Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/7)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα πρέπει να παραμερίσεις κάθε τι μικρό και ασήμαντο που σε απασχολεί, είτε διορθώνοντάς το, είτε αφήνοντάς το για μια πιο πρόσφορη χρονική στιγμή. Είναι ωστόσο η μέρα που ίσως να πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην προσωπική σου ζωή! Εάν είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση, που η εξελικτική της πορεία οδηγεί στο γάμο, μην καθυστερείς πια την απαραίτητη συζήτηση και τον καθορισμό της ημερομηνίας. Αν είσαι αδέσμευτη, είναι ανέντιμο να κινείσαι παράλληλα σε πολλά ταμπλό, γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις. Ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλές οι εναλλαγές κατά τη διάρκεια της μέρας και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για αυτές. Πολλές από τις προγραμματισμένες δραστηριότητές σου σήμερα μπορεί να αναβληθούν λόγω απρόβλεπτων παραγόντων. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για μια ενδεχόμενη αποτυχία και δεν πρέπει να ανησυχείς για οποιοδήποτε δεν εξαρτάται από το χέρι σου και δεν μπορείς να αποφύγεις. Να έχεις υπομονή, γιατί ήδη από το βράδυ τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.  Αν είσαι ελεύθερη, οι μνηστήρες δεν θα λείψουν σήμερα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Σήμερα μπορεί να έχεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης, αν και κάπως υπερβολικό. Αυτό ωστόσο μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις κάτι σημαντικό στην καριέρα σου και να σου δώσει την αίσθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις έναντι των ανταγωνιστών σου. Σε προσωπικά ζητήματα όμως θα πρέπει να κινηθείς πιο προσεκτικά. Λειτούργησε έξυπνα, διακριτικά και έκφρασε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι αμφιβολίες για τις ικανότητες και την επάρκειά σου είναι αυτές που θα σε βασανίζουν σήμερα και θα κάνουν τη μέρα σου δύσκολη. Ίσως η αιτία αυτής της απαισιοδοξίας να είναι ένα δυσάρεστο πρωινό περιστατικό.  Απόφυγε τους κινδύνους και τις αντιπαραθέσεις ή τους ανώφελους ανταγωνισμούς. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις ότι είσαι η καλύτερη. Υπάρχει ωστόσο η πιθανότητα, η συμπεριφορά σου να εκτιμηθεί ιδιαίτερα από άτομα του αντίθετου φύλου.

 

ΛΕΩΝ
Δεν πρέπει να απορρίψεις τις συμβουλές που θα λάβεις από τους αγαπημένους σου. Ίσως η αλήθεια, που εκφράζεται μέσα από τα λόγια τους, να σου φανεί πικρή, αλλά είναι σημαντικό να γειωθείς και να αξιολογήσεις αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω σου. Το μεγαλύτερο διάστημα της μέρας θα εξελιχθεί ικανοποιητικά. Συνέχισε να κυνηγάς το όνειρό σου χωρίς υπαναχωρήσεις και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια για εξεύρεση ομοϊδεατών. Μπορεί να βρεις έναν σύμμαχο ανάμεσα στα φιλικά σου πρόσωπα ή τις κοινωνικές σου επαφές, που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στο άμεσο μέλλον.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα μπορεί να φανεί ατέλειωτη και εξαιρετικά κουραστική. Οι πιθανότητες να πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν σε ευχαριστούν και θα ήθελες να τα αποφύγεις είναι μεγάλες. Στο μενού της μέρας μπορεί επίσης να υπάρχει και κάποια έλλειψη κατανόησης από τους συγγενείς, μια διαφωνία με έναν από τους στενούς συναδέλφους σου ή ένα συμβάν με έναν επιχειρηματικό εταίρο που θα φέρει δυσαρέσκεια. Για να αποβάλεις το στρες της μέρας θα βοηθούσε μια αθλητική δραστηριότητα ή το περπάτημα στη φύση. Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία.

