Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/7)

Τα ξεκαθαρίσματα σε πολλούς τομείς της ζωής ξεκινούν από τη σημερινή ημέρα και αυτό προκαλεί ένταση και αναταραχή. Μοναδικός σύμμαχος θα πρέπει να είναι η ψυχραιμία. Απατηλές σχέσεις θα πάρουν το δρόμο τους προς το τέλος και αυτό θα σας προκαλέσει μία πρόσκαιρη θλίψη, αλλά θα δείτε πως μετά την επιρροή της ολικής έκλειψης όλα θα πηγαίνουν καλύτερα από αυτό το τέλος.

 

ΚΡΙΟΣ
Η ημέρα θα έχει απρόσμενες συναντήσεις και αυτό θα σας δώσει μία ώθηση να αλλάξετε τη διάθεσή σας. Έχετε ανάγκη από κάτι νέο στον ερωτικό τομέα, για αυτό είτε θα πρέπει να αλλάξετε τα πράγματα στη σχέση σας είτε να διεκδικήσετε αυτό τον άνθρωπο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Μην αμελείτε σε όλο αυτό το κλίμα τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση. Στα επαγγελματικά σας έρχονται ευχάριστα γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε και το οικονομικό σας προφίλ.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι στόχοι αυτή την περίοδο είναι να οργανώσετε από την αρχή τη ζωή σας. Δύσκολο έργο, αλλά αυτό θα σας βοηθήσει μετά τον Αύγουστο να ζείτε τη ζωή σας πια χωρίς άγχος. Δραστηριοποιηθείτε λοιπόν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σας. Μην αφήνετε περίεργες σκέψεις και εμπόδια να δηλητηριάζουν τη σχέση σας, αλλά συζητήστε μαζί του τα πάντα. Οι διαθέσιμοι στον έρωτα μπορεί να δουν να έρχονται εκπλήξεις και εσείς δεν πρέπει να κάνετε πίσω, αλλά να δείξετε τις διαθέσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις παίρνουν σήμερα σάρκα και οστά. Θα πρέπει να εμπιστευτείτε όλα όσα θα ακούσετε σήμερα κυρίως από πρόσωπα κύρους που έχουν αποφασίσει να σας εκτοξεύσουν στα εργασιακά. Δώστε τη βοήθεια που θα σας ζητηθεί από το ταίρι σας, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε με αυτά που θέλει. Αντίθετα προβλέπονται καυγάδες και εντάσεις. Κάλεσμα επανασύνδεσης από το παρελθόν δεν αποκλείεται τη σημερινή ημέρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Νέα δεδομένα έρχονται σήμερα στα επαγγελματικά σας και χρειάζεται από εσάς να δείξετε τη μέγιστη σοβαρότητά σας για να μην εκτεθείτε. Καινούρια πράγματα έρχονται και για την κοινωνική σας ζωή, η οποία ανοίγει διάπλατα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε μην παρατήσετε άλλους τομείς της ζωής σας. Οι κρυμμένες σας ανάγκες στα ερωτικά θα πρέπει να βγουν προς τα έξω και να τις επικοινωνήσετε διαφορετικά θα γκρινιάζετε μόνιμα, προκαλώντας τριγμούς στη σχέση σας που δεν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς θέλετε.

 

ΛΕΩΝ
Απρόσμενες ερωτικές προσκλήσεις θα σας δημιουργήσουν μία ευχάριστη αναστάτωση. Κοιτάξτε να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε και αφήστε τις σκέψεις προς το παρόν για σχέσεις και μεγάλους έρωτες. Θα επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, καθώς χρειάζεται να γίνουν αλλαγές. Ενδιαφέρουσες προτάσεις θα έρθουν και στα επαγγελματικά σας, αλλά σε περίπτωση που πρέπει να υπογράψετε κάτι με προσοχή στα οικονομικά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μία κατάλληλη ημέρα για να προωθήσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας στα επαγγελματικά. Μην λέτε πολλά για τα επαγγελματικά σας σχέδια, και μην βάζετε τεράστιους στόχους. Μικρούς και ευέλικτους στόχους για να μπορέσετε να εξελιχθείτε γρήγορα και επιτυχημένα. Αφήστε όμως τα προβλήματα στη δουλειά μακριά από το δεσμό σας γιατί θα προκληθεί ένταση. Ενδοιασμοί για ένα νέο πρόσωπο που έχει εμφανιστεί στη ζωή σας είναι λογικοί. Μην ανοίγεστε ακόμα πολύ.

