Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (24/2)

Σκέψεις και εντάσεις… Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο…

ΚΡΙΟΣ
Παλεύεις με μία εσωτερική αναστάτωση, χωρίς ωστόσο να μπορείς να διακρίνεις καθαρά την αιτία του προβληματισμού σου, αν και είναι επαγγελματικής φύσεως το πρόβλημα. Η έντονη διάθεσή σου για δράση θα σε βοηθήσει να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου και να κάνεις μαζί του διαφορετικά πράγματα από ότι συνήθως. Προσοχή, οι αναμνήσεις του παρελθόντος μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου καλό είναι να είσαι περισσότερο προσεκτική και να αποφύγεις τα περιττά έξοδα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η συμπεριφορά σου σήμερα είναι πολύ ανταγωνιστική και αυτό δεν θα ευχαριστήσει τους συνεργάτες σου με αποτέλεσμα να υπάρξουν έντονα ξεσπάσματα θυμού. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία που χρειάζεται. Σημαντικό να ηρεμήσεις και στην προσωπική σου ζωή, η ανάγκη σου για ελευθερία θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα. Προσοχή στα έξοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Άρη στον Τοξότη φέρνει εντάσεις τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τις καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν. Οι ανάγκες και επιθυμίες σου δεν φαίνεται να συμβαδίζουν με όσα ζητάς και θα υπάρξουν εντάσεις. Μοιάζεις να μην είσαι ικανοποιημένη με τίποτα, γεγονός που θα σε δυσκολέψει στις σχέσεις σου με τους γύρω σου. Προσοχή και στα οικονομικά σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα επαγγελματικά σου διέπονται από ιδιαίτερη νευρικότητα σήμερα, προσπάθησε όμως να καλμάρεις τα πράγματα για να περάσεις μία ήσυχη ημέρα. Έχεις μεγάλη ανάγκη για διασκέδαση και ο σύντροφός σου θα σε ακολουθήσει σε ότι και αν κάνεις. Το έχετε ανάγκη και οι δύο. Παρόλα αυτά ο εκνευρισμός σου από τη δουλειά μπορεί να φέρει εντάσεις και στη σχέση σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις κάτι τέτοιο να συμβεί. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή για να μείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΛΕΩΝ
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε ένα στάδιο που σε ικανοποιεί ιδιαίτερα, καθώς βλέπεις τους κόπους σου να δίνουν καρπούς. Σήμερα σε απασχολεί η ερωτική σου ζωή και η διαμάχη που έχεις να αντιμετωπίζεις. Οι ανασφάλειές σου δεν σε αφήνουν να χαρείς τη σχέση σου και έτσι υπάρχει νευρικότητα που μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς ουσιαστική αφορμή στο σύντροφό σου. Προσοχή για να μην υπάρξουν προστριβές. Στα οικονομικά σου πρέπει να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ανάγκες σου και οι απαιτήσεις της δουλειάς σου έρχονται σε σύγκρουση, γεγονός που θα σου δημιουργήσει τρομερό εκνευρισμό. Πρόσεξε όμως, μην ξεσπάς στους συνεργάτες σου, δεν σου φταίνε σε κάτι. Προσπάθησε να είσαι συνεπής στη δουλειά σου και στη συνέχεια θα μπορέσεις να απολαύσεις ήρεμα το υπόλοιπο της ημέρας σου. Στα αισθηματικά σου επικρατεί μία σύγχυση. Υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και δεν το μοιράζεσαι με τον αγαπημένο σου. Οι μέρες περνάνε και όσο το κρατάς μέσα σου, τόσο αυτό διογκώνεται και θα δημιουργηθούν εντάσεις. Φρόντισε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου και μην κάνεις περιττά έξοδα.

 

ΖΥΓΟΣ
Σε προβληματίζουν πολλά, αλλά κατά βάση σκέφτεσαι πώς μπορείς να βελτιώσεις το πιεστικό σου πρόγραμμα. Τα επαγγλεματικά σου απαιτούν την προσοχή σου και για αυτό έχεις λιγότερο χρόνο για εσένα, γεγονός που έχει στοιχίσει στην προσωπική σου ζωή. Καιρός να ζυγίσεις λίγο τις καταστάσεις και να βρεις μία ισορροπία. Θα ηρεμήσεις και θα απολαύσεις πολύ περισσότερα πράγματα. Τα οικονομικά σου είναι βελτιωμένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που έχεις σήμερα και μείνε προσηλωμένη στο πρόγραμμά σου. Έτσι θα περάσει πιο εύκολα και ευχάριστα η μέρα στη δουλειά σου. Στα αισθηματικά σου, η ανάγκη σου να συμβαδίσεις με τον αγαπημένο σου δεν κρύβεται πια. Συζήτησε μαζί του τα θέλω και τις επιθυμίες σου και θα βγεις κερδισμένη. Στα οικονομικά σου φρόντισε τις υποχρεώσεις σου και απέφυγε τα περιττά έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά και προσωπικά σε απασχολούν ιδιαίτερως σήμερα. Στα επαγγελματικά σου κάποιες προτάσεις που θα δεχθείς θα σε δελεάσουν, όμως μην παρασυρθείς και πάρεις παρορμητικές αποφάσεις. Στην προσωπική σου καιρός να ξεκαθαρίσεις τα σύννεφα που υπάρχουν και να κάνεις μία νέα αρχή. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Προσπάθησε όμως να μην χάσεις το μέτρο και δημιουργήσεις προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι πλανήτες σε ευνοούν και θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με συνεργάτες και φίλους και θα περάσεις μία όμορφη ημέρα στη δουλειά σου. Έχεις ανάγκη για φλερτ και διασκέδαση, όμως ζητήματα από το παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα ψύχραιμα και μην δημιουργείς εντάσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ιεράρχησε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, τήρησε το πρόγραμμα και θα μείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχεις βάλη σε μία τάξη τα επαγγελματικά σου και μάλιστα η δημιουργικότητά σου το τελευταίο διάστημα σε έχει βοηθήσει πολύ στην πρόοδό σου. Σήμερα σε απασχολεί και πάλι η προσωπική σου ζωή. Κάτι συμβαίνει το τελευταίο διάστημα και δεν θες να το παραδεχτείς. Κάτι συμβαίνει και ο εκνευρισμός σου πλέον δεν κρύβεται. Πρόσεξε όμως γιατί ο έντονος εκνευρισμός μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σου. Τα οικονομικά σου χρειάζεται καλύτερο προγραμματισμό.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η ανάγκη για προβολή και ικανοποίηση των προσωπικών αναγκών μέσω της επικοινωνίας έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία να πρωταγωνιστήσεις και να ανταποκριθείς στις ευθύνες που έχεις αναλάβει στον επαγγελματικό χώρο και αυτό δημιουργεί εκνευρισμό. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις την κατάσταση και σίγουρα θα βρεις τη λύση που χρειάζεσαι. Μην δημιουργείς προβλήματα στη σχέση σου, ειδικά εκεί που δεν υπάρχει λόγος. Στα οικονομικά σου θετικά τα νέα, καθώς θα έχεις κάποια έσοδα που δεν θα τα περιμένεις.

Read More

And More