Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (21/7)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Κατά το πρώτο μισό της ημέρας υπάρχει η τάση να αγγίζουμε ο ένας τον άλλον σε ευαίσθητα θέματα και προβληματικές περιοχές. Είσαι σε πολύ καλή φόρμα για να δώσεις προτεραιότητα στα εργασιακά και να ασχοληθείς με την προώθηση των ιδεών σου. Με τη Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορείς να προσελκύσεις θετικά σχόλια και θαυμασμό. Η αρμονία της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Άρη ενισχύσει την επιθυμία σου για να κάνεις κάτι ξεχωριστό ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, με τη Σελήνη στο Λέοντα μπορείς να ξεχωρίσεις.

 

Ταύρος
Σήμερα υπάρχει μια ισχυρότερη ικανότητα να κατανοείς πού τα πράγματα έχουν πάει στραβά σε προηγούμενες ή τρέχουσες σχέσεις και τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τις όποιες συνθήκες. Η φαντασία και η δημιουργικότητά σου στα εργασιακά μπορούν να φέρουν αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Είσαι αφοσιωμένη, στοργική και γενναιόδωρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βοήθησε τον εαυτό σου να αποκολληθεί από το παρελθόν.

 

Δίδυμοι
Μπορεί σήμερα να προκύψουν κάποια δυσάρεστα θέματα όμως μπορείς εξαιτίας αυτών να αφήσεις πίσω σου ανασφάλειες και μνησικακίες, είτε αυτές είναι προσωπικές σου είτε αφορούν κάποιον άλλων. Το επίπεδο παραγωγικότητάς σου στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα υψηλό. Είναι επίσης μια ωραία στιγμή για να αναπτύξεις ένα φυσικό σου ταλέντο ή μια ιδιαίτερη κλίση. Άφησε τον αυθορμητισμό σου να κάνει τη δουλειά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και εκφράσου ελεύθερα. Εσύ που είσαι μόνη, η αισιοδοξία σου μαγνητίζει τα βλέμματα.

 

Καρκίνος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια ισχυρή ευαισθητοποίηση στο πρώτο κυρίως μισό της ημέρας. Θα ήταν καλύτερο όμως να επιλέξεις τα λόγια σου προσεκτικά ή να βεβαιωθείς πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες. Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή στιγμή για ανάπτυξη και δημιουργία. Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν τα επαγγελματικά σχέδιά σου. Φρόντισε αυτή η ευαισθητοποίησή σου να μην περάσει στο σημείο υπερβολής στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εντόπισε και αντιμετώπισε τις ανασφάλειές σου.

 

Λέων
Ενώ υπάρχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία που καλείσαι να αντιμετωπίσεις σήμερα, υπάρχει και μια γενναιόδωρη προσφορά, δημιουργία που μπορεί να κερδίσει τις ανασφάλειές σου. Οι πλανητικές ενέργειες ευνοούν επίσης τα επαγγελματικά σχέδια και τις επιδιώξεις σου. Η Σελήνη στο ζώδιό σου ζωντανεύει τα συναισθήματά σου και σε ενθαρρύνει να τα εκφράσεις. Αυτό βοηθά ιδιαίτερα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι μόνη, η αυξημένη αυτοπεποίθησή σου προσελκύει όλα τα βλέμματα.

Παρθένος
Δεν υπάρχει τίποτα σήμερα που να μην μπορείς να διαχειριστείς, για αυτό ξεκίνησε αισιόδοξα και δυναμικά τη μέρα σου. Επεξεργάσου πρόσφατα γεγονότα, πρόσφατες εμπειρίες και πληροφορίες από φίλους, δίκτυα και ομάδες. Αναγνώρισε και ικανοποίησε την ανάγκη σου για μια βαθύτερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ζυγός
Η Σελήνη περνά την ημέρα της στο ζώδιο του Λέοντα και η αρμονία της με την Αφροδίτη και τον Άρη, ενισχύουν την επιθυμία σου στο να κάνεις κάτι ξεχωριστό και να μεταφέρεις τα μηνύματά σου με ένα διαφορετικό, πιο εποικοδομητικό τρόπο. Η ιδανική ισορροπία ανάμεσα σε φαντασία και ρεαλισμό που διαθέτεις είναι τα πολύτιμα όπλα σου στα εργασιακά. Σεβάσου και λάβε υπόψη σου τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει καθώς και ο αριθμός των θαυμαστών σου.

