Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια εποχή για την αντιμετώπιση μεικτών μηνυμάτων και εναλλασσόμενων ερεθισμών και προκλήσεων, εσύ θα πρέπει να σιγουρευτείς και για την παραμικρή λεπτομέρεια πριν πάρεις αποφάσεις ή καταλήξεις σε συμπεράσματα. Οι άνθρωποι γύρω σου είναι ευαίσθητοι και ίσως υπερβολικά επικεντρωμένοι σε λέξεις από ότι σε προθέσεις. Για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι, κυρίως στα αγαπημένα σου πρόσωπα που αυτήν την περίοδο παίζουν καθοριστικό και σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ήρθε ο καιρός να ανανεωθεί, να παρθούν αποφάσεις για αυτό μην μένεις άπραγη. Πάρε πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, Σαββατόβραδο με πολλές προκλήσεις και εκπλήξεις προβλέπεται να είναι αυτό.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Απόφυγε σήμερα παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες σου. Είναι προτιμότερο να έχεις κατά νου ότι τα συναισθήματα και η λογική είναι πιθανό να αναμειχθούν με όλους τους λανθασμένους τρόπους. Μπορεί να μην είσαι σε στενή επαφή με το πως αισθάνεσαι πραγματικά, οπότε είναι καλύτερο να μην προσπαθήσεις να εξηγήσεις τα συναισθήματά σου μέχρι να κατασταλάξεις στο τι είναι αυτό που νιώθεις. Ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφό σου προτίμησε να διασκεδάσεις απόψε απ’ το να αναλύσεις λόγια και ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις προτάσεις φίλων για συγκεντρώσεις και ανάλαφρες, χαρούμενες στιγμές. Μην καθίσεις σπίτι και μελαγχολήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να υπάρξει μια αυξημένη συνειδητοποίηση σήμερα και επιπλέον ευαισθησία σε λέξεις που εκφράζονται με τον Ερμή και την Αφροδίτη να σχηματίζουν ένα ημι-τετράγωνο. Καθώς η μέρα προχωρά ανοίγεσαι περισσότερο με τον Ήλιο να εναρμονίζεται με το Χείρωνα και η ανησυχία αρχίζει να υποχωρεί για το ποιος και το τι είναι σωστό ή λάθος. Είσαι σε εξαιρετική θέση για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα αίσθημα υποστήριξης. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις το ιδανικό όμως προς το παρόν φρόντισε να περάσεις απλά όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη στην οικογένεια και τον οικιακό σου τομέα όλη τη μέρα σε ευαισθητοποιεί περισσότερο και σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε βέβαια τον τρόπο που επικοινωνείς καθώς συναίσθημα και λογική έχουν την τάση να μπερδεύονται. Κάνε διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και καταπολέμησε την αίσθηση προσωπικής ανασφάλειας, που πιθανά να σε κάνει λίγο γκρινιάρα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη βραδιά, απελευθερώσου και φλέρταρε.

 

ΛΕΩΝ
Ικανοποίησε σήμερα την ανάγκη σου για απόδραση από τις ευθύνες και την καθημερινότητα, πάρε χρόνο για τον εαυτό σου και κάνε πράγματα διαφορετικά από ότι συνήθως. Επιδίωξε συναντήσεις με φίλους που έχεις να δεις καιρό και απόφυγε τετριμμένες συζητήσεις. Μην αναλύεις τόσο σχολαστικά τα λεγόμενα του ερωτικού συντρόφου και μην ξύνεις τα νύχια σου για καβγά ή παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε να λειτουργήσεις με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Το μυαλό σου λέει πως δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα σκεπτόμενη το παρελθόν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις μπορούν να εκφραστούν έντονα σήμερα και αύριο. Εάν χρειαστεί δουλειά η επούλωση οικογενειακής δυναμικής ή αν νιώθεις την ανάγκη να βελτιωθούν κάποιες σχέσεις είναι κατάλληλη η περίοδος για να προσπαθήσεις. Απόφυγε βέβαια τις αντιπαραθέσεις και τους υψηλούς τόνους στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Πρόσθεσε σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Επιδίωξε να μείνετε οι δυο σας και να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή. Εσύ που είσαι μόνη, διανύεις μια εξαιρετική περίοδο με νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Μην την αφήνεις ανεκμετάλλευτη.

