Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/11)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η παρατηρητικότητά σου σήμερα αυξάνεται, καθώς η επιρροή του Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να χρησιμεύσει και να φέρει στην επιφάνεια πολύτιμα χαρακτηριστικά σου, να σε εμπνεύσει, να σε βελτιώσει και να σε βοηθήσει να μάθεις. Είναι κατάλληλη η στιγμή για να διδάξεις, να καθοδηγήσεις και να μάθεις ή να μοιραστείς ιδέες. Μια νέα άποψη για θέματα χρημάτων ή σχέσεις μπορεί να είναι χρήσιμη. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη φαντασία για να ενισχυθεί. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη κι αυτό αρκεί για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος
Η Σελήνη αργά σήμερα περνά στο ζώδιο σου και αναζητάς περισσότερη αλληλεπίδραση με τον κόσμο γύρω σου. Μια εύκολη πτυχή του Ήλιου με το Χείρωνα υποδηλώνει την επιθυμία να επεκταθείς, να χτίσεις και να προχωρήσεις μπροστά. Οι ενέργειες είναι ώριμες για καταιγισμό ιδεών στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι τρυφερή με τον ερωτικό σύντροφό σου και όχι επιθετική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, μια πιθανή επανασύνδεση είναι ένα πολύ υπαρκτό σενάριο.

 

Δίδυμοι
Είσαι σε εξαιρετική θέση σήμερα για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου, να επιδιορθώσεις δυσκολίες και λάθη, να υποστηρίξεις και να βελτιωθείς. Η διαμετακόμιση Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζει επίσης τη μέρα ενθαρρύνοντάς σε να διαχειριστείς την ψυχολογία σου και να την κρατήσεις σε ένα υψηλό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες φαίνεται να λαμβάνεις στα εργασιακά. Πρόσθεσε χρώμα και σασπένς στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, αρχίζεις να κάνεις πάλι όνειρα και να διεκδικείς.

 

Καρκίνος
Η μέρα ευνοεί τη μάθηση και το άνοιγμα σε νέες ιδέες, καθώς μπορείς να απορροφήσεις πολλά, ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία, την υγεία, τη δημιουργικότητα και τις νέες, διαφορετικές μεθόδους. Οι συζητήσεις είναι σε βάθος ή καλύπτουν βαθιά θέματα. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να σε κουράζει κάποιες στιγμές με την προστατευτικότητά του, όμως κι εσύ πρέπει να παραδεχτείς πως το χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να βάλεις ένα τέλος και να κλείσεις τις πόρτες στα φαντάσματα του παρελθόντος.

Λέων
Μπορείς σήμερα να νιώσεις ο εαυτός σου, να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να μοιραστείς κάτι από τον εαυτό σου με τους άλλους.  Η σημερινή πτυχή Ήλιου – Χείρωνα είναι μια καλή διέλευση και οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να αναδείξουν ανάπτυξη και θεραπεία. Η κατανόησή σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου είναι το μυστικό για να διατηρηθεί η σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος ίσως να σε οδηγήσει σε μια κίνηση που δεν πρέπει.

 

Παρθένος
Οι ενέργειες που σε επηρεάζουν σήμερα είναι ισχυρές για μεγαλύτερη κατανόηση και υποστηρικτικές συναισθηματικές συνδέσεις με την οικογένεια. Εάν απαιτείται η επούλωση της οικογενειακής δυναμικής ή αν μπορείς να αντέξεις για να νιώσεις λίγο πιο άνετα με τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις μια προσπάθεια. Μια ουσιαστική συζήτηση με τον αγαπημένο σου μπορεί να σου επιτρέψει να πάρεις αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες ειδήσεις και συζητήσεις ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Ζυγός
Οι γύρω σου τείνουν να ανταποκρίνονται καλά στα σχέδια και τις ιδέες σου σήμερα. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθείς με πράγματα που αληθινά αγαπάς και μέσα από αυτά να νιώσεις ότι βελτιώνονται τα πάντα γύρω σου. Εμπιστεύσου την εμπειρία σου στα εργασιακά και πάρε πρωτοβουλίες που θα επιδείξουν τις ικανότητές σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί για αυτό και τολμάς να του κάνεις ανακοινώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η βραδιά σου κρύβει μια μελαγχολία και μια αναπόληση.

