Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/10)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη.

Κριός
Ιδιαίτερα ενθουσιώδης νιώθεις σήμερα για συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και εμπνέεις, παρακινείς ανθρώπους που ήδη γνωρίζεις, για να απολαύσετε μαζί πράγματα που σε γεμίζουν ενέργεια και σε ευχαριστούν. Δίνεις ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στη δουλειά, την επιχείρησή σου ή προβάλλεις μια πιο αφοσιωμένη στάση και εικόνα στους γύρω σου αλλά και τις υποχρεώσεις σου. Είναι μια καλή στιγμή για να θέσεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις μαζί του απλά πράγματα, που όμως έχουν ιδιαίτερη σημασία για σένα. Εσύ που είσαι μόνη, οι συναισθηματισμοί σου δεν σε αφήνουν να απολαύσεις ή να κρίνεις αντικειμενικά νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ταύρος
Με τον Ερμή να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, όμως με τη Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου το δεύτερο μισό της ημέρας σου προκαλεί την επιθυμία επικοινωνίας, σύνδεσης και συλλογή πληροφοριών. Είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις νέα καθήκοντα και δραστηριότητες στα εργασιακά, αρκεί να μετρήσεις τις δυνάμεις σου. Μην υπερβάλλεις θέλοντας να αποδείξεις τις ικανότητές σου. Αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες μαζί με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσετε τη σχέση σας και να βγείτε από τη ρουτίνα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, πέρνα όμορφα και μην αφήνεις το παρελθόν να σε επηρεάζει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Δίδυμοι
Στο πρώτο μισό της ημέρας εστιάζεις το ενδιαφέρον σου στα συναισθήματα και τα προσωπικά ενδιαφέροντά σου. Με τον Ερμή ακόμα ανάδρομο, μπορεί τα γεγονότα και οι εξελίξεις να είναι λίγο ασαφείς, αλλά είσαι σε πολύ καλή φόρμα για νέες ιδέες και ένστικτα που σχετίζονται με τα χρήματα. Ενώ ξεκινάς τη μέρα σου δυναμικά, χρειάζεσαι μεγαλύτερη διασύνδεση στα εργασιακά κι αυτό σε φέρνει πιο κοντά με συναδέλφους και ανώτερους σου. Η λογική και τα συναισθήματα αναμειγνύονται αρκετά όμορφα, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για μια εξομολόγηση ή και αποφάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια γλυκιά μελαγχολία σε φέρνει κοντά με αγαπημένα και οικεία σου πρόσωπα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Καρκίνος
Σήμερα είναι προτιμότερο να ξεκουραστείς και να ανασυντάξεις τα σχέδια και τις δυνάμεις σου. Κατόπιν σε διακατέχει το συναίσθημα κι αυτά που είτε είχες βάλει στην άκρη, είτε τα είχες νεκρώσει έρχονται στην επιφάνεια. Δέξου τις συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεσαι στα εργασιακά οι οποίες θα βοηθήσουν στο να διευρύνεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Η ανάγκη συναισθηματικής ασφάλειας σε φέρνει ίσως πιο κοντά από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου επικοινωνιακά τη βραδιά, κάνε νέες γνωριμίες και τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Λέων
Το μυαλό σου μπορεί να είναι απασχολημένο με χιλιάδες θέματα που σε απασχολούν το πρώτο μισό της ημέρας και να είσαι απόλυτα αφοσιωμένη σε αυτά. Το δεύτερο μισό βέβαια η Σελήνη περνά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής δημιουργώντας την ανάγκη ανανέωσης και προστασίας της. Οι προσπάθειές σου στα εργασιακά ανταμείβονται και οι σημερινές εξελίξεις ανεβάζουν το θερμόμετρο των προσδοκιών και επιθυμιών σου. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου εξελίσσεται ιδανικά, μιας και από τη δική του πλευρά κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση ή μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο, μπορείς να δράσεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Παρθένος
Το πρωινό είναι καλό για τη φροντίδα των επιχειρήσεων και των εργασιακών υποχρεώσεών σου, μιας και καθώς περνά η μέρα η ανάγκη σου για προσωπικό χρόνο μεγαλώνει. Όσο προχωρούν οι ώρες η Σελήνη περνά και μετακινείται στον τομέα της κοινωνικότητάς σου. Επιδίωξε νέες γνωριμίες που θα ευνοήσουν τα μελλοντικά εργασιακά σχέδιά σου και φρόντισε να τις διατηρήσεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και η ατμόσφαιρα εμπνέει έντονο ρομαντισμό και πάθος. Είναι μια καλή στιγμή να δώσεις υποσχέσεις στον ερωτικό σύντροφό σου που θα τις τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες και ασχολήσου σήμερα με ευχάριστες δραστηριότητες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ζυγός