 

Σκορπιός
Στόχος σου είναι να τροφοδοτήσεις τις ανησυχίες σου με γνώση, μελέτες και συνομιλίες, να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου έτσι ώστε να είναι πιο εφικτοί και ρεαλιστικοί. Οι αποδόσεις και οι ευθύνες σου στα εργασιακά μπορεί να σε κουράζουν, όμως είναι προτεραιότητά σου. Μια νέα επίσης προοπτική μπορεί να σε εμπνεύσει για κάποιες αλλαγές. Μοιράσου τους προβληματισμούς σου με τον ερωτικό σύντροφό σου και δώσε του την ευκαιρία να σε γνωρίσει καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα είναι κατάλληλη για φλερτ και διαφορετικές από τις συνηθισμένες δραστηριότητες.

 

Τοξότης
Αυτό που χρειάζεται σήμερα να ελέγξεις είναι το ότι είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε λέξεις και αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση ή και εκνευρισμό. Βρες τρόπους να απαλλαγείς από το άγχος και το φόβο των εργασιακών υποχρεώσεών σου και εμπιστεύσου περισσότερο τις ικανότητές σου. Δείξε κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου και τα μέλη της οικογένειάς σου. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν σε μια πρόσφατη γνωριμία ανεβάζουν τη διάθεσή σου.

 

Αιγόκερως
Οι όποιες συνομιλίες σήμερα μπορούν να γίνουν πιο συναισθηματικές και αποκαλυπτικές ιδιαίτερα κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για οφέλη που προέρχονται μέσω των συνδέσεων ή των σπουδών σου. Είσαι πιο ικανή και πρόθυμη να επικοινωνήσεις με τους συναδέλφους και ανώτερους έτσι ώστε να διευκολύνεις τις επαγγελματικές υποθέσεις και επιδιώξεις σου. Μια ήρεμη ατμόσφαιρα και μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας σου παρέχει ο ερωτικός σύντροφός σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά και αφέσου στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ.

 

Υδροχόος
Ορισμένες συνομιλίες ή αλληλεπιδράσεις σήμερα μπορεί να σε προκαλέσουν να αντιμετωπίσεις ορισμένες ανασφάλειές σου που σχετίζονται περισσότερο με την επικοινωνία και τη γνώση. Περνάς από μια διαδικασία αυτό- αξιολόγησης σχετικά με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου και τις ευθύνες σου προς τους άλλους. Έτσι μπορείς να αναγνωρίσεις και να βελτιώσεις τα λάθη στη συμπεριφορά σου απέναντι και στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αναγνώρισε τα προσόντα σου και μην μένεις μόνο στα λάθη σου.

 

Ιχθείς
Κάτι φαίνεται να λαμβάνεις λανθασμένα στο τρόπο που επικοινωνείς σήμερα, ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της ημέρας. Να είσαι βέβαιη πως οι συνεργάτες ή και ανώτεροί σου στα εργασιακά σε θεωρούν και σε χαρακτηρίζουν ως υπεύθυνη, αξιόπιστη και δίκαιη. Θέματα επίσης που αφορούν στα οικονομικά χρειάζονται προσοχή. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου προβλέπεται τρυφερή, ρομαντική και γλυκιά. Εσύ που είσαι μόνη, βοήθα και εσύ στο να εξελιχθεί ερωτικά μια πρόσφατη γνωριμία σου.

Read More

And More