Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/5)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Κινήσου σήμερα με προγραμματισμό προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Κέρδισε την αποδοχή και το θαυμασμό συνεργατών στα εργασιακά εκφράζοντας τις ιδέες σου. Στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου απόφυγε γκρίνιες και παράπονα που μπορεί να σε παρασύρει η θέση Σελήνης από το ζώδιο του Καρκίνου. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια γνωριμία που μπορεί να επουλώσει παλιές πληγές σου και να σε κάνει να ξεχάσεις.

 

Ταύρος
Η επιρροή του Ερμή – Δία σήμερα στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σου προκαλέσει μια αναποφασιστικότητα, μιας και σου παρουσιάζει πολλές επιλογές ή και λύσεις. Προτίμησε να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση σε συζητήσεις στα εργασιακά. Επίλεξε ευχάριστες δραστηριότητες απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αρχίζεις την γκρίνια. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και μην σκέφτεσαι το παρελθόν.

 

Δίδυμοι
Απόφυγε σήμερα αποφάσεις και τολμηρές ενέργειες, μιας και φαίνεται να γίνεσαι υπερευαίσθητη και εύθραυστη. Στιγμές έντασης στα εργασιακά διαχειρίσου τες με ψυχραιμία και ωριμότητα. Βάλε φρένο στις καχυποψίες και στις ζήλιες απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το σύμπαν προετοιμάζει εκπλήξεις για σένα, για αυτό φρόντισε τον εαυτό σου και ασχολήσου με ευχάριστες δραστηριότητες.

 

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα στο δικό σου ζώδιο ίσως φέρει στην επιφάνεια τις ανασφάλειες και τις ευαισθησίες σου. Επαναπροσέγγισε παλιές συμφωνίες και άτομα του παρελθόντος στα εργασιακά. Είναι ευκαιρία απόψε να εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία και η ευχέρεια λόγου σου αυξάνει τον αριθμό των θαυμαστών σου.

Λέων
Παρόλο που οι υποχρεώσεις σου είναι αυξημένες καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις με σχετική ευκολία. Αν συνεργάτες ζητήσουν τη βοήθεια και τις συμβουλές σου μην τους αρνηθείς. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να διατηρήσεις καλές σχέσεις μαζί τους. Μην υπενθυμίζεις στον ερωτικό σύντροφό σου τα πιθανά παρελθοντικά λάθη του και διαταράσσεις τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο σου πιθανά να αλλάξει μορφή.

 

Παρθένος
Αν και οι στόχοι σου είναι ιδιαίτερα υψηλοί καταφέρνεις να θέσεις τις σωστές στρατηγικές και να ανοίξεις το δρόμο. Έχεις τη δυνατότητα σήμερα να περάσεις καλά και να πλησιάσεις τα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που το τελευταίο διάστημα είχες βάλει σε δεύτερη μοίρα. Αναλογίσου ή και αναγνώρισε πως οι απαιτήσεις σου από τον ερωτικό σύντροφό σου πολλές φορές είναι υπερβολικές. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ και εμπιστεύσου το ένστικτό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

 

Ζυγός
Σήμερα θα μπορούσες να νιώθεις μια αβεβαιότητα ή μια αναποφασιστικότητα, κυρίως το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς ο Ερμής με το Δία σχηματίζουν μια άβολη για εσένα γωνία. Όταν παίρνεις αποφάσεις σχετικά με πρακτικά ζητήματα όσο βαρετές κι αν σου φαίνονται κάποιες λεπτομέρειες θα πρέπει να είσαι προσεκτική, κυρίως σε εργασιακά θέματα. Διατήρησε την ηρεμία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην προκαλείς ζήλιες. Εσύ που είσαι μόνη, η νοσταλγία του παρελθόντος σου δημιουργεί μια ίσως και γλυκιά μελαγχολία.

 

Σκορπιός
Μια δραστήρια, ευχάριστη και δημιουργική μέρα σε περιμένει που μπορείς να συνδυάσεις εύκολα την προσωπική σου ευχαρίστηση με τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά εξυπηρετούν τα σχέδιά σου, για αυτό μην τις προσπερνάς. Η μέρα επίσης είναι κατάλληλη για να μιλήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου και να του πεις όλα αυτά που θέλεις εδώ και καιρό. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα και η γοητεία σου φέρνουν ιδανικές ευκαιρίες στο δρόμο σου.

 

Τοξότης
Η προσωπική σου ασφάλεια σήμερα και ο τρόπος που μπορείς να την εξασφαλίσεις είναι στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Αν και ο χρόνος φαίνεται να μην είναι αρκετός για τη διεκπεραίωση των εργασιακών υποχρεώσεών σου, καταφέρνεις στο τέλος της ημέρας να νιώσεις ικανοποίηση για τον εαυτό σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου προσπαθεί να γεφυρώσει αποστάσεις, για αυτό μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Εσύ που είσαι μόνη, βρες την τόλμη και πλησίασε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Αιγόκερως
Απόλαυσε τη μέρα σου που φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα και ευχάριστη και μην επηρεάζεσαι από μικρές στιγμές έντασης. Νέες προτάσεις και δεσμεύσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή για αυτό μην ενθουσιάζεσαι και παρατήρησε κάθε λεπτομέρεια. Ο παρορμητισμός σου μπορεί να πληγώσει τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες συναρπαστικές γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου.

 

Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται περισσότερο στον εαυτό σου και τις βαθύτερες ανάγκες σου για αυτό και προτιμάς την απομόνωση. Απόφυγε παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και μην εκτίθεσαι αδίκως. Πλησίασε τον ερωτικό σύντροφό σου, δείξε του τη συναισθηματική γενναιοδωρία σου χωρίς το φόβο της εκμετάλλευσης από πλευράς του. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ή πρόσφατες γνωριμίες πιθανά να σε απογοητεύσουν.

 

Ιχθείς
Έντονα κοινωνική προβλέπεται η σημερινή μέρα σου. Έχεις τη δυνατότητα και την επιθυμία να δεις φίλους και να περάσεις όμορφα. Απόκτησε συμμάχους στα εργασιακά, έκφρασε τις ιδέες σου και εντυπωσίασε με τις ικανότητες και την ευελιξία σου. Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από στιγμές έντασης και παρεξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, τόλμησε την αλλαγή και μη διατηρείς φθαρμένες καταστάσεις στη ζωή σου.

Read More

And More