Φαίνεται να είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου ή να αποκαλύψεις κρυφές πληροφορίες που προωθούν τους στόχους σου. Η φαντασία, η δημιουργικότητα και τα συναισθήματα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά σου. Ακόμη ένας νέος κύκλος ξεκινά που ενισχύει την επιθυμία σου να κάνεις την προσωπική σου ζωή πιο άνετη. Η εμπιστοσύνη και το συναίσθημα που εισπράττεις από το οικογενειακό σου περιβάλλον θα σε ωφελήσει τελικά και στα θέματα καριέρας. Πες ναι στις προκλήσεις και τις προτάσεις του ερωτικού σου συντρόφου, αφού φαίνεται να προσπαθεί μόνο για τη βελτίωση της ποιότητας της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου την τύχη που φαίνεται να είναι με το μέρος σου και να φροντίζει για εσένα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Σκορπιός
Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου για λίγο ακόμα, δεν είναι ιδανική η στιγμή για να περιμένεις να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες, τα γεγονότα, ή τα στοιχεία, αλλά είναι ένας καλός χρόνος για να εξετάσεις μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σου. Εάν μπορείς να ξεφύγεις λιγάκι από τη ρουτίνα των εργασιακών υποχρεώσεών σου, θα ήταν ιδανικό να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να ανεβάσεις τη διάθεσή σου. Για τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν υπάρχουν λόγια. Όλα μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορεί η έλλειψη ενός μόνιμου συντρόφου να σου ρίχνει λίγο τη διάθεση, όμως εσύ δεν διατίθεσαι να χαλάσεις τη διάθεσή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Τοξότης
Κατά το πρώτο μισό της ημέρας ίσως να νιώθεις ότι επικρατεί ένα χάος γύρω σου από υποχρεώσεις, ασάφειες, πίεση του χρόνου κλπ. Όσο όμως οι ώρες περνούν το κλίμα αποκαθίσταται και βρίσκεις τους ρυθμούς σου. Η Σελήνη συνεχίζει τη διαμετακόμισή της στο τομέα της συνεργασίας κι αυτό ευνοεί τις κινήσεις και τις υποθέσεις σου στα εργασιακά. Το ενδιαφέρον σου απόψε επικεντρώνεται στον ερωτικό σύντροφό σου και φαίνεσαι πια αποφασισμένη, να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να διαταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία φαίνεται να βοηθά στο να πάρεις τα πάνω σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Αιγόκερος
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με την εστίασή σου στα πιο πρακτικά ζητήματα, όσο κυλούν οι ώρες το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις σχέσεις και τα συναισθήματά σου. Έχεις έναν τρόπο να εκφράζεις τον εαυτό σου που τίποτα και κανένας δεν μένει ασυγκίνητος και ανεπηρέαστος. Οι εξελίξεις των εργασιακών στις όποιες επιδιώξεις σου είναι εξαιρετικά ικανοποιητικές. Τόσο που τροφοδοτούν, ενισχύουν τις φιλοδοξίες και τη δίψα σου για επιτυχία. Ο ερωτικός σύντροφός σου σε επιβεβαιώνει τόσο συναισθηματικά κάνοντάς σε να νιώθεις ασφαλής, όσο και απόλυτα ποθητή ως γυναίκα. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως η γοητεία σου μπορεί να λυγίσει τους πάντες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη φέρνει σήμερα επιπλέον συναισθηματικό φορτίο στις λεπτομέρειες και τις ατέλειες, καθιστώντας την μια ισχυρή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων, εκτός κι αν καταλήξεις να σταθεροποιείς τα προβλήματα αντί να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Πράγμα που θα οδηγούσε σε πρόσθετο και περιττό άγχος. Τις βραδινές ώρες επιλέγεις να αφοσιωθείς στον ερωτικό σύντροφό σου και να αποσπάσεις τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά έχει τις ευκαιρίες της. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

 

Ιχθείς
Η οικοδόμηση της συναισθηματικής δύναμης και της αυτοεκτίμησης ενισχύεται ή και ευνοείται. Όσο περνούν οι ώρες δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στα πράγματα που αγαπάς, ψυχαγωγία και δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να εκφράσεις τον εαυτό σου. Θα πρέπει να μένεις διαρκώς δραστηριοποιημένη στα εργασιακά αν θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, ακόμα κι αν οι εξελίξεις είναι ενθαρρυντικές. Την υπερπροστατευτικότητά σου μην την ερμηνεύεις σαν ενδιαφέρον απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην διατηρείς ανούσιες επικοινωνίες με το άτομο του παρελθόντος, που συνεχίζει να σε απασχολεί. Μένεις στάσιμη και κολλημένη απλά στις δικές σου επιθυμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

 

Read More

And More