Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/10)

Πώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Εστίασε σήμερα το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή εύνοια και δώστε τους ώθηση. Πείσε με επιχειρήματα να σε εμπιστευτούν ανώτεροι σου και να σου δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείς. Έκφρασε τα συναισθήματά σου στο σύντροφο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μην τα κρατάς μέσα σου. Δεν έχει νόημα. Εσύ που είσαι μόνη, καλό θα ήταν απόψε να βρεθείς με έναν πραγματικό φίλο και να του ανοίξεις την καρδιά σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Προβλήματα και δυσκολίες αρχίζουν να περνούν σταδιακά στο παρελθόν. Ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σου και πολλές ευκαιρίες σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις  τους ορίζοντές σου. Τόλμησε νέα επιχειρήματα στα εργασιακά και μην προκαλείς  με τη συμπεριφορά σου. Κάνε ό,τι έχεις να κάνεις μυστικά και αθόρυβα, κρατώντας κυρίως χαμηλούς τους τόνους και το προφίλ σου. Εκδήλωσε το πάθος και έκφρασε τα συναισθήματά σου. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για να γεφυρώσεις αποστάσεις με αυτούς που αγαπάς. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι και μην σκέφτεσαι αρνητικά. Ανέβασε με κάθε τρόπο την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πλανητικό σκηνικό φέρνει εύνοια και τύχη σε κάθε σου επιδίωξη. Εκμεταλλεύσου τις επόμενες μέρες και στόχευσε ψηλότερα. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στις σωστές εργασιακές αποφάσεις, αρκεί να το ακολουθήσεις  και να μην επηρεαστείς  απ’ τα όσα συμβαίνουν γύρω σου. Όσο πιο ειλικρινής είσαι με το σύντροφό σου, τόσο καλύτερα θα πηγαίνει η σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τόσους φίλους που καλύπτουν το μεγαλύτερο συναισθηματικό σου κενό. Μπορείς να τους εμπιστευτείς, αν όχι όλους τουλάχιστον τους περισσότερους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι σημερινές όψεις σε κάνουν ιδιαίτερα κοινωνική, ενώ ταυτόχρονα σε φέρνουν πιο κοντά με φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Χειρίσου με διπλωματία εργασιακές συζητήσεις και προσπάθησε να εκμαιεύσεις τις πληροφορίες που χρειάζονται τα άμεσα σχέδιά σου. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου απόψε σου εμπνέει ρομαντισμό, ερωτισμό  και σου παρέχει τη συναισθηματική ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, επιμελήσου την εξωτερική σου  εμφάνιση, ξεκίνησε γυμναστήριο, πρόσεξε τη διατροφή σου και πάρε τα πάνω σου.

