Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Επανεξέτασε σήμερα τις στρατηγικές που ακολουθείς στη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, αλλά μην αναλύεις υπερβολικά τα συναισθήματά σου. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου θα σε βάλει στη διαδικασία να θέσεις άλλους όρους και στόχους στα εργασιακά. Διαχώρισε τη λογική από το συναίσθημα και δούλεψε σκληρά προκειμένου να φτάσεις τα όνειρά σου. Μπορεί να καταπιεστείς και να κουραστείς λίγο παραπάνω, το αποτέλεσμα όμως θα σε αποζημιώσει. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αφήνεις περίπλοκες σκέψεις να σε παγιδεύουν. Αφέσου σε νέες γνωριμίες εσύ που είσαι μόνη, όμως μην ποντάρεις συναισθηματικά. Χαλιναγώγησε τις ανάγκες σου και προσπάθησε να επιβληθείς στον εαυτό σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι άνθρωποι γύρω σου σήμερα μπορεί να είναι, ή και να τους νιώθεις, πιο αμυντικούς από ότι συνήθως κι αυτό να σου προκαλεί εκνευρισμό ή και απογοήτευση. Ηρέμησε λίγο και μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά. Άγχος για το μέλλον των εργασιακών σου προκαλεί το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου. Οι ανασφάλειές σου δεν σε αφήνουν να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις τη δυναμική πλευρά του εαυτού σου. Μην απομακρύνεσαι από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην κλείνεσαι στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να του ανοίξεις την καρδιά σου. Αναμφισβήτητα κάπου έχει κολλήσει το μυαλό σου και προσπαθείς απεγνωσμένα να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου. Με αυτόν τον τρόπο βέβαια, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πληγώνεις για μια ακόμα φορά τον εαυτό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να παλεύεις με προσδοκίες στις σχέσεις σου ή με τα οικονομικά σήμερα. Βασίσου στις δικές σου δυνάμεις και κάνε σχέδια σύμφωνα με τις δικές σου φιλοδοξίες και δυνατότητες. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές απόφυγε τες στα εργασιακά και μη δημιουργείς αντιπάθειες, σε μια περίοδο που χρειάζεσαι τη στήριξη συνεργατών. Μην συμπεριφέρεσαι ανώριμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις και ευθύνες απέναντί του και θα πρέπει να τις αναλάβεις. Απόλαυσε το φλερτ και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, μιας και σου δίνεται η δυνατότητα όμως μην εκτίθεσαι συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε λίγο σήμερα τις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα και συγγενικά. Από το τίποτα μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να πληγωθείς -εσύ ή κι εκείνοι. Απόφυγε παιχνίδια ανταγωνισμού στον εργασιακό σου χώρο. Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους και βάλε φρένο στον εγωισμό σου. Νεύρα και ξεσπάσματα δεν θα δώσουν λύσεις στα όσα νιώθεις να σε καταπιέζουν στη σχέση με το σύντροφό σου. Εσύ θα αποφασίσεις το κατά πόσο το παρελθόν θα πρέπει να σε απασχολήσει. Το γεγονός του ότι είσαι μόνη σου και είσαι πληγωμένη, δεν θα πρέπει να σε ακινητοποιεί σε αυτό. Έκτακτα έξοδα που αφορούν στο σπίτι σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

 

