Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/7)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Ο Ήλιος περνά στο Λέοντα σήμερα σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και θα περάσει τον επόμενο μήνα στον τομέα της χαράς, της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού. Αυτή η διέλευση από τον Ήλιο ξυπνά τα συναισθήματα και την επιθυμία σου να μοιραστείς. Είναι η ώρα να εκφράσεις τα ταλέντα σου, τις ικανότητες και ό,τι αγαπάς. Μπορεί να υπάρχουν νέες λύσεις και εναλλακτικές μέθοδοι στα εργασιακά για αυτό επανεξέτασε τα σχέδιά σου. Η ψυχαγωγία λείπει από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου για αυτό πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να πάρεις τα πάνω σου και να πιστέψεις στον εαυτό σου.

 

Ταύρος
Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία του διέλευση στον τομέα του οικογενειακού και οικείου σου περιβάλλοντος και στρέφει την προσοχή σου στον εσωτερικό κόσμο σου. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες αναζητάς την άνεση, την ξεκούραση και την εξοικείωση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να προκαλέσεις συζητήσεις στα εργασιακά, να διεκδικήσεις και να θέσεις τις ιδέες σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση, λίγη ξεγνοιασιά και διασκέδαση. Εσύ που είσαι μόνη, μια ανανέωση στην εμφάνισή σου θα βοηθούσε να ανεβάσεις τη διάθεση και την  αυτοπεποίθησή σου.

 

Δίδυμοι
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα της επικοινωνίας σου κι έτσι το επόμενο διάστημα μπορείς να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, να μάθεις και να φροντίσεις τις καθημερινές σου υποθέσεις. Είναι επίσης μια εποχή αυξημένης συνειδητοποίησης του τι πρέπει να επιδιορθωθεί, να θεραπευτεί και να βελτιωθεί στο άμεσο περιβάλλον, τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις σου. Μπορείς να επιδιώξεις δύσκολες συζητήσεις στα εργασιακά και να επιδείξεις τις ικανότητές σου. Πρόσθεσε σασπένς στη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου και ανάδειξε το ερωτικό σου ταμπεραμέντο. Εσύ που είσαι μόνη, μιας και οι θαυμαστές σου αυξάνονται κάνε τις σωστές επιλογές.

 

Καρκίνος
Ο Ήλιος ολοκληρώνει την ετήσια διέλευσή του στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά τη διαμετακόμιση του στον τομέα των πόρων και των οικονομικών σου. Έτσι μέχρι τις 22/8 αναζητάς περισσότερη ασφάλεια από το συνηθισμένο. Μπορείς να αξιοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα και τις ικανότητές σου. Μπορείς επίσης να γίνεις ιδιαίτερα διορατική και έξυπνη και οι άλλοι να εκτιμήσουν τις ιδέες και τις χειρονομίες σου. Καιρός να απαλλαγείς από τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες και να εκφραστείς ελεύθερα.

 

Λέων
Ο κυβερνήτης σου Ήλιος κινείται από σήμερα στο δικό σου ζώδιο. Είναι καιρός λοιπόν μέχρι τις 22/8 να λάμψεις και να ανακαλύψεις ξανά τον εαυτό σου. Σήμερα η σκέψη σου είναι πιο δημιουργική και εφευρετική στα εργασιακά και μπορείς να επιλύσεις περίπλοκα θέματα. Ασχολήσου ουσιαστικά με τον ερωτικό σύντροφό σου, δείξε του τα πραγματικά συναισθήματά σου και μίλησέ του για τις μελλοντικές βλέψεις σου που αφορούν στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, απαλλάξου από σκέψεις και συναισθήματα του παρελθόντος και κοίταξε μπροστά.