 

ΖΥΓΟΣ
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο όλη τη μέρα έχεις μια πιο ισχυρή από ότι συνήθως ανάγκη για αυτό-βελτίωση και αυτό-καλλιέργεια. Οι σημερινές μετακινήσεις είναι περίπλοκες, υπάρχουν έντονες επιρροές μαζί με θαυμάσια θετικές. Ενώ μπορεί να υπάρχει έντονη ανάγκη για ειρήνη και αρμονία, δεν λείπουν και οι εντάσεις. Ενδεχομένως μπορεί να είσαι γεμάτη ενθουσιασμό με τον ερωτικό σύντροφο και την πορεία της σχέσης σας, όμως κάτι φοβάσαι που ούτε εσύ η ίδια δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις απαισιόδοξες σκέψεις να σου χαλούν τη διάθεση. Απόλαυσε τη βραδιά και φρόντισε να περάσεις όμορφα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μπορεί να υπάρχει λίγη ομίχλη που περιβάλλει τις κρίσιμες λεπτομέρειες των πρακτικών σου θεμάτων και οι άνθρωποι γύρω σου να σου δημιουργούν την εντύπωση πως εστιάζουν σε λάθος πράγματα κατά περιόδους και στιγμές. Μια γλυκιά συζήτηση μαζί τους, κυρίως με αυτούς που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου θα βοηθούσε. Ο σύντροφός σου φαίνεται να προσπαθεί να σου εκφράσει κάποιες ανησυχίες του, για αυτό μην προσποιείσαι πως δεν καταλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε βάζουν στη διαδικασία μιας ψυχικής ανάτασης. Τώρα που θα οδηγήσουν, εσύ θα το κρίνεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αυτές τις μέρες αναδεικνύει τη γοητεία σου και αύριο, που ευθυγραμμίζεται με τον κυβερνήτη σου, η δημοτικότητα και τα επίπεδα αυτοπεποίθησής σου ανεβαίνουν επικίνδυνα. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει μια τάση από τους άλλους να παρερμηνεύουν τα λεγόμενά σου ή να παραπλανείς και εσύ τον εαυτό σου με έναν τρόπο. Ψάχνεις για δημιουργικές δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως εμπιστεύσου και ακολούθησε και τις προτάσεις του. Μην θέλεις να τα αναλαμβάνεις και να τα ξέρεις όλα εσύ. Εσύ τώρα που είσαι μόνη, με όλα αυτά που προείπα είναι δυνατόν να μην έχεις πάρει τα πάνω σου. Βγες, διασκέδασε και η βραδιά είναι όλη δική σου. Σου επιφυλάσσει εκπλήξεις που δεν φαντάζεσαι.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσπάθησε να μην πεις το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σου σήμερα, προκειμένου να αποφύγεις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις, καθώς επίσης κι εσύ χρειάζεσαι χρόνο για να λύσεις ή να κατανοήσεις τις σκέψεις σου. Είναι σημαντικό να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς σήμερα κυρίως με φίλους και αγαπημένα οικογενειακά πρόσωπα. Παίξε έναν υποστηρικτικό ρόλο, να ακούσεις και να κατανοήσεις περισσότερο. Το ίδιο ισχύει και για τον ερωτικό σύντροφό σου. Άσε τον να εκφραστεί ελεύθερα και μην τον καταπιέζεις. Εσύ που είσαι μόνη, πέρνα ανάλαφρες στιγμές και κάνε αυτό που πραγματικά ικανοποιεί τις δικές σου ανάγκες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να καταλήξεις σήμερα να μετανιώσεις για λέξεις που εκφράζονται δημόσια ή επαγγελματικά ή κάποιος μπορεί να πάρει με λάθος τρόπο αυτά που λες. Αν δεν συμφωνείς με φίλους ή συνεργάτες δεν υπάρχει λόγος να αρχίσεις τις φωνές και τις αντιδράσεις. Οι στόχοι και τα όνειρα με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου φαίνονται πιο εφικτά από ποτέ. Άσε τη βραδιά να κυλήσει όμορφα και ρομαντικά. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα σήμερα να αποστασιοποιηθείς απ’ το να πεις πράγματα που θα διαστρεβλωθούν.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι σημαντικό σήμερα να αποφύγεις τα συμπεράσματα ή να μιλάς πρόωρα για ένα θέμα. Μπορεί να υπάρξει μια κάποια αναποφασιστικότητα ιδιαίτερα σε ότι αφορά μακροπρόθεσμους στόχους ή ζητήματα σταδιοδρομίας. Θα μπορούσες να αισθανθείς κάποια δυσαρέσκεια για το πως οργανώνεις τη ζωή σου και μπορεί να είναι δύσκολο να μάθεις από που να ξεκινήσεις ή το τι να διαλέξεις. Απόψε φρόντισε να επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου με κάθε τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε φρένο στις ευαισθησίες και τις προσωπικές σου ανασφάλειες και άσε τους άλλους να σε θαυμάσουν.

Read More

And More