Μην γίνεσαι αντιδραστική όμως απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κρίνεις επιφανειακά νέες γνωριμίες.

 

Λέων
Με την αντίθεση του ανάδρομου Ερμή – Ουρανού σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις τις εκρήξεις θυμού, κούρασης ή απογοήτευσης. Αντιμετώπισε τη μέρα και τις υποθέσεις σου με ψυχραιμία και υπομονή. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές εργασιακές υποθέσεις σου και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις. Μπορείς να αποσπάσεις το ενδιαφέρον του συντρόφου σου χωρίς υπερβολικές αντιδράσεις. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά στον τομέα σπιτιού και οικογένειας τονίζοντας το συναισθηματικό κόσμο σου. Σήμερα είναι σημαντικό να αφοσιωθείς στις πρακτικές εργασιακές υποχρεώσεις σου, να δείξεις συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς και να ερευνήσεις μια πιθανή αγορά ή να εξετάσεις μακροπρόθεσμα σχέδια και επιδιώξεις. Ο τρόπος που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι και μην ενθουσιάζεσαι με νέες ή παρελθοντικές γνωριμίες.

 

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας σου ενισχύοντας την επιθυμία σου να μάθεις, να μοιραστείς και να συνδεθείς. Ίσως είναι καλύτερο να δείξεις μια παραπάνω ευαισθησία με τους άλλους καθώς η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο στο βόρειο κόμβο. Απόφυγε λάθη στα εργασιακά από την υπερβολική βιασύνη σου. Μια υποχωρητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου επιβάλλεται. Εσύ που είσαι μόνη, μην υπερεκτιμάς κάποιες γνωριμίες, ίσως και τον ίδιο σου τον εαυτό.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα των πόρων σου επισημαίνοντας την προσοχή σου στην πρακτική πλευρά της ζωής σου και στον κόσμο των πέντε αισθήσεων. Οι προσδοκίες των άλλων μπορεί να είναι λίγο υπερβολικές σήμερα ή θα μπορούσε να βρεις κάποιον δυσαρεστημένο από εσένα. Μπορείς να βρεις εναλλακτικούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά προβλήματα. Κάποιες εξελίξεις, αποκαλύψεις ή και ειδήσεις μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση σήμερα καλύτερα να μην κάνεις καμία κίνηση.

 

Τοξότης
Μπορείς σήμερα να απολαύσεις την καθοδήγηση ή υποστήριξη των άλλων και να μάθεις κάτι πολύτιμο. Ενώ ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα υπάρχει ισχυρή ενέργεια για εφευρετική σκέψη και επικοινωνία. Οι ιδέες είναι γόνιμες και δημιουργικές αλλά η διαδικασία ανταλλαγής είναι πιο σημαντική για σένα. Μην παρασύρεσαι σε λάθη που μπορούν να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και πρόσωπα θα σε απασχολήσουν.

 

Αιγόκερος
Οι άλλοι σήμερα φαίνεται να αντιλαμβάνονται τη χρησιμότητα των απόψεών σου περισσότερο από το συνηθισμένο, κάτι το οποίο ενισχύει την επιθυμία σου να τους βοηθήσεις και να τους υποστηρίξεις. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά πιθανά να σου ρίξουν λίγο τη διάθεση. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία ίσως να επηρεάσει αρνητικά τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια μέχρι χθες φιλία αρχίζεις να τη βλέπεις διαφορετικά.

 

Υδροχόος
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή κοινωνικές παρεξηγήσεις. Ίσως και να διαπιστώσεις ότι εσύ ή οι άλλοι είναι πιο ευαίσθητοι από το συνηθισμένο. Η καθοδήγηση ή η υποστήριξη συνεργατών σήμερα και αύριο απαιτείται. Μια και η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι στο απόλυτο επίκεντρό σου ασχολήσου ουσιαστικά μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες γνωριμίες και καταστάσεις.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και συνδέεται με κάποια συναρπαστική ενέργεια για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Άλλες επιρροές σήμερα σε βάζουν στη διαδικασία υποστήριξης και καθοδήγησης στα εργασιακά. Μην αφήσεις τις συζητήσεις απόψε με τον αγαπημένο σου να παρεκτραπούν. Εσύ που είσαι μόνη, περιόρισε τον αυθορμητισμό σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Read More

And More