Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 2/1/2018

Ανασφάλειες. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής ημέρας…

 

ΚΡΙΟΣ
Θα πέσεις απότομα στα βαθιά και μετά την ξεκούραση των τελευταίων ημερών, σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις. Θα έχεις διαφωνίες με πρόσωπα από την οικογένειά σου και πρέπει να προσέξεις πολύ τον τρόπο που θα τις χειριστείς. Θα είναι κουραστική ημέρα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν ευνοείται η επικοινωνία σήμερα, λόγω της Πανσελήνου στον Καρκίνο. Έχεις την ανάγκη για επιβεβαίωση, όμως οι γύρω σου δεν το κάνουν. Προσπάθησε να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου ή με τους φίλους σου και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει την ημέρα σου. Προσοχή στην υγεία σου. Θα σου έκανε καλό ένα ταξιδάκι.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν σήμερα και σκέφτεσαι πολύ έντονα το μέλλον σου. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, κάνε όμως κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σκέψου πολύ σοβαρά την πώληση ενός ακινήτου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα αισθάνεσαι περίεργα, γιατί δεν βρίσκεις τον τρόπο να λύσεις παλιά ζητήματα που σε απασχολούν. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, διατήρησε την αισιοδοξία σου και κλείσε ανοιχτές υποθέσεις για να πας παρακάτω.

 

ΛΕΩΝ
Νιώθεις ευάλωτη, επηρεάζεσαι από την Πανσέληνο και δεν είσαι ευχαριστημένη με τη δουλειά σου. Έχει πάρει μία τροπή που δεν σε ενθουσιάζει και έχεις αναλάβει ευθύνες που σε πιέζουν. Κάνε μία συζήτηση για να δεις τι μπορείς να διορθώσεις. Μην αποξενώνεσαι, δώσε σημασία στον αγαπημένο σου, ο οποίος μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση. Μην παραμελείς την υγεία σου, σωματική και ψυχική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στην επιφάνεια σήμερα προβλήματα που τόσο καιρό παρέβλεπες. Προβλήματα με φίλους ή με τον σύντροφό σου. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και σκέψου πολύ καλά πριν πάρεις μια τελική απόφαση. Απέφυγε τις σπατάλες, τώρα ειδικά που έχεις βάλει σε μία τάξη τα οικονομικά σου.

 

ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά σήμερα. Μην αγχώνεσαι όμως και μην τα αφήσεις να επηρεάσουν τη δουλειά σου. Έχεις νέους στόχους και πρέπει να μείνεις προσηλωμένη σε αυτούς. Είναι πιθανό να ακούσεις κάποια αρνητικά σχόλια σήμερα, απλώς προσπέρασέ τα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η καινούργια χρονιά ήρθε και από σήμερα επιστρέφεις σε κανονικούς ρυθμούς. Έχεις άγχος όμως γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν έχεις καταφέρει, αλλά θα ήθελες να είχαν γίνει. Μην προσπαθήσεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, γιατί στο τέλος δεν θα καταφέρεις τίποτα. Ευκαιρία σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη ζωή σου και να απομακρύνεις από κοντά σου άτομα που δεν σου προσφέρουν τίποτα. Προσοχή στα έξοδά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τακτοποίησε τις οικονομικές υποθέσεις που έχεις αφήσει ανοιχτές έτσι ώστε να σου φύγει το άγχος. Έρχονται και άλλα έξοδα, επομένως προσπάθησε να ρυθμίσεις τις υποχρεώσεις σου. Ιδανική ημέρα για να κάνεις μία σημαντική συζήτηση με τον σύντροφό σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πρόσεξε πολύ γιατί θα υπάρξουν εντάσεις τόσο με τους συναδέλφους σου όσο και με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο τα παράπονα που θα δεχτείς. Να έχεις αυτοπεποίθηση και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Να έχεις το θάρρος να παραδεχθείς τα λάθη σου και προσπάθησε να τα διορθώσεις. Θα δεις βελτίωση στα οικονομικά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις καινούργιους στόχους και έχει έρθει η ώρα να οργανωθείς για να τους πετύχεις. Μην μένεις κολλημένη σε αποτυχίες που μπορεί να προκύψουν. Μίλα με τον σύντροφό σου για όσα σε προβληματίζουν και όλα θα πάνε καλά.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Μην στεναχωριέσαι για έναν έρωτα που δεν ευδοκίμησε, όλα τα καλά είναι μπροστά σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι σημαντικό να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να του εξηγήσεις ότι αισθάνεσαι παραμελημένη. Προσπάθησε όμως να μην είσαι γκρινιάρα και η συζήτηση θα εξελιχθεί όμορφα. Τακτοποίησε τα οικονομικά σου. Φτιάξε ένα καλό πλάνο για τον μήνα σου για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Read More

And More