 

Σκορπιός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ανώτερες και ισχυρές  για την επίλυση προβλημάτων,  καθώς και για ιδέες σχετικά με την εργασία, τα χρήματα και τα θέματα υγείας. Η σημερινή σύνδεση του Ήλιου με το Χείρωνα ευνοεί τις γνήσιες, ειλικρινείς προσπάθειας σύνδεσης με τους άλλους. Μπορείς να φτάσεις εύκολα  σε μια συγκεκριμένη σκέψη ή να αγκαλιάσεις μια νέα ιδέα και να την ακολουθήσεις με ζήλο και ενθουσιασμό. Μπορείς εκτός από ερωτικά να συνδεθείς και σε πνευματικό επίπεδο με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καιρός να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου.

 

Τοξότης
Η σημερινή επιρροή Ήλιου – Χείρωνα είναι ιδιαίτερα ισχυρή για εσένα, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο. Ακόμα και αν ο θαυμασμός των άλλων είναι από απόσταση σε ενεργοποιεί και σε παρακινεί στο να λάβεις δράση. Στρέφεσαι σε δημιουργικές δραστηριότητες, καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή πιθανώς σε ένα ειδύλλιο για να αποκτήσεις περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου ήρθε ο καιρός να πάει ένα βήμα παρακάτω, μιας και φαίνεται να έχεις κατασταλάξει στα συναισθήματα και τα θέλω σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα και να κάνεις τις σωστές επιλογές.

 

Αιγόκερος
Οι σημερινές ενέργειες βοηθούν στην ενίσχυση της κατανόησης ή στην επίλυση ενός προβλήματος. Μπορείς να δεις με ένα διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή, την οικογένεια ή τους αγαπημένους σου. Αργότερα σήμερα περαιτέρω σκέψεις και συλλογισμοί μπορούν να βελτιώσουν μια σχέση και οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να είναι χρήσιμες και θεραπευτικές. Εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, παίρνεις τα πάνω σου και πλέον ξέρεις τι ακριβώς αναζητάς.

 

Υδροχόος
Μπορείς να βρεις υποστήριξη για τις δημιουργικές προσπάθειές σου, τα έργα και τις επιθυμίες σου σήμερα. Οι στόχοι και τα όνειρά σου φαίνονται πιο εφικτά κι αυτό ανεβάζει τη διάθεση και ενισχύει το πνεύμα σου. Η χρήση της στρατηγικής στα εργασιακά είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτήν τη στιγμή, καθώς ό,τι εμφανίζεται τώρα τείνει να απαιτεί επιπλέον σκέψη και ανάλυση προκειμένου να εξασφαλιστούν καλύτερα αποτελέσματα. Η βραδιά με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται ιδανικά. Εσύ που είσαι μόνη, τηλέφωνα, ειδήσεις και καταστάσεις του παρελθόντος δίνουν νέες ευκαιρίες.

 

Ιχθείς
Οι ενέργειες είναι ισχυρές σήμερα για την ώθηση της καριέρας, την αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής σου ή τις οικονομικές προοπτικές σου. Είναι καιρός να αξιοποιήσεις τα φυσικά σου ταλέντα και να πάρεις το προβάδισμα. Το να αισθάνεσαι πιο ασφαλής για τις επιδόσεις σου αυξάνει το ποσοστό της επιτυχίας σου. Μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες μπορεί να δημιουργήσουν μια μικρή ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανατρέπει τα μέχρι χθες δεδομένα σου.

Read More

And More