Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/9)

Σταδιακά απελευθερωνόμαστε από την εξουσία του Κρόνου και σιγά-σιγά κερδίζουμε τη δύναμή μας. Ωστόσο, μην είστε ανυπόμονη, τίποτα δεν θα κινηθεί γρήγορα.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σας θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Σήμερα θα λύσετε ένα σύνθετο ζήτημα που σχετίζεται με την τύχη της επιχείρησής σας ή τις αποταμιεύσεις σας. Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σας χτυπήσει την πόρτα ζητώντας συνεργασία σε ένα νέο του επιχειρηματικό πλάνο. Να είστε αρκετά προσεκτική γιατί ενώ τα οικονομικά σας φαίνεται να μην σας “πονοκεφαλιάζουν” άλλο, γρήγορες και επιπόλαιες κινήσεις ίσως σας επαναφέρουν σε ένα αδιέξοδο που θα κάνει τα πράγματα αρκετά πιο δύσκολα από όσο ήταν. Προσοχή στη σχέση σας, φαίνεται να έχει φτάσει σε ένα τέλμα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για εσάς για κάθε είδους ανοίγματα. Θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε μία σημαντική επιχειρηματική συμφωνία, η οποία θα σας φέρει μεγάλη αλλαγή και στα οικονομικά σας. Η τύχη που βρίσκεται μπροστά σας σε ότι και εάν κάνετε σας λύνει τα χέρια και σας κάνει να νιώθετε την απόλυτη ευτυχία. Εάν είστε σε σχέση αφιερώστε αρκετό χρόνο με το ταίρι σας, διότι κάτι τέτοιο θα σας ανανεώσει και θα προσδώσει μια άλλη νότα στην διάθεσή σας. Απολαύστε λοιπόν τη σημερινή εύνοια των πλανητών προκειμένου να έρθετε ξανά στους ρυθμούς της καθημερινότητας και γεμίστε μπαταρίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Θα καταφέρετε πολλά καθώς ο δυναμισμός και ο επαγγελματισμός σας είναι σύμμαχοί σας. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ανασφάλειες όσον αφορά τα οικονομικά σας. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων. Μια εκκρεμότητα που έχετε αφήσει στην μέση επιτέλους θα ολοκληρωθεί. Παράλληλα, ο έρωτας φαίνεται ότι σας χτυπά την πόρτα καθώς μια μικρή εξόρμηση είναι προ τον πυλών για εσάς. Το ταίρι σας και εσείς θα σχεδιάσετε ένα μεγάλο ταξίδι που θα πάρει σάρκα και οστά τους επόμενους μήνες και αυτό σας κάνει να “πετάτε” στα σύννεφα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα το πείσμα είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε σειρά και προβλήματα του παρελθόντος βρίσκουν λύση. Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, είτε από την οικογένεια, είτε από την εργασία προσπαθεί να σας πλησιάσει προκειμένου να σας ζητήσει συχώρεση για ένα λάθος του παρελθόντος, ωστόσο εσείς είστε αμετανόητη. Δώστε πάντως μια ευκαιρία, θα εκπλαγείτε από όσα έχει να σας πει. Ίσως να έχετε κάνει και εσείς ένα μεγάλο λάθος και όλο αυτό που σας είχε πειράξει να ήταν μια τεράστια παρεξήγηση. Προσοχή στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σου, ενδέχεται να υπάρξουν μικρές εντάσεις.

 

