Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/11)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Αισθάνεσαι πιο δυναμική και αισιόδοξη σήμερα μπορώντας να επικοινωνήσεις ευκολότερα με τους  άλλους ή να εκφράσεις μια κρυφή πλευρά του εαυτού σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης τις οποίες όμως θα τις αντιμετωπίσεις εύκολα. Ίσως να χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις τις ρήξεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για περιπέτειες οι οποίες φαίνονται ριψοκίνδυνες.

Ταύρος
Με τον Άρη σε ένα παρασκήνιο του ηλιακού σου διαγράμματος θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για το κλείσιμο έργων ή την ανανέωση και ανάκτηση. Η υπερβολική σκέψη τείνει να σε παραπλανεί για αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Δείξε εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε βγάζει από το λήθαργο.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σήμερα είναι πιο πικάντικες και οι ανταλλαγές ή οι αλληλεπιδράσεις τείνουν να σε κάνουν να σκέφτεσαι περισσότερο. Μπορεί να εμπνευστείς ή να εμπνεύσεις κάποιον σχετικά με μια εργασία ή ένα έργο. Μπορεί να μην τα πηγαίνεις καλά με τον εγκλεισμό και να έχεις νεύρα, όμως μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να ξεφύγεις και οδηγείσαι ξανά στο παρελθόν είτε σε σκέψεις είτε σε κινήσεις.

Καρκίνος
Είσαι διατεθειμένη να ακούσεις και να παρατηρήσεις σήμερα παρόλο που νιώθεις αποπροσανατολισμένη. Οι επιθυμίες σου είναι ξεκάθαρες όμως δύσκολα θα τις ικανοποιήσεις. Η Σελήνη περνά την ημέρα της στον 8ο οίκο σου και έτσι δίνεις περισσότερη προσοχή στα βαθύτερα συναισθήματά σου. Μην γίνεσαι κτητική και καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να προσελκύεσαι από μυστηριώδεις καταστάσεις.

Λέων
Σήμερα μπορείς να εστιάσεις στην ισορροπία, τη δικαιοσύνη και το συμβιβασμό των υποθέσεών σου. Για αυτό μπορείς να πλησιάσεις ανθρώπους και να κρίνεις αντικειμενικά τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Διατήρησε τις καλές συναδελφικές σχέσεις σου για καλύτερα αποτελέσματα. Περιόρισε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου σήμερα κάτι προσπαθεί να σου πει για τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια ευαισθησία σε έντονα λόγια ή αλλαγές σχεδίων. Μπορείς να απολαύσεις με περισσότερο ενθουσιασμό τα έργα ή τις αναζητήσεις, τη δουλειά ακόμα και τις ρουτίνες. Μην επισημαίνεις τα λάθη του ερωτικού σου συντρόφου και δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Ζυγός
Ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή μια χαώδης ατμόσφαιρα γύρω σου σε κάποια σημεία, καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο έχεις τη διάθεση και μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να χαλάσουν την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά στον τομέα των ερωτικών σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για αποκαταστατικές δραστηριότητες και ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται. Μπορείς να επωφεληθείς από την οργάνωση του σπιτιού ή των προσωπικών χώρων σου. Μπορεί να είναι χρήσιμο επίσης να απαλλαγείς από τα περίσσια και να ανανεώσεις την ψυχολογία σου. Οι συνθήκες στα εργασιακά διευκολύνουν τα σχέδιά σου. Παράπονα και γκρίνιες θα χαλάσουν την ηρεμία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μελέτησε πολύ την όποιου τύπου προσέγγιση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Μπορείς σήμερα να λάβεις εξαιρετικά κίνητρα σε κοινωνικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Πλησιάζεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με πιο δημιουργικούς ή στοργικούς τρόπους αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συνθήκες είναι καλές για να πειραματιστείς, για νέες ιδέες και σχέσεις στα εργασιακά. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα έχει αποτέλεσμα. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια εξέλιξη σε χαροποιεί.

Αιγόκερος
Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν προετοιμασία, κατασκευή και επισκευή είναι ελκυστικές σήμερα. Οι σχέσεις επωφελούνται από τη σωστή ισορροπία ενδιαφέροντος και ελευθερίας. Αντιμετώπισε με τόλμη προβληματικές εργασιακές περιοχές. Ο ερωτικός σύντροφός σου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η σχέση σας και δεν πρέπει να του γυρίζεις την πλάτη. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα κυρίως αν προέρχεται από τον εργασιακό χώρο σου.

Υδροχόος
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για μελέτη, έργα, αλλά και για να ασχοληθείς με τα ψυχικά ενδιαφέροντά σου. Ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται και μπορείς να απολαύσεις τις προκλήσεις και την εκμάθηση κάτι καινούριου. Στόχος σου στα εργασιακά είναι να χρησιμοποιήσεις το διανοητικό θάρρος με σύνεση. Πρόσεξε και συγκράτησε την παρορμητικότητά σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να νιώσεις πιο ενθουσιασμένη. Κάποιο επίπεδο λειτουργίας πίσω από τα παρασκήνια είναι καλό  με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο, ιδιαίτερα αν προχωράς στο κλείσιμο ενός έργου. Οι επιθυμίες σου σε ό,τι αφορά στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορούν να εκπληρωθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/11)

