Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/7)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Η εστίασή σου σήμερα είναι περισσότερο στις λεπτομέρειες των υποθέσεών σου κι έτσι μπορείς να εντοπίσεις τα λάθη. Μπορεί να υπάρξει μια υποστηρικτική συνομιλία στα εργασιακά ή μια συμβουλή που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου. Η εναρμόνιση με την οικογένεια και η ικανότητά σου να επικοινωνήσεις σωστά με τα μέλη της αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου σε απαλλάσσει από τυχόν τύψεις και ενοχές απέναντί τους. Εσύ που είσαι μόνη, πολλοί είναι οι πειρασμοί και οι προσφορές γύρω σου αυτό το διάστημα.

 

Ταύρος
Η Σελήνη περνά στον τομέα της αναψυχής και της χαράς σου, για αυτό και η διάθεσή σου είναι σήμερα έως και εορταστική. Ενθαρρυντικές και υποστηρικτικές είναι οι αλληλεπιδράσεις σου στα εργασιακά. Η συντηρητική στάση πολλές φορές απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου δημιουργεί άνευ λόγου αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πρώην πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σου δημιουργήσει ταραχή.

 

Δίδυμοι
Σήμερα φαίνεται το μυαλό σου να είναι πιο επινοητικό από κάθε άλλη φορά, για αυτό δώσε έμφαση στις προβληματικές περιοχές της ζωής σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο οργανωτική και παραγωγική στα εργασιακά. Μερικές φορές η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται ή χαρακτηρίζεται λίγο ανώριμη. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποκύπτεις στα συναισθήματα ανασφάλειας.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον τομέα της επικοινωνίας ενθαρρύνοντάς σε να συνδεθείς, να μάθεις και να μοιραστείς. Αυτή η διέλευση έχει ως αποτέλεσμα να βγεις από το καβούκι σου. Η περιέργειά σου διεγείρεται, είσαι πιο προσεκτική και μπορεί να καταλήξεις να κάνεις πολλές συνομιλίες ή μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων. Τα κομμάτια ενός παζλ και οι πληροφορίες που λαμβάνεις στα εργασιακά είναι πολύ χρήσιμα έως και απαραίτητα. Ανανεώστε τους όρκους σας με τον ερωτικό σύντροφό σου και απολαύστε τη φωλιά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ελπίζεις σε μια επανασύνδεση αρκεί να λάβεις υπόψη σου τα συν και τα πλην.

 

Λέων
Τα συναισθήματα παραμερίζονται και λαμβάνει χώρο η λογική. Πλέον γνωρίζεις πως πρέπει και που να διοχετεύσεις την ενέργειά σου, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου και των χρημάτων που φαίνεται να σε απασχολούν ιδιαίτερα. Μια καλή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου και η πρακτική εστίαση τους φαίνεται να λειτουργούν καλύτερα. Κομμάτια ενός παζλ φαίνεται να μπαίνουν στη θέση τους στα εργασιακά, ή και ένα μυστήριο να λύνεται. Μην παίζεις με την κατανόηση και τις αντοχές του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, προσελκύεις τους πάντες σαν μαγνήτης.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο και φαίνεται να αναζητάς μια συναισθηματική σύνδεση με τον κόσμο γύρω σου. Ο Ερμής και η Δήμητρα κατευθύνονται προς ένα τρίγωνο, υποδηλώνοντάς σου ότι μπορείς να καταπραΰνεις και να καλλιεργήσεις τα λόγια και τις δηλώσεις σου. Αγκάλιασε νέες μεθόδους στα εργασιακά και νέες ιδέες. Φρόντισε τον αγαπημένο σου απόψε και κάνε του τα χατίρια. Εσύ που είσαι μόνη, μια επαγγελματική σχέση ίσως να αρχίζει να αλλάζει μορφή.

 

Ζυγός
Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αναζητήσεις αναζωογονητικές και δροσιστικές δραστηριότητες, ωστόσο εάν χρειαστεί να εξετάσεις ένα πρόβλημα από μια διαφορετική οπτική γωνία, σήμερα μπορείς να το κάνεις. Βλέπεις επιλογές όπου δεν φαίνονταν να υπάρχουν στο παρελθόν ιδιαίτερα σχετικά με τους στόχους, την καριέρα, την υγεία και τα χρήματα. Αν βρίσκεσαι σε μια σχέση που νιώθεις κάποιες φορές να σε πνίγει, προσπάθησε να βρεις τις λύσεις. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δυναμικά.

 

Σκορπιός
Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για νέες ιδέες, για να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου, τα έργα ή το προσωπικό σου περιβάλλον. Έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις σχεδόν τα πάντα, αρκεί να μπορείς να το κάνεις με τους άνετους ρυθμούς σου. Η Σελήνη στον τομέα της φιλίας σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς μαζί τους, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Μην λησμονείς όμως τον ερωτικό σύντροφό σου και μην τον περνάς σε δεύτερη μοίρα. Εσύ που είσαι μόνη, το να κερδίσεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει είναι το μόνο εύκολο.

 

Τοξότης
Είσαι σε καλή κατάσταση για να σκεφτείς μακροπρόθεσμους στόχους ή να επανεξετάσεις τρόπους για την επίτευξη των στόχων σου. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να κάνεις τις απαιτούμενες προσαρμογές σε ψυχικό επίπεδο αντί να κολλήσεις πεισματικά σε ξεπερασμένες μεθόδους και ιδέες. Κόντρες, ζήλιες και εγωισμοί με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται σήμερα να αναζωπυρώνουν το πάθος. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε χωρίς όμως να έχεις ιδιαίτερες προσδοκίες.

 

Αιγόκερως
Η Σελήνη βρίσκεται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο. Αισθάνεσαι πιο απελευθερωμένη και πνευματική αλλά είσαι επίσης σε μια καλή κατάσταση για να σκεφτείς τα μεγαλύτερα και μακροπρόθεσμα σχέδιά σου. Τροφοδότησε την επιθυμία σου για γνώση και ποικιλία στις δραστηριότητές σου. Μην δίνεις διαστάσεις σε ένα παρελθοντικό θέμα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ελπίζεις σε μια σημαντική γνωριμία που προκύπτει μέσα από τον εργασιακό χώρο σου.

 

Υδροχόος
Έχεις την τάση σήμερα να αναζητάς δραστηριότητες με περισσότερο νόημα, βάθος ή δύναμη για να αλλάξεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της καθημερινότητάς σου. Κατάστρωσε τις στρατηγικές στα εργασιακά που θα διευκολύνουν τα σχέδια και τους στόχους σου. Είναι καιρός να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου και να του δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου σε νέες γνωριμίες χωρίς όμως να επενδύεις και πολύ συναισθηματικά.

 

Ιχθείς
Είναι η κατάλληλη στιγμή για να απελευθερωθείς από πιέσεις και να δώσεις περισσότερη ενέργεια στις σχέσεις σου. Οι συμβουλές σου στα εργασιακά φαίνεται να είναι πολύτιμες γι’α αυτό και στις ζητούν συνάδελφοι. Η μέρα είναι κατάλληλη για να πλησιάσεις και να αγκαλιάσεις άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αλλά και τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα παλιό φλερτ, ή ένας παλιός έρωτας επανέρχεται με καλύτερες προοπτικές αυτήν τη φορά.

Read More

And More