Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (20/11)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Αισθάνεσαι πιο δυναμική και αισιόδοξη σήμερα μπορώντας να επικοινωνήσεις ευκολότερα με τους  άλλους ή να εκφράσεις μια κρυφή πλευρά του εαυτού σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης τις οποίες όμως θα τις αντιμετωπίσεις εύκολα. Ίσως να χρειαστεί προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις τις ρήξεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις διάθεση για περιπέτειες οι οποίες φαίνονται ριψοκίνδυνες.

Ταύρος
Με τον Άρη σε ένα παρασκήνιο του ηλιακού σου διαγράμματος θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια για το κλείσιμο έργων ή την ανανέωση και ανάκτηση. Η υπερβολική σκέψη τείνει να σε παραπλανεί για αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Δείξε εντιμότητα και ειλικρίνεια απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σε βγάζει από το λήθαργο.

Δίδυμοι
Οι σχέσεις σήμερα είναι πιο πικάντικες και οι ανταλλαγές ή οι αλληλεπιδράσεις τείνουν να σε κάνουν να σκέφτεσαι περισσότερο. Μπορεί να εμπνευστείς ή να εμπνεύσεις κάποιον σχετικά με μια εργασία ή ένα έργο. Μπορεί να μην τα πηγαίνεις καλά με τον εγκλεισμό και να έχεις νεύρα, όμως μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να ξεφύγεις και οδηγείσαι ξανά στο παρελθόν είτε σε σκέψεις είτε σε κινήσεις.

Καρκίνος
Είσαι διατεθειμένη να ακούσεις και να παρατηρήσεις σήμερα παρόλο που νιώθεις αποπροσανατολισμένη. Οι επιθυμίες σου είναι ξεκάθαρες όμως δύσκολα θα τις ικανοποιήσεις. Η Σελήνη περνά την ημέρα της στον 8ο οίκο σου και έτσι δίνεις περισσότερη προσοχή στα βαθύτερα συναισθήματά σου. Μην γίνεσαι κτητική και καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να προσελκύεσαι από μυστηριώδεις καταστάσεις.

Λέων
Σήμερα μπορείς να εστιάσεις στην ισορροπία, τη δικαιοσύνη και το συμβιβασμό των υποθέσεών σου. Για αυτό μπορείς να πλησιάσεις ανθρώπους και να κρίνεις αντικειμενικά τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Διατήρησε τις καλές συναδελφικές σχέσεις σου για καλύτερα αποτελέσματα. Περιόρισε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθησή σου σήμερα κάτι προσπαθεί να σου πει για τη συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Σήμερα μπορεί να υπάρξει κάποια ευαισθησία σε έντονα λόγια ή αλλαγές σχεδίων. Μπορείς να απολαύσεις με περισσότερο ενθουσιασμό τα έργα ή τις αναζητήσεις, τη δουλειά ακόμα και τις ρουτίνες. Μην επισημαίνεις τα λάθη του ερωτικού σου συντρόφου και δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Ζυγός
Ενώ μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή μια χαώδης ατμόσφαιρα γύρω σου σε κάποια σημεία, καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο έχεις τη διάθεση και μπορείς να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει. Οι υπερβολικές απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να χαλάσουν την ηρεμία σας. Εσύ που είσαι μόνη, η τύχη αρχίζει να σου χαμογελά στον τομέα των ερωτικών σου.

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για αποκαταστατικές δραστηριότητες και ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται. Μπορείς να επωφεληθείς από την οργάνωση του σπιτιού ή των προσωπικών χώρων σου. Μπορεί να είναι χρήσιμο επίσης να απαλλαγείς από τα περίσσια και να ανανεώσεις την ψυχολογία σου. Οι συνθήκες στα εργασιακά διευκολύνουν τα σχέδιά σου. Παράπονα και γκρίνιες θα χαλάσουν την ηρεμία στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μελέτησε πολύ την όποιου τύπου προσέγγιση στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Μπορείς σήμερα να λάβεις εξαιρετικά κίνητρα σε κοινωνικό και επικοινωνιακό επίπεδο. Πλησιάζεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με πιο δημιουργικούς ή στοργικούς τρόπους αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι συνθήκες είναι καλές για να πειραματιστείς, για νέες ιδέες και σχέσεις στα εργασιακά. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου θα έχει αποτέλεσμα. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια εξέλιξη σε χαροποιεί.

Αιγόκερος
Οι δραστηριότητες που περιλαμβάνουν προετοιμασία, κατασκευή και επισκευή είναι ελκυστικές σήμερα. Οι σχέσεις επωφελούνται από τη σωστή ισορροπία ενδιαφέροντος και ελευθερίας. Αντιμετώπισε με τόλμη προβληματικές εργασιακές περιοχές. Ο ερωτικός σύντροφός σου καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί ζωντανή η σχέση σας και δεν πρέπει να του γυρίζεις την πλάτη. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ με διακριτικότητα κυρίως αν προέρχεται από τον εργασιακό χώρο σου.

Υδροχόος
Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για μελέτη, έργα, αλλά και για να ασχοληθείς με τα ψυχικά ενδιαφέροντά σου. Ο ενθουσιασμός σου αυξάνεται και μπορείς να απολαύσεις τις προκλήσεις και την εκμάθηση κάτι καινούριου. Στόχος σου στα εργασιακά είναι να χρησιμοποιήσεις το διανοητικό θάρρος με σύνεση. Πρόσεξε και συγκράτησε την παρορμητικότητά σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρχίζει να ανταποκρίνεται.

Ιχθείς
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να νιώσεις πιο ενθουσιασμένη. Κάποιο επίπεδο λειτουργίας πίσω από τα παρασκήνια είναι καλό  με τη Σελήνη στον 12ο ηλιακό σου οίκο, ιδιαίτερα αν προχωράς στο κλείσιμο ενός έργου. Οι επιθυμίες σου σε ό,τι αφορά στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορούν να εκπληρωθούν. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά.

Read More

And More