Παρθένος
Ο Ήλιος μετακινείται στον ηλιακό 12ο οίκο σου και αυτός ο κύκλος μπορεί να αυξήσει την ανάγκη για ξεκούραση, ιδιωτικότητα ή για ένα διάλειμμα από ανταγωνιστικές ενέργειες. Σήμερα η μέρα είναι καλή για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων ιδιαίτερα τεχνικής ή επιστημονικής φύσης και συνομιλίες που μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι πιο χρήσιμο. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι καιρός να αλλάξει μορφή και να γίνει πιο σοβαρή και ουσιαστική. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το άτομο που σε ενδιαφέρει με αυτοπεποίθηση και κατάκτησέ το.

 

Ζυγός
Νέα ενέργεια μπαίνει στη ζωή σου από σήμερα, με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Λέοντα που τραβά την προσοχή σου στους στόχους και τη δικτύωση της ευτυχίας. Οι κοινωνικές σου δραστηριότητες ανεβαίνουν, φιλίες, όνειρα και ιδανικά αυξάνονται. Η αισιόδοξη και θετική σου διάθεση στα εργασιακά σε κάνει πιο δημοφιλή και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις τις ιδέες σου και να δείξεις τις ικανότητές σου. Μην δίνεις δικαιώματα στον ερωτικό σύντροφό σου και μην του προκαλείς ζήλια και ανασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου δεν σου αφήνουν περιθώρια να νιώσεις παραμελημένη.

 

Σκορπιός
Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία του διέλευση στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου δίνοντας ώθηση και προτεραιότητα στις φιλοδοξίες σου. Είναι μια ισχυρή περίοδος για να πάρεις το προβάδισμα και να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Σήμερα οι συζητήσεις μπορούν να εμπνεύσουν και να αναβαθμίσουν. Η αυξημένη ενέργειά σου εντυπωσιάζει και παρασύρει τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα περίοδος ξεκινά και για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

 

Τοξότης
Ο Ήλιος ξεκινά τη μηνιαία του διέλευση στον τομέα του πνεύματός σου. Μπορείς να αναζητήσεις πλουσιότερες εμπειρίες το επόμενο διάστημα, να ανυψώσεις τον εαυτό σου και να κατανοήσεις περισσότερο τους γύρω σου, κυρίως αυτούς που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η έντονη διαίσθησή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λύσεις στα όποια επαγγελματικά σου διλήμματα. Χρωμάτισε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πρόσθεσε ρομαντισμό και πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για νέα ερεθίσματα και εμπειρίες.

 

Αιγόκερως
Η επιθυμία σου να συνδεθείς με τα βαθύτερα συναισθήματά σου αυξάνεται καθώς και το να νιώσεις να ξυπνά το ενδιαφέρον σου για ουσιαστικές σχέσεις ή και έργα, με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Λέοντα. Σήμερα οι ιδέες σου στα εργασιακά προκαλούν μια θετική αναταραχή ή και οι άλλοι ζητούν τις συμβουλές σου. Ενδιαφέρον φαίνεται να έχουν οι συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να διαγράψεις το παρελθόν και το καταφέρνεις.

 

Υδροχόος
Είναι μια καλή στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για μια διαφορετική προοπτική και να ενισχύσεις τις βασικές σχέσεις στη ζωή σου. Συνεργασίες και διαπραγματεύσεις ευνοούνται στα εργασιακά, αρκεί να είσαι ξεκάθαρη και σίγουρη για αυτό που ζητάς. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου έστω και με λάθος τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη κοινωνικότητά σου φέρνει νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες στο δρόμο σου.

 

Ιχθείς
Ξεκινά μια περίοδος από σήμερα που μπορείς να βελτιώσεις τομείς της ζωής σου που σε αγχώνουν όπως η δουλειά, η υγεία, οι συνήθειες και οι ρουτίνες. Μπορεί όλο αυτό να είναι συνέπεια περισσότερης προσπάθειας και κούρασης όμως το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Νέες πληροφορίες στα εργασιακά αξίζουν τον κόπο να σταθείς και να αναλύσεις. Η βραδιά είναι ιδανική για να την αφιερώσεις στο σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και εξελίξεις της συναισθηματικής και ερωτικής σου ζωής φέρνει η μέρα.

 

Read More

And More