Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/8)

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

 

Κριός

Οι συνθήκες που επικρατούν φαίνεται να σε ευαισθητοποιούν περισσότερο και να σου δημιουργούν την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γι’ αυτό φρόντισε να βρεθείς μαζί τους και πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους. Απαλλάξου απ’ τις ενοχές απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και άσε πίσω σου τα όσα σε απασχολούν ή χρειάζονται επίλυση. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό και η τύχη είναι ισχυροί σύμμαχοι για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

Ταύρος

Έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τους άλλους, να τους βοηθήσεις και να τους συμπαρασταθείς, όμως, δε θα πρέπει να αμελείς τις δικές σου ανάγκες. Επιδίωξε να εκφράσεις με κάθε τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη σου στο σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να έχει έναν απ’ τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις να κάνεις πολλά πράγματα προκειμένου να περάσεις ευχάριστα το χρόνο σου.

 

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό φέρνει τις δυνατότητες για μια νέα αρχή στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της διατροφής, της φυσικής κατάστασης και των καθημερινών σου συνηθειών. Το μυαλό σου φαίνεται να βρίσκεται σε μια σύγχυση ανάμεσα στα θέλω, τα μπορώ και τα πρέπει. Σταμάτα να βασανίζεσαι με σκέψεις και φρόντισε να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφα τη μέρα σου. Μη γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πολέμησε τις προσωπικές σου ανασφάλειες και μη μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μη σκαλίζεις το παρελθόν και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου.

 

Καρκίνος

Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χιούμορ και τα πειράγματα δεν έχουν πάντα καλό αποδέκτη και μπορούν να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία πιθανά να σε απομακρύνει απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου. αν του μιλήσεις θα καταλάβει κι εσύ θα νοιώσεις καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ησυχία σου σήμερα, μιας και απόλυτη προτεραιότητα και ανάγκη σου είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου.

 

Λέων

Υπάρχουν γύρω σου σχέσεις με φίλους ή και αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν αρχίσει να φθείρονται. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς μ’ αυτές και να επουλώσεις πληγές. Προετοίμασε μια έκπληξη για τον ερωτικό σύντροφο σου. Μια διαφορετική ατμόσφαιρα και άλλες συνήθειες διαφορετικές απ’ της καθημερινότητας, θα γεφυρώσουν αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις και να απολαύσεις την ισχύ σου.

 

 

Παρθένος

Μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η σύνδεση με αγαπημένα σου πρόσωπα. Έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και να μείνεις μακριά από έγνοιες και προβλήματα. Αποπλάνησε το σύντροφο σου και επωφελήσου απ’ τη μέρα. Έχεις καιρό να του προετοιμάσεις μια έκπληξη. Εσύ που είσαι μόνη, τα αισθηματικά σου ζητήματα απασχολούν περισσότερο απ’ όσο νομίζεις τους φίλους και κολλητούς σου, γι’ αυτό μην τους κάνεις παράπονα και μην απομακρύνεσαι.

 

Ζυγός

Ανέβαλε σήμερα τις πρακτικές υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τη μέρα σου. Όσο θέλεις να βρεις μια καλύτερη ισορροπία και μια αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή, εμφανίζεται, επίσης, και μια ανάγκη για ελευθερία. Ζύγισε λίγο τα πράγματα και κινήσου απέναντι στο σύντροφο σου ανάλογα και δίκαια. Το ίδιο συμβαίνει και σε σένα που είσαι μόνη. Από τη μια παραπονιέσαι και από την άλλη, κλωτσάς ευκαιρίες που δεν θα έπρεπε.

 

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βάλεις τις προτεραιότητες σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Βάλε ένα φρένο στο μυαλό σου και σταμάτα να προσπαθείς να βρεις τρόπους να τα θέσεις όλα αυτά σε εφαρμογή. Απόλαυσε τη μέρα σου και τη συντροφιά και αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις και νιώθεις έτοιμη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια, να εκτιμήσεις τα ψυχικά σου χαρίσματα και να αναζητήσεις τον άνθρωπο που θα τα εκτιμήσει.

 

Τοξότης

Είσαι σε εξαιρετική θέση, για να επεξεργαστείς τα πρόσφατα γεγονότα και να βρεις τρόπους να επωφεληθείς απ’ τις ευκαιρίες, αλλά και να απαλλαγείς απ’ οτιδήποτε περιττό. Απελευθερώσου συναισθηματικά και εκφράσου ελεύθερα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Πες του τα παράπονα, όμως μην ξεχνάς και τα “ευχαριστώ” σου. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές γνωριμίες έχουν προκύψει στη ζωή σου και θα πρέπει να μάθεις να δίνεις ευκαιρίες. Μην απορρίπτεις τόσο εύκολα ανθρώπους που φαίνεται να τηρούν κάποιες, αν όχι όλες τις προϋποθέσεις σου.

 

Αιγόκερως

Μία νέα αρχή της προσωπικής σου απόλαυσης που πλέον γίνεται προτεραιότητα σου ξεκινά από σήμερα. Έχεις αρχίσει να ψάχνεις νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Μέσα σ’ αυτά τα νέα σχέδια σου θα πρέπει να συμπεριλάβεις και τον ερωτικό σύντροφο σου αν θέλεις πραγματικά να προστατεύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου, μιας και διαισθητικά ξέρεις πως σύντομα κάτι θα αλλάξει.

 

Υδροχόος

Η πρόκληση σου είναι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε ανεξαρτησία και συντροφικότητα, εργασίας και προσωπικής ζωής, την ασφάλεια και τον ενθουσιασμό, ή τη δημόσια και προσωπική σου ζωή. Μη σκέφτεσαι το πως θα τα καταφέρεις. Σκέψου τους τρόπους που θα στα εξασφαλίσουν. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου χρειάζεται λίγη προσοχή και φροντίδα. Βάλε τον στις προτεραιότητες σου και μην τον αφήνεις πίσω σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανεβάσει πολύ τα στάνταρ σου και δεν είσαι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσεις στα “θέλω” σου.

 

Ιχθύες

Οι ανεξερεύνητες υποθέσεις και καταστάσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και θέλεις να ξεφύγεις απ’ τα γνώριμα και τετριμμένα. Έτσι όλη σου τη Κυριακή την αφιερώνεις σ’ αυτές τις αναζητήσεις σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου προσγείωσε και μάζεψε λίγο το μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μη μελαγχολείς και βρες πράγματα που θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και χαλαρά τη μέρα σου.

 

Read More

And More