Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/10)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια σύγχυση ή μια απαραίτητη απόσταση σχετικά με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Ωστόσο υπάρχει η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που λειτουργεί βοηθητικά για εσένα. Σκέψου και λειτούργησε στρατηγικά στα εργασιακά. Οι υποθέσεις και οι φιλοδοξίες σου χρειάζονται μεθοδικότητα προκειμένου να ολοκληρωθούν. Καθώς κυλά η μέρα εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε δραστηριότητες που προωθούν τη συναισθηματική ανανέωση που χρειάζεσαι. Για αυτό κάνε πράγματα για το σύντροφό σου και δείξε του την αγάπη και το ενδιαφέρον σου. Εσύ που είσαι μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου και τη δυνατότητα να σαγηνεύεις τους πάντες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να αποφορτιστείς και να αποσυμπιεστείς από καταστάσεις που σε πιέζουν και σου προκαλούν άγχος. Στα επαγγελματικά, οι δεξιότητες διαπραγμάτευσης που διαθέτεις σου εξασφαλίζουν την επιτυχία σε κάθε νέα συμφωνία. Έχεις την ανάγκη και διάθεση να κοιτάξεις κατάματα τον ερωτικό σύντροφό σου και να του εκμυστηρευτείς τις αλήθειες σου. Δεν φαντάζεσαι πόσο ανανεωτικά θα λειτουργήσει αυτό για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, πολλά υποσχόμενη μια νέα γνωριμία, εισβάλει στη ζωή σου και φαίνεται να σου φέρνει λίγο τα πάνω – κάτω.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρησιμοποίησε τη φαντασία σου σήμερα εποικοδομητικά και δημιουργικά. Μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με τη γενική σου κατεύθυνση, αλλά η Σελήνη στο ηλιακό 4ο οίκο σου βοηθά στο να πάρεις ευκολότερα αποφάσεις και να παλέψεις με τις παλίρροιες που νιώθεις να σε δυσκολεύουν. Οι ερευνητικές προσπάθειές σου στα εργασιακά σε οδηγούν στις λύσεις και τα κομμάτια του παζλ που σου λείπουν για την προώθηση των επιδιώξεών σου. Μπορεί να μην είναι ιδανική η μέρα για να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, όμως με μια προσπάθεια από μέρους σου θα καταφέρεις να κάνεις τη βραδιά ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ που δεν λείπει απ’ τη ζωή σου και αρκέσου τουλάχιστον προς το παρόν στην επιβεβαίωση που λαμβάνεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι συνθήκες είναι ιδανικές σήμερα για δραστηριότητες που απαιτούν συγκέντρωση και ακρίβεια κατά το ήμισυ της ημέρας. Αν καταφέρεις βέβαια να εστιάσεις την ενέργειά σου σε κάτι διασκεδαστικό και όχι στη ρουτίνα, σίγουρα η μέρα σου θα κυλήσει πιο ευχάριστα. Δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Πρόσεξε τις απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Ξεπερνούν το όριο του φυσιολογικού και γίνεσαι καταπιεστική. Η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα που είσαι μόνη, γι’ αυτό πάρε τα πάνω σου.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να υπάρξει σήμερα μια υποτονικότητα από μέρους σου, καθώς μια αόρατη αίσθηση δεν σε αφήνει να εστιάσεις σωστά το ενδιαφέρον σου στις υποθέσεις σου και η κρίση σου θολώνει. Μπορεί να αισθάνεσαι λίγο έξω απ’ τα νερά σου, αυτό όμως δεν θα διαρκέσει πολύ. Αν και με αργούς ρυθμούς τα σχέδιά σου εξελίσσονται και βρίσκονται σε καλό δρόμο, οπότε σου επιτρέπεται ένα διάλειμμα. Αποφόρτισε λίγο το πρόγραμμά σου και μην πιέζεσαι περισσότερο. Μη δημιουργείς γκρίνιες και εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Οι όποιες ανασφάλειες ή και καχυποψίες βρίσκονται περισσότερο στο μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε σε ποια χέρια εναποθέτεις την καρδιά σου. Είτε σε νέα είτε σε γνώριμα, μην επιτρέψεις να σε ξαναπληγώσουν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη ξοδεύει άλλη μια μέρα στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες έρχονται στο προσκήνιο. Μπορεί να είναι δύσκολο στο πρώτο μισό της ημέρας να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας στα εργασιακά, όμως κάποιες υποθέσεις σου δεν αναβάλλονται. Υπερβολικές απαιτήσεις, εγωισμοί και υπεκφυγές από μέρους σου δεν βοηθούν τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χαλάρωσε λιγάκι και απόλαυσε τη βραδιά δημιουργώντας της μια άλλη πιο τρυφερή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Με τη λάμψη της Σελήνης σίγουρα δεν περνάς απαρατήρητη από πουθενά, γι’ αυτό φρόντισε εσύ που είσαι μόνη να μην κλειστείς στη μοναξιά σου και στα τέσσερα ντουβάρια.

