Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/12)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιό σου για σήμερα;

Κριός
Το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού σήμερα και μάλιστα παραμονή Χριστουγέννων ανεβάζει τις φιλοδοξίες σου και διεγείρει την ανάγκη σου για αλλαγές και επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά όσο και την κοινωνική σου ζωή. Γι’ αυτό και προτάσεις, καλέσματα, νέες γνωριμίες δίνουν και παίρνουν. Καλό θα ήταν βέβαια μέρες που είναι να φανείς και συνεπής με τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Θέλεις να προσθέσεις χρώμα και σασπένς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό είναι ευκαιρία να του προετοιμάσεις μια έκπληξη και να του αφιερώσεις τη βραδιά. Εσύ που είσαι μόνη, ντύσου, στολίσου και προετοιμάσου για ευχάριστες αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

 

Ταύρος
Από σήμερα διεκδικείς τα θέλω σου και γενικότερα αλλάζεις φιλοσοφία και τρόπο σκέψης. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει τόσο, όσο κι εσύ η ίδια. Έρχονται στιγμές που δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Το τρίγωνο Ήλιου –Ουρανού διεγείρει απίστευτα την ενεργειακή σου απόδοση.  Μια έντονη επιθυμία να απαλλαγείς από περιορισμούς ξυπνά την επαναστατικότητά σου που όμως θα πρέπει να τη διαχειριστείς σωστά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί  να γίνει και έχει τις προϋποθέσεις να γίνει ιδανική αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες προτάσεις,  συναντήσεις σε γεμίζουν διάθεση και όρεξη για διασκέδαση και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Δίδυμοι
Απόλαυσε τη μέρα σου, τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων σου προσώπων και μη σπας το κεφάλι σου με προβληματισμούς και περίπλοκες σκέψεις. Να θυμάσαι πως ότι επιδιώξεις σήμερα στέφεται με επιτυχία και τα σχέδιά σου έχουν πάρει το δρόμο τους. Μην προκαλείς τη ζήλια του ερωτικού σου συντρόφου. Ναι μεν η κοινωνικότητά σου βρίσκεται στα ύψη και το τηλέφωνο σου δεν σταματά να χτυπά, όμως μη φέρεσαι τόσο προκλητικά απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και η μαγεία της παραμονής των Χριστουγέννων μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου.

 

Καρκίνος
Καιρός να αλλάξεις συνήθειες, να γίνεις πιο κοινωνική και κυρίως να απαλλαγείς από το άγχος των υποθέσεων και εκκρεμοτήτων  σου. Η πεποίθηση του ότι όλα θα πάνε καλά είναι αρκετή για να ανεβάσει τη διάθεσή σου στα ύψη. Ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και λίγο ο τρόπος συμπεριφοράς σου απέναντί του κάνουν τη βραδιά μοναδικά ξεχωριστή. Εσύ που είσαι μόνη, κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στην ακαταμάχητη γοητεία σου, γι’ αυτό και δεν σταματάς να μετράς θαυμαστές.

 

Λέων
Ξεχωριστά όμορφη, μαγευτική και χαρούμενη είναι αυτή η παραμονή των Χριστουγέννων για σένα. Απόλαυσε τη μέρα σου κάνοντας πράγματα για τον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου. Προετοίμασε τα δώρα σου, κάνε τις αγορές σου χωρίς να χαλάσεις ένα σκασμό λεφτά, μιας και το πορτοφόλι σου δεν είναι και στα καλύτερά του. Μπορείς όμως να περιοριστείς σε συμβολικά, όμορφα και πρωτότυπα πράγματα. Παρέσυρε τον ερωτικό σύντροφο σου σε ένα μαγικό κόσμο και εξομολογήσου του τα συναισθήματα σου. Σταμάτα να σκέφτεσαι τη μοναξιά σου απόψε εσύ που δεν έχεις βρει το πριγκιπόπουλο σου ακόμα και εμπιστεύσου το πνεύμα των Χριστουγέννων που σου επιφυλάσσει εκπλήξεις.

 

Παρθένος
Αν και είσαι εξαιρετικά κουρασμένη με την τελειομανία σου, δεν χάνεις το κέφι σου για τη σημερινή μέρα. Απλά νιώθεις πως πρέπει να διεκπεραιώσεις όλες σου τις υποχρεώσεις στο ακέραιο και ίσως βγεις εκτός χρονικού προγράμματος. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται πως έχει προετοιμάσει κάτι μοναδικό απόψε για σένα. Δέξου το ευχάριστα μιας και φαίνεται να είναι αρκετά αναζωογονητικό για τη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το άλλο σου μισό, μην απογοητεύεσαι και μη σκέφτεσαι το παρελθόν. Παρουσιάζονται ευκαιρίες στο δρόμο σου που ούτε καν τις φαντάζεσαι.