 

ΖΥΓΟΣ
Λίγα λόγια και μετρημένα απαιτεί η σημερινή ημέρα κυρίως σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Μην βγάλετε νύχια αλλά να είστε έτοιμοι να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Οι διαφωνίες με το ταίρι σας, σας έχουν προκαλέσει μία κούραση συναισθηματική. Εάν δεν κάνετε κάτι να λυθεί τότε θα έρθει και η έκρηξη και δεν αποκλείεται να οδηγηθείτε και σε έναν χωρισμό τις επόμενες ημέρες. Επιστροφές είναι πιθανές και από το παρελθόν. Εξετάστε καλά την περίπτωση επανασύνδεσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Λίγες είναι ακόμα οι μπόρες που έχετε να ξεπεράσετε τη ζωή σας. Κάντε την ύστατη προσπάθεια να έχετε υπομονή κυρίως σε εμπόδια της καθημερινότητάς σας. Πολλά είναι τα παράπονα που έχετε από το ταίρι σας, αλλά εάν τσακωθείτε δεν θα λύσετε το πρόβλημα. Επιστρατεύστε την τρυφερότητά σας και θα δείτε πως θα λυθούν όλα. Ο επαγγελματικός σας τομέας είναι από τους πιο ήρεμους τομείς της ζωής σας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το αφήσετε στον αυτόματο πιλότο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πλέον υπάρχουν σημάδια στην επαγγελματική σας ζωή που δείχνουν πως τα πράγματα στρώνουν. Αυτή η ημέρα όμως και οι επόμενες θα είναι δύσκολες με την ολική έκλειψη γιατί κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας εκνευρίσουν με τα παράλογα σχέδια και απαιτήσεις τους. Απλά αγνοήστε τους μέχρι να περάσει η εβδομάδα. Συναισθηματικά έχετε την ανάγκη να διαφοροποιηθείτε και να δείξετε ένα άλλο πρόσωπο. Εάν το κάνετε να είστε προετοιμασμένη και για νέα πρόσωπα που θα νιώσουν έλξη για αυτή την αλλαγή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες νέες ερωτικές προκλήσεις και προσκλήσεις θα σας δημιουργήσουν μία αισιοδοξία για το μέλλον. Ανεξάρτητα από την πορεία των νεών γνωριμιών μην απογοητευτείτε γιατί είναι ζήτημα χρόνου να έρθει ένας αξιόλογος άνθρωπος στη ζωή σας. Σημαντικές αλλαγές έρχονται και στην καθημερινότητά και αυτό δεν αποκλείεται να συνδέεται άμεσα και με αλλαγές που προβλέπονται και στα επαγγελματικά σας. Για κάποιους δεν αποκλείεται και μία μετακόμιση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλές θα είναι οι δυνατότητές σας τη σημερινή ημέρα στα επαγγελματικά, ενώ πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται αυτό να έχει και τον ανάλογο οικονομικό αντίκτυπο. Μην αφήσετε όμως σε καμία τις υποχρεώσεις σας για άλλη ημέρα. Δεν αποκλείεται τη σημερινή ημέρα να υπάρξει ένα θερμό ερωτικό ραντεβού. Μπορεί να δείτε μεγάλο πάθος, αλλά προς το παρόν κρατήστε μικρό καλάθι μέχρι να αντιληφθείτε τις πραγματικές διαστάσεις του νέου αυτού ανθρώπου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αυτή η ημέρα είναι κατάλληλη για κάθε είδους εκκαθαρίσεις. Από το σπίτι σας και τα συρτάρια σας μέχρι την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Διώξτε κάθετί που σας φορτίζει αρνητικά και αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ανασάνει. Πρωτοβουλίες θα χρειαστεί να λάβετε στη συναισθηματική σας ζωή προκειμένου να αλλάξετε το κλίμα και να υπάρξουν και οι προοπτικές σε λίγο καιρό για επισημοποίηση της σχέσης σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε όσο δυνατόν περισσότερο.

Read More

And More