Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/6)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός
Με την επαναφορά της Αφροδίτης από νωρίς σήμερα το πρωί σε ορθόδρομη πορεία, το κλίμα γύρω σου αρχίζει σταδιακά να αποκαθίσταται. Τις επόμενες εβδομάδες λοιπόν θα νιώσεις περισσότερη ικανοποίηση στα έργα, τις μελέτες, στις επικοινωνίες σου ή σε ένα θέμα μεταφοράς που αντιμετώπισε καθυστερήσεις. Μερικά προβλήματα θα επιλυθούν παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα συνεχιστεί μέχρι τις 18 και μπορεί να είναι πηγή επιβραδύνσεων. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε γεμίζει χαρά και συναίσθημα. Εσύ που είσαι μόνη, διασκέδασε, χαμογέλασε και φλέρταρε.

 

Ταύρος
Η Αφροδίτη κυβερνήτης σου σήμερα επανέρχεται σε ορθή πορεία διευκολύνοντας τα περισσότερα προβλήματά σου και επαναφέρει σταδιακά τις συναισθηματικές ισορροπίες σου. Αν και οι τελευταίες έξι εβδομάδες σε βοήθησαν να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να τις καλύψεις και να τις ικανοποιήσεις. Οι σχέσεις τείνουν να είναι πιο προβλέψιμες ακόμα και με συνεργάτες. Επιδίωξε και ανέλαβε να οργανώσεις μια όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι έτοιμη να επανέλθεις στο παρελθόν.

 

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη ετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες στο δικό σου ζώδιο ήταν λίγο επώδυνη. Ζητήματα επιλύονται και οι κολλημένοι τομείς της ζωής σου μπορούν να ξεκλειδώσουν και να κινηθούν προς τα εμπρός. Έκφρασε τις ιδέες σου στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη πως θα επιβραβευτείς για αυτές. Οι συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου έχουν εποικοδομητικό χαρακτήρα. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεμελιά και το κέφι επανέρχονται στη ζωή σου.

 

Καρκίνος
Καιρός να αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις τα συναισθήματά σου. Οι περίπλοκες σχέσεις μπορεί να αρχίσουν να έχουν νόημα και ο δρόμος μπροστά αρχίζει να γίνεται πιο στρωτός. Μια απόφαση σε σχέση με ένα ζήτημα του παρελθόντος τώρα φαίνεται ευκολότερη ή μπορεί να κλείσει ένα θέμα για μια σχέση που δεν ήταν βιώσιμη. Παρά την πίεση των πολλών εργασιακών σου υποχρεώσεων καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Ο ερωτικός σύντροφός σου καταβάλλει προσπάθεια προκειμένου να γεφυρώσει τις αποστάσεις… μην τον αγνοείς. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα ερωτική πρόκληση παρουσιάζεται μπροστά σου.

 