ΛΕΩΝ
Περίπλοκη μέρα για εσάς η σημερινή. Το περιβάλλον στην εργασία σας αρχίζει και γίνεται τοξικό και εσείς προσπαθείτε να καταλάβετε εάν φταίτε για κάτι. Ωστόσο, το ίδιο κλίμα επικρατεί και με τους ανθρώπους που σας περιτριγυρίζουν και εσείς αναζητάτε τα “γιατί”; Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά σας τελευταία είναι αρκετά εγωκεντρική και όλοι μπαίνουν για εσάς σε δεύτερη μοίρα. Δώστε ευκαιρίες στους ανθρώπους. Ακούστε, μιλήστε τους και συμβουλέψτε τους σε θέματα που τους αφορούν. Δεν είστε το επίκεντρο του κόσμου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθήστε να είστε ήρεμη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ό,τι και να έρθει μπροστά σας δεν πρέπει να σας ταράξει και να “βγείτε” έξω από τα ρούχα σας. Αντιμετωπίστε κάθε περιστατικό με ψυχραιμία και ωριμότητα. Και μην ξεχνάτε πως ό,τι σας νευριάζει ταυτόχρονα σας έχει του χεριού του. Όσο για τα αισθηματικά, βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για το ταίρι σας. Είναι καιρός να γίνει ένα μικρό restart στον έρωτά σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στον Κριό θα φέρει πολύ θετικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Η μέρα σας χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα. Το μυαλό σας κατεβάζει συνεχώς νέες ιδέες. Βέβαια μερικές από αυτές δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν στην παρούσα φάση γιατί αρχικά δεν τις “σηκώνει” το πορτοφόλι σας, αλλά και ο χρόνος σας είναι αρκετά περιορισμένος. Πάντως, μερικές από αυτές είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν, οπότε τι περιμένετε; Ευχάριστες εξελίξεις και στα αισθηματικά σας αναμένονται σήμερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για εσάς! Προβλήματα τόσο με τους δικούς σας ανθρώπους, όσο και στο εργασιακό σας περιβάλλον θα σας “βασανίζουν” και εσείς θα είστε σε ένα αδιέξοδο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι υπομονή και ένα πλάνο. Ένα κατά κάποιο τρόπο οργανόγραμμα με το οποίο θα κλείσετε “τρύπες” τις οποίες έχετε αφήσει ανοικτές. Πάντως, εάν χρειάζεστε βοήθεια, ένας παλιός φίλος είναι έτοιμος να την προσφέρει. Ευκαιρία να λύσετε προβλήματα και παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα είναι μια αρκετά βαρετή μέρα για εσάς, όμως ένα ζήτημα με το ταίρι σας θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Πολύ γρήγορα η ζήλια θα σας κυριεύσει και θα βγει από μέσα σας ο… ντετέκτιβ που κρύβατε. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που πρέπει να σας απασχολήσει για πολύ. Αυτό που πραγματικά πρέπει να φοβάστε είναι οι περιπέτειες της δικής σας ζωής. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται προσοχή, ενώ κάποιες καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα θα σας εκνευρίσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπερδεμένη η σημερινή ημέρα για εσάς. Ένας ξαφνικός τσακωμός με κοντινό σας πρόσωπο σας έχει αποδιοργανώσει και η απόδοσή σας στην εργασία δεν είναι η αναμενόμενη, κάτι που θα κινήσει την περιέργεια των ανωτέρων σας, αφού τους έχετε συνηθίσει σε “υψηλές” πτήσεις. Έτσι, δεν θα σας αντιμετωπίσουν ως εργαζόμενη, αλλά ως φίλη. Θα σας ανοιχτούν και έτσι θα σας δώσουν το πάτημα προκειμένου να πείτε και εσείς όσα σας βασανίζουν. Μέσα από αυτήν τη συζήτηση θα βρείτε και τη λύση που αναζητάτε. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών και ξεκαθαρίστε τις παρεξηγήσεις που έχετε με τον αγαπημένο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με υπομονή και επιμονή θα καταφέρετε να λύσετε τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στη δουλειά σας σήμερα. Προσοχή στα οικονομικά σας ανοίγματα. Η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδανική για επενδύσεις και περιττές αγορές. Περιοριστείτε σε όσα αντέχει η τσέπη σας προκειμένου να μην βάλετε στο κεφάλι σας νέους μπελάδες. Έτσι, αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Όσο για τα αισθηματικά, εάν είστε single ανοίξτε καλά τα μάτια σας γιατί ο έρωτας φαίνεται να είναι αρκετά κοντά σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές αλλαγές τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικονομικά σας. Η βαρετή περίοδος που περνούσατε, ανήκει πλέον στο παρελθόν. Σήμερα θα υποκινήσετε την οργή κάποιου. Ένα άτομο θα προσπαθήσει να σας συκοφαντήσει και αρκετοί θα πιστέψουν όσα λέει. Βέβαια, αυτό θα κρατήσει για πολύ λίγο διότι σύντομα θα του γυρίσει μπούμερανγκ. Το βράδυ είναι ιδανικό για μια χαλαρή βόλτα με δικούς σας ανθρώπους, αλλά και νέες περιπέτειες. Ίσως κάποιο φλερτ, σας χτυπήσει δυνατά την πόρτα.

Read More

And More