 

 

Ζυγός
Μπορείς σήμερα να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την αυξημένη γοητεία και αυτοπεποίθησή σου. Οι προτάσεις για  απόψε είναι πολλές και εξίσου ενδιαφέρουσες, μιας και σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και να περάσεις όμορφα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να επηρεάζεται απ’ το κλίμα των Χριστουγέννων. Ο ερωτισμό σας ανεβαίνει στα ύψη κι έτσι ίσως να έχετε την αίσθηση ότι γνωρίζεστε απόψε. Εσύ που δεν έχεις ακόμα ένα μόνιμο σύντροφο στο πλευρό σου δεν φαίνεται να νοιάζεσαι και πολύ απόψε, μιας και όποιος έρχεται δίπλα σου δεν λέει να ξεκολλήσει.

 

Σκορπιός
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα, το τρίγωνο Ήλιου – Ουρανού, η μαγεία των Χριστουγέννων, όλα μαζί σήμερα σε κάνουν ξεχωριστή και ιδιαίτερα δημοφιλή. Αν και έχεις μπροστά σου μια μέρα με ποικίλες και πολλές υποχρεώσεις η ενέργειά σου δεν χάνεται. Είσαι αποφασισμένη να περάσεις καλά και το καταφέρνεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου φαίνεται να σου προετοιμάζει μια έκπληξη που ίσως επισφραγίσει τη σχέση σας. Κάτι που ίσως να περίμενες καιρό. Εσύ που είσαι μόνη, οι πόρτες του παρελθόντος φαίνεται να ανοίγουν διάπλατα. Επιστροφές ή καταστροφές βέβαια εσύ θα το κρίνεις.

 

Τοξότης
Μια γλυκιά μελαγχολία φαίνεται να σου προκαλεί το πνεύμα των Χριστουγέννων. Λίγο η αναπόληση του παρελθόντος, λίγο το γεγονός ότι η παρούσα κατάσταση της ζωής σου δεν είναι αυτή που θα ήθελες, ίσως και η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου στερούν λιγάκι το κέφι και τον παρορμητισμό σου. Παρόλα αυτά η μέρα σου δεν φαίνεται να κυλά άσχημα μιας και ο ερωτικός σύντροφός σου, οι φίλοι και τα αγαπημένα σου πρόσωπα κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους για να σε ευχαριστήσουν. Εσύ που είσαι μόνη, μην κλείνεσαι στο σπίτι και ανταποκρίσου στα καλέσματα που δεν είναι και λίγα. Ο μεγάλος έρωτας που ονειρεύεσαι είναι μια ανάσα μακριά σου.

 

Αιγόκερως
Οι κοινωνικές και οικογενειακές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και ευχάριστες. Ο χρόνος μπορεί να σε πιέζει ασφυκτικά όμως προλαβαίνεις να ικανοποιήσεις τους πάντες και κυρίως τον εαυτό σου. Βάλε στο συρτάρι για λίγο τους επαγγελματικούς σου προβληματισμούς και νιώσε απόψε ένα παιδί που θέλει να ανοίξει τα δώρα του. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου βρίσκεται ίσως και στα καλύτερά της. Μια ερωτική εξομολόγηση θα εκτινάξει το πάθος στα σύννεφα. Εσύ που νιώθεις ή είσαι μόνη, οι αποψινές γνωριμίες  θα κατευνάσουν τις ανησυχίες σου και  θα σου δώσουν να καταλάβεις πως αξίζεις πολλά περισσότερα.

 

Υδροχόος
Με λίγο τρέξιμο σήμερα είναι η αλήθεια θα καταφέρεις να συνδυάσεις τα πάντα. Να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου, να κάνεις τα ψώνια σου, αλλά να φροντίσεις και τον εαυτό σου. Αυτή η παραμονή Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερα όμορφη για σένα, μιας και φαίνεσαι αποφασισμένη να απαλλαγείς από πολλά παρελθοντικά βάρη και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται απόψε την αποκλειστικότητά σου γι’ αυτό όπου και να βρεθείτε ρίχνε του και καμιά έτσι πονηρή και πολλά υποσχόμενη ματιά. Ξέρεις εσύ. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, μην απογοητεύεσαι και απόλαυσε τις νέες γνωριμίες σου.

 

Ιχθείς
Περιόρισε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και εξασφάλισε χρόνο σήμερα για τον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη από ξεκούραση και όμορφες χαλαρές στιγμές προκειμένου να ανεβάσεις την ψυχολογία σου. Μην καταπιεστείς να ικανοποιήσεις τους άλλους και φρόντισε να βρεθείς με ανθρώπους που μπορείς να είσαι ο εαυτό σου χωρίς να προσποιείσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει παντού, οπότε ανακοινώσε – δήλωσε του το πρόγραμμά σου χωρίς περιστροφές και δικαιολογίες. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου που προσπαθεί να σε προετοιμάσει για κάτι συγκλονιστικό που έρχεται οσονούπω στη ζωή σου.

 

Read More

And More