Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Με μια μικρή πρόκληση Άρη – Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να έχεις να αντιμετωπίσεις μια μικρή απογοήτευση. Εντούτοις μπορείς να απολαύσεις κάτι δημιουργικό και φανταστικό. Σήμερα επίσης επανέρχεται ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία όμως παρόλα αυτά μην πιέσεις καταστάσεις και αποφάσεις γιατί θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε λάθη. Μιας και δεν είσαι σε επαφή με τη διαίσθησή σου απόφυγε να λάβεις δράση και να οδηγηθείς σε συμπεράσματα στα εργασιακά. Κάνε μια υποχώρηση απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και διατήρησε το καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά σας. Εσύ που είσαι μόνη, λάβε σήμερα ειδήσεις, κομπλιμέντα θαυμαστών και ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ερμής τελειώνει σήμερα την ανάδρομη πορεία του και τις επόμενες μέρες και εβδομάδες θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σαφήνεια σε ορισμένους τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα όσο αφορά στις σχέσεις σου. Μπορούν επίσης να αποσαφηνιστούν θέματα χρημάτων και ιδιοκτησίας. Οι παρεξηγήσεις στα εργασιακά καλό θα ήταν να αποφευχθούν, μιας και υπάρχουν θέματα που δημιουργούν σύγχυση ή ένα αίσθημα χάους. Απόφυγε παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που μπορεί να δημιουργηθούν από το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα με αγαπημένους φίλους και να μη σκέφτεσαι το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια σχέδια ή έργα που είχαν σταματήσει να εξελίσσονται με τον ανάδρομο Ερμή, μιας και γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία, αρχίζουν από σήμερα να παίρνουν το δρόμο τους. Παρόλο που θα έπρεπε να είσαι ακόμα προσεκτική με τον τρόπο επικοινωνίας σου, είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στα εργασιακά και τους στόχους σου. Διατήρησε τις ισορροπίες της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Στιγμές έντασης και διαφωνιών προσπέρασε τες με διαλλακτικότητα και νάζι. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και μην αναλώνεσαι άσκοπα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποια απροσεξία σήμερα είναι δυνατή να συμβεί, καθώς οι ισορροπίες σου φαίνεται να είναι διαταραγμένες. Τα συναισθηματικά προβλήματα μπορούν να επηρεάσουν τη σωματική δύναμη και συγκέντρωσή σου. Ξεκίνησε με μικρές αλλαγές στα εργασιακά και μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μαζί. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να κατασταλάξει στις ανάγκες και τα θέλω του. Η σχέση με το σύντροφό σου σε κάποια σημεία νιώθεις ότι νοσεί και δεν σε ικανοποιεί αρκετά. Κάνε τα πιο συγκεκριμένα και κατόπιν επιδίωξε μια συζήτηση μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει από τη ζωή σου το τελευταίο διάστημα κι αυτό είναι αρκετό για να κάνεις μια προσπάθεια να απαλλαγείς απ’ το παρελθόν.

 

ΛΕΩΝ
Ο Ερμής έρχεται στο τέλος της οπισθοδρομικής πορείας του σήμερα κι αυτό μπορεί να δείχνει βελτιωμένες ή σαφέστερες επικοινωνίες με την οικογένεια στις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Παρόλο που είναι απίθανο να δεις άμεσα αποτελέσματα πρόσεξε καλού κακού μικρές παρεξηγήσεις. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις και ιδέες σου στα εργασιακά πιθανά να σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης των στόχων σου. Πρόσθεσε λίγη μαγεία στη ατμόσφαιρα και προσπάθησε να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε στιγμές με αγαπημένους φίλους και αφέσου σε νέες γνωριμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά την επαναφορά του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία θα πρέπει να συνεχίσεις να είσαι προσεκτική με τον τρόπο έκφρασής σου. Πολλές πρόσφατες παρεξηγήσεις δεν μπορούν να λυθούν άμεσα και θα πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο. Σήμερα θα μπορούσε να υπάρξουν περίεργες αλληλεπιδράσεις ή κάποια ανησυχία γύρω από επαγγελματικά θέματα. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε πρωτοβουλίες. Με το να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη σου πρώτα τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες.