 

ΖΥΓΟΣ
Συνιστάται να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να φροντίσεις την υγεία σου! Μπορεί να χρειαστεί να συμβουλευτείς ιατρούς ή να κάνεις μερικές εργαστηριακές εξετάσεις. Κατά τα άλλα, η μέρα είναι απίθανο να σου προκαλέσει προβλήματα. Εάν έχεις τη δύναμη να πας στη δουλειά, θα σημειώσεις κάποια επιτεύγματα που δεν περίμενες, πιθανώς με τη  υποστήριξη ενός συναδέλφου από το αντίθετο φύλο. Το βράδυ ωστόσο θα πρέπει να απομονωθείς για να επιτρέψεις σώμα και πνεύμα να αναρρώσουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι πολύ καλά ψυχικά σήμερα και φαίνεται στο πρόσωπό σου! Εάν έχεις επαφή με πολλούς ανθρώπους, αυτό μπορεί να έχει ορισμένα πλεονεκτήματα. Με το χαμόγελο και την προσωπική σου ακτινοβολία είναι πιθανό να επιτύχεις στις επιχειρήσεις και τις διαπραγματεύσεις. Μπορεί ακόμη και να επηρεάσεις υπέρ σου ένα ισχυρό άτομο με διασυνδέσεις. Είσαι ορθολογιστής και σε νοητική εγρήγορση, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα σου και θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Είναι επίσης μια εξαιρετικά θετική μέρα να κάνεις κινήσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, καθώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για το ζώδιό σου είναι μια σημαντική για τα αισθηματικά μέρα! Εάν είσαι αδέσμευτη συνιστάται να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εμφάνισή σου, προσθέτοντας κάτι πιο λαμπερό στην γκαρνταρόμπα σου, κάτι που θα αναδεικνύει τα προσόντα σου. Εάν είσαι δεσμευμένη θα περάσεις τη μέρα σου σε μια ρομαντική διάθεση, κάτι που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη σχέση σου. Απόφυγε τους διαπληκτισμούς για ασήμαντα ζητήματα με το ταίρι σου, γιατί θα χαλάσεις χωρίς λόγο μια υπέροχη μέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Απόφυγε να κάνεις νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια της μέρας για να αποφύγεις τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από αυτές τις σχέσεις. Κράτησε τα μυστικά σου ασφαλή γιατί μπορεί να διαρρεύσουν και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην παραμελείς τους αγαπημένους σου που περιμένουν την προσοχή και την αγάπη σου. Κάνε μια έκπληξη στο ταίρι σου, εάν είσαι δεσμευμένη. Ωστόσο εάν είσαι αδέσμευτη, μην περιμένεις ιδιαίτερες εξελίξεις στα συναισθηματικά σου σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα οριστικοποιούνται κάποιες επαγγελματικές κινήσεις που προγραμμάτιζες εδώ και καιρό. Είναι πιθανό αυτό να είναι ένα νέο επάγγελμα ή κάποιο καινούριο επιχειρηματικό σχέδιο. Η καλή τύχη θα σε συνοδεύσει εάν έχεις μια δημιουργική ασχολία. Το απόγευμα συνιστάται να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ατέλειωτη ροή πληροφοριών μπορεί να σε κουράσει και να θολώσει την κρίση σου. Για να καθαρίσει το μυαλό σου κάνε μια βόλτα στον καθαρό αέρα ή χαλάρωσε με τη συντροφιά ατόμων που δεν σε κουράζουν. Εάν έχεις ονειρευτεί εδώ και καιρό να ξεκινήσει ένα προσωπικό δημιουργικό πείραμα, μπορεί να κάνεις σήμερα κάποια βήματα στην κατεύθυνση αυτή. Απόφυγε ωστόσο τα τυχερά παιχνίδια, τα κουραστικά αθλήματα, αλλά και την υποκρισία που πολλές φορές σε περιβάλει…

Read More

And More