Λέων
Οι αλλαγές που σημειώνονται από σήμερα είναι θετικές αλλά οι αντιλήψεις σου είναι ακόμα ασαφείς, για αυτό απόφυγε τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις τουλάχιστον για λίγο ακόμα. Τις επόμενες εβδομάδες οι συναισθηματικές εμπλοκές, τα περίπλοκα συναισθήματα και πιθανά οι φιλίες ξεκαθαρίζουν. Δείξε υπευθυνότητα στα εργασιακά τόσο στις τρέχουσες υποχρεώσεις όσο και στις νέες προκλήσεις. Λίγη προσοχή χρειάζεται ο τρόπος που εκφράζεσαι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες χρειάζονται την προσοχή σου.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει να κινείται ανάδρομα, όμως η Αφροδίτη ετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία κι αυτό βοηθά στο να ξεπεράσεις αρκετά από τα προβλήματά σου και να επανέλθει η καλή σου ψυχολογία. Είναι ευκολότερη η κατανόηση των συναισθημάτων σου και τα τεχνικά προβλήματα είναι πιο εύκολο να τα διαχειριστείς. Μην λες πράγματα στα επαγγελματικά που μπορεί να σε εκθέσουν. Προσπάθησε τουλάχιστον για απόψε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Η Αφροδίτη τελειώνει την ανάδρομη πορεία της κι έτσι αρχίζουν τα σχέδιά σου να κινούνται προς τα εμπρός, παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή που συνεχίζεται. Οι καλές σχέσεις με συναδέλφους είναι σημαντικές για αυτό προσπάθησε να τις διατηρήσεις. Μια ένταση ή ενδεχομένως κάποιες καθυστερήσεις προκαλούν αναστάτωση. Το ανανεωμένο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου μην το χαλάς με γκρίνιες και μουρμούρες. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες απόψεις σου μπορεί να αλλάξουν.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη αλλάζει ταχύτητες τερματίζοντας μια ανάδρομη φάση έξι εβδομάδων. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες τα συναισθήματα, οι σχέσεις, τα χρήματα και τα θέματα οικειότητας γίνονται πιο σαφή. Ωστόσο ο Ερμής κινείται ανάδρομα μέχρι τις 12/7 και οι ρυθμοί στα εργασιακά συνεχίζουν να είναι αργοί και πιθανά δύσκολοι. Έκφρασε τα συναισθήματά σου στον αγαπημένο σου και πείσε τον με επιχειρήματα για την εντιμότητά σου απέναντί του. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για θετικές αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

 

Τοξότης
Έχεις αναγνωρίσει τομείς δυσαρέσκειας ή ανισορροπίας στην εργασία, το καθημερινό περιβάλλον και τις στενές σχέσεις και τώρα βλέπεις πως μπορούν να γίνουν βελτιώσεις. Τις επόμενες εβδομάδες θα απολαύσεις ευκαιρίες για μεγαλύτερη αρμονία στις συνεργασίες, τις φιλίες και τις καθημερινές σου υποθέσεις. Αποκτάς ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό αλλά και στις σχέσεις σου. Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι ευθύνες σου είναι ισχυρές στο μυαλό σου καθώς προχωρά η μέρα. Συγκράτησε λίγο τα νεύρα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεμελιά σου και το φλερτ επανέρχονται στην καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Ορισμένες καθυστερήσεις και αβεβαιότητες έχουν την τάση να αυξάνονται, όμως η διάθεσή σου ανεβαίνει κι έτσι αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με περισσότερη σοφία. Μια ένταση που επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου δεν φαίνεται να σε παρασύρει, καθώς στόχος σου είναι να διατηρήσεις τις συμμαχίες με συναδέλφους. Απόλαυσε το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και έλεγξε πιθανά συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου γίνεται ακαταμάχητη με την Αφροδίτη να επανέρχεται σε ορθή φορά.

 

Υδροχόος
Μπορεί να έχεις μια ισχυρότερη γνώση από σήμερα του τι βρίσκεται στην καρδιά σου και να αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για το τι εκτιμάς. Ορισμένες λεπτομέρειες πρέπει να ξεκαθαριστούν, κάτι που είναι πιθανό να συμβεί φυσικά και σταδιακά, αλλά το σημαντικό είναι τώρα να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ευνοούν τα σχέδιά σου παρά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή. Έχεις την ανάγκη να πλησιάσεις περισσότερο τον ερωτικό σύντροφό σου συναισθηματικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ιχθείς
Νωρίς σήμερα, η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά από ένα κύκλο έξι εβδομάδων και είναι πιθανό να αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο ξεκάθαρα για τα συναισθήματά σου τις επόμενες ημέρες. Συνέχισε την προσπάθειά σου στα εργασιακά και να είσαι βέβαιη για την επιτυχία. Μικρά λάθη και λίγο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από την πλευρά του αγαπημένου σου δικαιολόγησέ τα. Μέσα από τον εργασιακό σου χώρο κάτι νόστιμο μαγειρεύεται.

Read More

And More