 

ΖΥΓΟΣ
Θα μπορούσες εύκολα και φυσικά σήμερα να παρακάμψεις το προσκήνιο με τη Σελήνη να περνάει μέσα από τη ζώνη προστασίας της ιδιωτικής σου ζωής. Μπορεί να υπάρξουν συναισθήματα δυσαρέσκειας ή μια δυσκολία στις καθημερινές συνήθειες. Η αναβλητικότητά σου στα εργασιακά σε φέρνει σήμερα αντιμέτωπη με πολλές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα. Αισθησιακές στιγμές προβλέπεται να ζεις με τον ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Εσύ που είσαι μόνη σταμάτα να σκέφτεσαι απαισιόδοξα και αρνητικά. Πέρνα όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα και μην μπλοκάρεις την ενέργειά σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα μήνυμα ότι ο Ερμής περνάει σε ορθή πορεία φαίνεται να το παίρνεις απ’ το πρωί, καθώς οι εξελίξεις που περίμενες αρχίζουν να συμβαίνουν. Σιγά σιγά η ομίχλη γύρω σου αρχίζει να υποχωρεί και η επικοινωνία σου να διευκολύνεται. Νέες προκλήσεις ταράζουν το ήδη ανήσυχο πνεύμα σου στα εργασιακά. Μη φοβηθείς να τις εκμεταλλευτείς έστω κι αν χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο. Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να προσεγγίσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και επιτέλους να βρείτε τις ισορροπίες σας. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές ερωτικές επαφές και έντονο φλερτ προβλέπεται για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα πιθανά να αντιμετωπίσεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, μια σύγχυση ή και μια αναποφασιστικότητα. Οι άνθρωποι γύρω σου είτε δεν είναι σαφείς είτε δεν μπορούν να σου δώσουν να καταλάβεις τι ακριβώς ζητάνε από σένα. Ο Ερμής τις επόμενες μέρες να είσαι βέβαιη πως θα διευκολύνει τις επικοινωνίες σου στα εργασιακά και θα μπορείς ευκολότερα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Για αυτό σταμάτα να βιάζεσαι και να ανυπομονείς. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αρχίζει να σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά, καθώς σας δίνεται και η δυνατότητα να προσθέσετε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σας που θα ανανεώσουν το κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μην τις περνάς στα αζήτητα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι επικοινωνίες μπορεί να παραμένουν συγκεχυμένες καθώς ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση και χρειάζεται λίγο χρόνο προκειμένου να αποκαταστήσει τα πράγματα, για αυτό και καλά θα κάνεις να συνεχίσεις να είσαι λίγο επιφυλακτική. Εμπιστεύσου τις ιδέες και τις ικανότητές σου στα εργασιακά. Μπορείς να τις προβάλεις και να εντυπωσιάσεις. Δείξε λίγη ωριμότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καιρός να παρθούν κάποιες αποφάσεις για την εξέλιξή της. Εσύ που είσαι μόνη, έχε μάτια και αφτιά ανοιχτά. Σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις που δεν πρέπει να χάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πτυχή Άρη – Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε μια αίσθηση εξαπάτησης ή και υποχώρησης σήμερα. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι ο τρόπος προσέγγισης ενός ατόμου ή μιας κατάστασης δεν σε εξυπηρετεί πλέον. Τα θέματα εργασίας ή οι ευθύνες επανέρχονται στην κανονικότητά τους και επιταχύνονται. Μπορείς να θέσεις μακροπρόθεσμους στόχους και να βελτιώσεις τις σχέσεις με ανώτερους σου. Μια όμορφη βραδιά εξελίσσεται με τον ερωτικό σύντροφό σου να προσπαθεί να σε κατακτήσει και να σου ξυπνήσει ερωτικά συναισθήματα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τη διασκέδαση και θυμίζουν πως τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σε ξαναπληγώσει.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί σήμερα να είσαι πιο επιρρεπής σε σφάλματα απ’ ότι συνήθως, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένη σ’ αυτά που λες και κάνεις. Τα επίπεδα ενέργειάς σου στα εργασιακά έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Γι’ αυτό περιόρισε όσο μπορείς τις υποχρεώσεις σου και μην αναλαμβάνεις νέα καθήκοντα. Ο ερωτισμός και η γοητεία σου απόψε μπορούν να κάνουν θαύματα. Απελευθερώσου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και χάρισέ του μια αξέχαστη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να μαγέψεις και να κατακτήσεις τους πάντες. Ακόμα και το άτομο που επιδιώκεις μια επανασύνδεση δεν μπορεί να σου αντισταθεί.

Read More

And More