ΛΕΩΝ
Εκμεταλλεύσου την ευμενή επιρροή της ημέρας και τακτοποίησε δύσκολες υποθέσεις σου. Απόφυγε τις απευθείας αντιπαραθέσεις στα εργασιακά, όσο κι αν διαφωνείς με αυτούς που προσπαθούν να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους. Κάνε μια εποικοδομητική συζήτηση απόψε με το σύντροφό σου και να είσαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις  να  επαναφέρεις τις συναισθηματικές σου ισορροπίες. Εσύ που είσαι μόνη, τρέμεις στην ιδέα πως θα χάσεις την εκτίμηση και την έγκριση των άλλων, όμως θα πρέπει να μάθεις να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Εσύ που παλεύεις με τη μοναξιά σου, πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητά σου και νέους ανθρώπους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σεβάσου τις επιλογές των άλλων και μην τους ασκείς διαρκώς κριτική. Άκουσέ τους και δείξε τη συμπαράστασή σου, κυρίως σε αυτούς που έχουν αποδείξει με πράξεις το πόσο κοντά σου είναι. Ό,τι κι αν κάνεις σήμερα στα εργασιακά, σε όποιο ραντεβού και να βρεθείς, ό,τι και να διεκδικήσεις, να ξέρεις ότι θα καταπλήξεις και θα πετύχεις. Ευχάριστες συζητήσεις απόψε με το σύντροφό σου θα φέρουν νέα πνοή στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα νέο πρόσωπο θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει, όμως συγκρατήσου και μην παραδίνεσαι άνευ όρων. Λάβε υπόψη σου  τα συμφέροντά σου πριν προχωρήσεις σε νέες οικονομικές συμφωνίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Κάποια πράγματα και καταστάσεις μπορούν να αποκατασταθούν εύκολα, αρκεί να τις αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό και ψυχραιμία. Η αλήθεια είναι πως οι αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου σε έχουν πανικοβάλλει. Η ειλικρινή επιθυμία σου να συμπαρασταθείς και να βοηθήσεις συνεργάτες, πολλές φορές θεωρείται δεδομένη και εκμεταλλεύσιμη. Δώσε τόπο στην οργή και άφησε το σύντροφό σου απόψε να πει και μια κουβέντα παραπάνω. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε έχει ενθουσιάσει, όμως σύντομα θα την απομυθοποιήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βάλε τις σωστές προτεραιότητες σήμερα στις υποθέσεις και υποχρεώσεις σου και κινήσου χωρίς να νιώθεις ενοχές. Κάνε αργά και σταθερά βήματα στα εργασιακά και επένδυσε στις δυνατότητες και την ευφυΐα σου. Αναγνώρισε και εκτίμησε τη στάση του ερωτικού σου συντρόφου απέναντι στα όσα προβλήματα αντιμετωπίζετε το τελευταίο διάστημα. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου απ’ τις όποιες αναστολές σου, φλέρταρε και απόλαυσε τη διασκέδαση. Όσο για τα οικονομικά, απόφυγε επενδύσεις και ανοίγματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πίστεψε στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου περισσότερο. Όσες δυσκολίες και να κουβαλά η μέρα, μπορείς  να τα καταφέρεις και να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο τρόπο. Υπερασπίσου τις επιλογές σου στα εργασιακά και μην κάνεις βήμα πίσω απ’ τα όσα έχεις ονειρευτεί και επιδιώξει. Έκφρασε τις σκέψεις, τις ανασφάλειες και τις αγωνίες σου στο σύντροφο σου. Να είσαι  σίγουρη ότι θα σε κατανοήσει και θα σου συμπαρασταθεί. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε την άνεση του χρόνου σου, συνάντησε φίλους και αύξησε τις δραστηριότητές σου. Η οικονομική σου κατάσταση δείχνει σταθερά σημάδια βελτίωσης.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κοινωνική σου ζωή κρύβει και φέρνει πολλές ευκαιρίες, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να επεκτείνεις  τα όνειρα και τους στόχους σου. Καλό θα ήταν να είσαι σε εγρήγορση στα εργασιακά. Παρουσιάζονται αναπάντεχες ευκαιρίες που θα ήταν κρίμα να μην τις  εκμεταλλευτείς. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις απόψε με το σύντροφό σου και μην πιάνεσαι απ’ το παραμικρό. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική ερωτική γνωριμία θα επαναφέρει την αυτοπεποίθησή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σιγουριά και αισιοδοξία σου δημιουργούν οι σημερινές συνθήκες και εξελίξεις. Απόλαυσε τες χωρίς όμως να μειώσεις την προσπάθειά σου. Έστω κι αν χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα εργασιακά, φρόντισε  να μην αφήσεις εκκρεμότητες. Η θέση της Αφροδίτης αποκαθιστά το κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σου. Κάνε  βέβαια κι εσύ μια προσπάθεια να τον πλησιάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με τους προσωπικούς σου χώρους και πρόσθεσε χρώμα όπως το γαλάζιο ή το τιρκουάζ (που είναι η απόχρωση σου) για να τονώσεις την ψυχολογία σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Απόφυγε σήμερα τις βιαστικές και επιπόλαιες ενέργειες, μιας και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Καλύτερα να αποφορτίσεις το πρόγραμμα των εργασιακών σου υποχρεώσεων. Νιώθεις πολύ κουρασμένη και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς  εύκολα. Απόψε θα πρέπει να ακούσεις και να συμπαρασταθείς με όποιον τρόπο στο σύντροφό σου. Εσύ είσαι μόνη, βάλε φρένο στις απαισιόδοξες και γεμάτες καχυποψία σκέψεις σου. Η οικονομική σου κατάσταση είναι στον πλήρη έλεγχό σου.

Read More

And More