ΛΕΩΝ
Η πρακτική πλευρά των σχέσεων μπορεί να είναι στο επίκεντρό σου σήμερα και ενδεχόμενως κάτω από τον πλήρη έλεγχό σου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε απασχολεί. Ο τρόπος επικοινωνίας σου στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Χωρίς να το θέλεις γίνεσαι προσβλητική απέναντι σε συναδέλφους. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην τα ξεσπάς στο σύντροφό σου. Σκέψου πως και εκείνος έχει τα δικά του και μπορεί να προκληθεί καταιγίδα. Δες το δάσος και όχι το δέντρο. Επικεντρώσου στην ουσία και όχι σε αυτά που απλά σου υπόσχονται και σου τάζουν. Μη διαπραγματεύεσαι τη μοναξιά σου και μην την ξεπουλάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μη θεωρείς τίποτα δεδομένο και κυρίως τα συναισθήματα των άλλων προς το πρόσωπό σου. Θα πρέπει αν σε ενδιαφέρουν κάποια άτομα και αν θεωρείς την ύπαρξή τους στη ζωή σου σημαντική, να κάνεις κάτι κι εσύ για αυτούς. Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά και τις υποχρεώσεις σου. Ασχολείσαι με τόσα πολλά και σου διαφεύγουν τα σημαντικά. Συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας σε κάνουν σκληρή με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και θυμήσου πως αυτά τα συναισθήματα, μόνο προσωπική ανασφάλεια δηλώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες -πρόσφατες γνωριμίες.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου υπενθυμίζει τα καθήκοντα και τις ανησυχίες σου. Ίσως να είναι μια καλή στιγμή για μια επανεξέτασή τους. Οι πολλές εργασιακές σου υποχρεώσεις μπορεί να νιώθεις ότι σε καταπιέζουν και σε εξουθενώνουν, όμως θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τους στόχους και τα όνειρά σου. Η συμπεριφορά του αγαπημένου σου ενισχύει τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου. Προτίμησε να συζητήσεις μαζί του και μη βγάζεις συμπεράσματα. Απόλαυσε το παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ και μην επενδύεις συναισθηματικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις αρκετά. Οικονομικές υποχρεώσεις σε βαραίνουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου βαραίνει τις πλάτες σου με ευθύνες, υποχρεώσεις και πρέπει. Τι δουλειά έχεις εσύ με όλα αυτά; Εστίασε το ενδιαφέρον σου στους στόχους και τα όνειρά σου. Το άγχος που σου δημιουργούν οι αυξημένες υποχρεώσεις σου στα εργασιακά θα πρέπει να το μετριάσεις αν θέλεις να περάσει ανώδυνα η μέρα σου. Το πάθος και η κτητικότητά σου σε παρασύρουν σε ακραίες συμπεριφορές απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Μην εξιδανικεύεις καταστάσεις και πρόσωπα μόνο και μόνο επειδή σε έχει κουράσει η μοναξιά σου. Ψάξε το ιδανικό, αυτό που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που σε οδηγεί σε νέες πηγές οικονομικών εσόδων.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απόφυγε ρήξεις και διαφωνίες σήμερα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η λογική με το συναίσθημά σου έρχονται σε φοβερή αντιπαράθεση. Οι παρανοήσεις στις όποιες συζητήσεις στα εργασιακά είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες, διεκδικείς και ζητάς. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου τρίτα πρόσωπα ή μην τους επιτρέπεις να εμπλέκονται στα προσωπικά σου. Εκμυστηρεύσου τις επιθυμίες σου σε φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και άκουσε τις δικές τους απόψεις. Δείξε προσοχή στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διαχείριση των προσδοκιών σου σήμερα ίσως να είναι και απαραίτητη με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σε αμφισβήτηση. Εάν υπάρχει μια ένταση στα εργασιακά, ειδικά αν οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται θερμά στις δικές σου επιθυμίες, αντιμετώπισέ τη με ψυχραιμία και διαλλακτικότητα. Μην παραμελείς τον ερωτικό σύντροφό σου και μην περιορίζεσαι μόνο στα πρακτικά θέματα. Δείξε του το πόσο σημαντικός είναι για σένα. Ανούσιες και αδιέξοδες γνωριμίες μην επιτρέπεις να σε ενθουσιάζουν. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ακριβώς τι ζητάς από ένα σύντροφο. Απόφυγε τις σπατάλες και τις βόλτες σου στα μαγαζιά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιβράδυνε λίγο τους ρυθμούς και τις φιλοδοξίες σου και μην προσπαθείς σήμερα να τα επιτύχεις και να τα κάνεις όλα μαζί. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου απέναντι σε συνεργάτες. Όταν η Αφροδίτη με τον Κρόνο σχηματίζουν ένα τετράγωνο, οι άνθρωποι δεν είναι τόσο δεκτικοί. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Φλερτ, γνωριμίες, ειδήσεις που συνδέονται με το παρελθόν μην τα αφήσεις να σε παρασύρουν σε αυθόρμητες ενέργειες και γρήγορες αποφάσεις. Οι οικονομικοί σου στόχοι δεν είναι και τόσο μακριά, όσο φαντάζεσαι.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από τύψεις, ενοχές και αμφιβολίες και προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες της μέρας. Σήμερα υπάρχει ένας τρόπος αποκάλυψης προβληματικών περιοχών και τρωτών σημείων στα εργασιακά και ενώ μπορεί να είναι απογοητευτικό όλο αυτό, ταυτόχρονα θα μπορούσε να μετατραπεί και σε εποικοδομητικό. Μην προσπαθείς να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες στον ερωτικό σύντροφό σου. Άκου και τις δικές του απόψεις και αφουγκράσου τις ανάγκες του. Οικονομικές εκκρεμότητες, αντιμετώπισε τες και μην τις κουκουλώνεις… δεν θα απαλλαγείς από αυτές αν προσποιείσαι πως δεν υπάρχουν.

Read More

And More