 

ΖΥΓΟΣ
Μπορεί σήμερα να μην αισθάνεσαι ιδιαίτερα παραγωγική και η ενέργειά σου να θεωρείς ότι βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα. Κάνε ένα διάλειμμα και αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου. Η ικανότητά σου να λειτουργείς με προγραμματισμό και στρατηγική στα εργασιακά, καθώς και να κρατάς το στόμα σου κλειστό, να είσαι βέβαιη πως θα φέρει περισσότερες ανταμοιβές. Μην κρατάς μικρά ανόητα μυστικά απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου και μην μπλέκεις σε παράλληλα και επικίνδυνα παιχνίδια. Μπορεί να εκτεθείς -και όχι μόνο. Μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σιγουριά σου. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός να θυμάσαι εσύ που είσαι μόνη. Γι’ αυτό μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη ματιά κι απ’ τα μεγάλα λόγια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα υψηλότερα ιδανικά σου σήμερα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Καθώς η μέρα προχωρά έχεις ισχυρές δυνατότητες, αλλά και επιθυμία να προσελκύσεις και να ενισχύσεις μια σχέση επαγγελματική ή και φιλική. Αξιολόγησε σωστά ένα πρόβλημα στα εργασιακά και ανέπτυξε μια στρατηγική για την επίλυσή του. Η τάση σου για ανεξαρτησία σε απομακρύνει απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου επικίνδυνα. Άλλαξε τακτική πριν βρεθείς εξ απροόπτου. Εσύ που είσαι μόνη λάβε μέρος σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ομαδικές δραστηριότητες γιατί κάπου εκεί ανάμεσα θα βρεις και τον ιδανικό έρωτα που ονειρεύεσαι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευθύνες έρχονται στο προσκήνιο γι’ αυτό και αισθάνεσαι λίγο νευρική σήμερα. Ίσως είναι ευκαιρία να διορθώσεις αυτή την αναβλητικότητα που σε διακρίνει και να αλλάξεις τακτική. Στον τομέα των εργασιακών σου αν και δεν νιώθεις ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση εξαιτίας κάποιων εμποδίων και καθυστερήσεων, να ξέρεις πως τα σχέδιά σου και οι απόψεις των άλλων προς το άτομο σου, βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και επίπεδο. Οι συναισθηματικές επιθυμίες κι ανάγκες σου σε φέρνουν πολύ πιο κοντά με τον ερωτικό σύντροφό σου. Ίσως πιο κοντά από ποτέ. Εσύ που είσαι μόνη, μην ασχολείσαι με περιστασιακές γνωριμίες και απολαύσεις της μιας βραδιάς. Άλλες είναι οι ανάγκες σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κοίταξε και ασχολήσου σήμερα με τα όσα συμβαίνουν κάτω απ’ την επιφάνεια των πραγμάτων και υποθέσεών σου. Είσαι σε θέση να βρεις κατάλληλες λύσεις στα όσα σε απασχολούν αρκεί να ξέρεις τη ρίζα τους. Προσφέροντας και μοιράζοντας τις εμπειρίες και γνώσεις σου με συναδέλφους να ξέρεις πως μόνο κερδισμένη θα βγεις. Ασχολείσαι πολύ περισσότερο με τα δικά σου από ότι με τα του συντρόφου σου. Άλλαξε τακτική και δείξε του μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τρυφερότητα. Συναρπαστικές γνωριμίες μπορεί να θεωρείς ότι προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου, όμως δεν είναι έτσι όπως σου παρουσιάζονται. Προστάτευσε τον εαυτό σου, εσύ που είσαι μόνη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να υπάρξει σήμερα μια έλλειψη σαφήνειας με τα θέματα των εργασιακών και οικονομικών σου, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να απέφευγες τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Τήρησε τα αυστηρά μέτρα στις προθεσμίες και τα ωράριά σου στα εργασιακά. Κινδυνεύεις να εκτεθείς για το τίποτα. Θα διαπιστώσεις πως η πεποίθηση πίσω απ’ τις ερωτικές σου επιθυμίες και ιδέες, προσελκύουν τον ερωτικό σύντροφό σου και έχουν την υποστήριξή του. Προσέλκυσε το άτομο που σε ενδιαφέρει με θάρρος και τόλμη. Αν δεν μπορεί εκείνος, μπορείς εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι πιθανό σήμερα να απολαύσεις ένα πάθος για την οικοδόμηση μιας ιδέας ή ενός έργου, καθώς η επιρροή της Αφροδίτης – Πλούτωνα μπαίνει στο παιχνίδι. Οι συνεργάτες είναι υποστηρικτικοί μαζί σου και ενδιαφέρονται για τις απόψεις σου. Γι’ αυτό μη διστάσεις να λάβεις μέρος στις συζητήσεις και να μην αρνηθείς την προσφορά σου στη ζήτηση της. Η ρομαντική διάθεσή σου δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο τον ερωτικό σύντροφό σου. Οπότε η βραδιά και κυρίως η νύχτα, προβλέπεται ενδιαφέρουσα. Ψάχνεις για μια σταθερή σχέση στη ζωή σου εσύ που είσαι μόνη, γι’ αυτό ακολούθησε το ένστικτό σου (φημίζεσαι άλλωστε για αυτό) και κάνε τις σωστές επιλογές μέσα απ’ τη πληθώρα των θαυμαστών σου.

 

 

 

Read More

And More