Μέρα γεμάτη υπερβολές σήμερα που θα φέρει αλλαγές. Να παραμείνεις ταπεινή και λογική. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ
Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σχέδιά σου που έχουν σημασία σήμερα. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, ωστόσο κάποιες υποχρεώσεις σου θα καθυστερήσουν, όμως θα βρεις τα λύσεις που ζητάς. Η αισιοδοξία στην προσωπική σου ζωή σου έχει δώσει την ώθηση που ζητάς για να προχωρήσεις σε κάτι νέο, είσαι έτοιμη για να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα έρθεις κοντά με τους συνεργάτες σου και θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας πολλές από τις υποχρεώσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό στάδιο, για αυτό φρόντισε να περιορίσεις τα περιττά έξοδα που θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για τα αισθηματικά σου, είναι καιρός να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσετε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση σας. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σήμερα θα σε απασχολήσει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην δίνεις άλλη αναβολή στα επαγγελματικά σου σχέδια, τα οποία έχουν προτεραιότητα. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις όσα σε επείγουν. Τα άστρα σε βοηθούν να οργανωθείς περισσότερο και στα οικονομικά σου. Ευνοούνται σήμερα τα γραφειοκρατικά θέματα και οι χρηματικές συναλλαγές. Ευκαιρία να λύσεις προβλήματα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να κάνεις μία γνωριμία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάνε τις κινήσεις που απαιτούνται για να προχωρήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και θα βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή, έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και αυτό φαίνεται. Πηγαίνουν καλύτερα και για εσένα που είσαι σε σχέση και για εσένα που δεν είσαι.

 

ΛΕΩΝ
Καιρός να γίνουν μερικά ξεκαθαρίσματα στη δουλειά σου, ευκαιρία να ανακτήσεις το χαμένο έδαφος. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν. Διατήρησε την πρόοδο που έχεις κάνει και τακτοποίησε υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Σήμερα είσαι κάπως απαισιόδοξη και αυτό θα επηρεάσει τη σχέση σου με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, σταματά να βλέπεις μόνο τα αρνητικά γύρω σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου σε έχουν κουράσει. Είναι σημαντικό να κάνεις έναν προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή για αυτό φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, έτσι ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου ακόμη περισσότερο. Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στον αγαπημένο σου. Συζήτησε μαζί του όσα πρέπει να γνωρίζει και προχώρα μπροστά. Για εσένα που δεν είσαι σε σχέση, να είσαι σίγουρη ότι σύντομα θα κάνεις τη σχέση που ζητάς.

 

ΖΥΓΟΣ
Καιρός να θέσεις σε εφαρμογή τα νέα σου επαγγελματικά σχέδια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσεις την καριέρα σου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν και είναι σημαντικό να μην κάνεις κινήσεις που θα θέσουν σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σου. Όσο για την ερωτική σου ζωή, εδώ τα πράγματα έχουν ζορίσει. Το άγχος σου οδηγεί σε λάθος μονοπάτια τη σχέση σου και αυτό δεν είναι καλό. Μην πάρεις αποφάσεις εν θερμώ. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να ακούσεις όσα έχει να σου πει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μετά να αποφασίσεις τις επόμενες κινήσεις σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλύτερα και η περίοδος αυτή ευνοεί τα ανοίγματα… Τα οικονομικά σου δεν είναι ακόμη στο σημείο που επιθυμείς, ωστόσο θα υπάρξουν κάποιες εξελίξεις που θα σε ικανοποιήσουν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον. Στα αισθηματικά σου ήρθε η ώρα να μιλήσεις περισσότερο με τον αγαπημένο σου και να δείτε από κοινού τι θα κάνετε στην πορεία της σχέσης σας. Εάν είσαι single, η περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, ωστόσο έχεις κάποια θέματα που θα λυθούν εύκολα και αυτό σε ευχαριστεί. Σήμερα αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου και μην δίνεις σημασία σε μικροπράγματα και παρεξηγήσεις. Εάν δεν είσαι σε σχέση, κάνε ένα νέο ξεκίνημα. Θα δώσει μεγάλη ώθηση στην ψυχολογία σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, τις οποίες δεν πρέπει να χάσεις. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, μην χάσεις το λαμπρό μέλλον που σου ανοίγεται μπροστά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό στάδιο και σίγουρα δεν σε αφήνουν να… αναπνεύσεις. Απόφυγε τις κινήσεις που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για την ερωτική σου ζωή, σήμερα μην έρθεις σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Η νέα γνωριμία που θα κάνεις, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι νέο και όμορφο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα αναγκαστείς να συμβιβαστείς, έτσι ώστε να έρθεις πιο κοντά με τους συνεργάτες σου και να μπορέσεις να λύσεις κάποιες καταστάσεις που σε απασχολούν. Τα άστρα ευνοούν τα οικονομικά σου, ωστόσο μην κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν αντιμέτωπη με μεγάλο ρίσκο. Στα αισθηματικά σου οι πλανήτες σε ευνοούν πολύ και θα έχεις τον χρόνο που χρειάζεσαι προκειμένου να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τότε να είσαι έτοιμη για κάτι νέο στη ζωή σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ικανοποιητικά εξελίσσονται τα επαγγελματικά σου σχέδια και μάλιστα σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να θέσεις σε εφαρμογή και τις νέες ιδέες σου. Η επιμονή και η υπομονή σου αποδίδουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται έναν καλύτερο προγραμματισμό για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου καθώς και στα έξοδα που έχεις μπροστά σου. Φόρεσε το πιο καλό σου χαμόγελο και προσπάθησε να λύσεις όποιες προβληματικές καταστάσεις υπάρχουν στη σχέση σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, είναι σημαντικό να μην κλειστείς στον εαυτό σου, αλλά να δώσεις χώρο και χρόνο σε έναν άνθρωπο που θέλει να σε γνωρίσει περισσότερο.

Read More

And More