Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/7)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Θα εκπλαγείς σήμερα, αλλά κάποιο άτομο του περιβάλλοντός σου θα σου προσφέρει με απόλυτη ειλικρίνεια την βοήθεια και τη στήριξή του! Πολλές οι κοινωνικές επαφές και δραστηριότητές σου, αλλά δεν θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένη. Κάτι στην ατμόσφαιρα δεν σε αφήνει να χαρείς την ξεγνοιασιά σου. Η διάθεση σου δεν είναι ιδιαίτερα καλή σήμερα και η συμπεριφορά σου από ελαφρά έως αρκετά κυκλοθυμική. Αυτό δεν βοηθάει καθόλου τις σχέσεις με τους γύρω σου.

 

Ταύρος
Πρόσεξε πως θα ζητήσεις ή θα πλασάρεις αυτό που επιδιώκεις να επιτύχεις, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξεις άρνηση από τον συνομιλητή σου. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Συναντήσεις με ανθρώπους που σε ευχαριστούν προβλέπονται προς το βράδυ και εποικοδομητικές συζητήσεις μαζί τους. Βρες κάποια απασχόληση, με την οποία θα βγάλεις όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σου.

 

Δίδυμος
Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου και βγες από τη ρουτίνα των επαγγελματικών σου. Ανταπόδωσέ του τα αισθήματα… Ερωτεύσου, διασκέδασε και προσπάθησε να χαρείς την κάθε στιγμή εάν είσαι ελεύθερη! Οργάνωσε τα επαγγελματικά σου και μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ανούσια πράγματα. Γίνε πιο αισιόδοξη και δέξου τη συμπαράσταση των φίλων σου. Τόλμησε καινούριες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σου θα πάνε καλύτερα, αν τα χειριστείς με προσοχή και υπομονή.

 

Καρκίνος
Κάποια άτομα θα θελήσουν να σε θίξουν ή να σε ζημιώσουν. Διατήρησε την ηρεμία σου! Θα αντιμετωπίσεις έλλειψη κατανόησης από τους γύρω σου. Μια απρόσμενη κατάσταση μπορεί να σε αναστατώσει και να σε αποσυντονίσει. Μην χάνεις τον έλεγχο για να μπορέσεις να πάρεις πάλι τον έλεγχο της κατάστασης. Κάποιο ζήτημά σου που ξαφνικά παίρνει άλλη τροπή, μην το κυνηγήσεις. Προτίμησε την αναμονή για μερικές μέρες, να δεις προς τα πού πηγαίνει η κατάσταση και δράσε ανάλογα.

 

Λέων
Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείς να αναλάβεις τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα! Ρίξε βάρος της προσπάθειας σου για να προωθήσεις μελλοντικά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς ανεπανόρθωτα στο μέλλον… Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθεις έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή. Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, καλά θα κάνεις να τα φροντίσεις. Μην οδηγείς βιαστικά και απερίσκεπτα.

 

Παρθένος
Ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάσεις τους ανθρώπους του σπιτιού σου ή τον σύντροφο της ψυχής σου και να περάσεις μια ήρεμη μέρα. Απόφυγε όσο μπορείς τις συζητήσεις, που μπορεί να καταλήξουν σε καυγάδες. Φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάποια απασχόληση, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Σε επαγγελματικό επίπεδο, με δυναμική αλλά και σοβαρή αντιμετώπιση των θεμάτων που  σε απασχολούν, θα ολοκληρώσεις με επιτυχία κάποιο έργο σου. Θα κάνεις έξυπνες ενέργειες, αλλά σε βοηθά και η διαίσθησή σου. Μην παίρνεις αποφάσεις χωρίς τις κατάλληλες διαπραγματεύσεις.

 

Ζυγός
Θα σε ταλαιπωρήσουν πολλά προβλήματα γραφειοκρατίας και εντάσεων στον επαγγελματικό σου χώρο. Αντιρρήσεις και ασυνεννοησίες θα πάνε το πρόγραμμα σου πίσω. Καλύτερα να ακολουθήσεις την ροή των γεγονότων σήμερα, διότι το πλανητικό σκηνικό ορθώνει εμπόδια. Ο υπέρμετρος εγωισμός σου σε τυφλώνει, με συνέπεια να θέτεις σε κίνδυνο τις σχέσεις σου. Ελέγξτε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εκλογικεύστε τις καταστάσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, να είσαι λίγο πιο χαλαρή και ελαστική με τον ερωτικό σου σύντροφο ή την εξέλιξη της σχέσης σου. Σε μια κρυφή ερωτική σχέση απαιτείται προνοητικότητα για να μην αποκαλυφτεί.

 

Σκορπιός
Αιφνίδια αλλαγή σε επαγγελματικά σχέδια θα φέρει η μέρα σήμερα! Νέες ιδέες και συζητήσεις επί συζητήσεων θα φέρουν τα ξαφνικά νέα. Εκτόνωσε τον αυξημένο σου δυναμισμό με δημιουργική εργασία ή με ένα χόμπι που θα σε βοηθήσει να ξεσπάσεις και να ηρεμήσεις. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα χρειαστεί την στήριξή σου, κάτι που θα το κάνεις με μεγάλη χαρά. Ο σύντροφος της ζωής σου θα σου χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσεις με τη συμπεριφορά σου.

 

Τοξότης
Τα άστρα σήμερα προωθούν τα επαγγελματικά σου, ενώ η δημιουργικότητά σου αυξάνεται, με αποτέλεσμα να αρχίσεις σιγά-σιγά να βλέπεις κέρδη. Κυριαρχεί έντονη δημιουργικότητα και πάθος, έρωτας αλλά και υψηλή καλλιτεχνική διάθεση. Μην ξεφύγεις μόνο από το μέτρο… Πρόσεξε να προστατέψεις τον ψυχικό σου κόσμο και μην είσαι απαισιόδοξη.  Επίσης,  μην επεμβαίνεις στον ψυχισμό των άλλων και απόφυγε να μπεις στον πειρασμό να χειραγωγήσεις τους γύρω σου.

 

Αιγόκερως
Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις, τόσο στις σχέσεις σου με τον σύντροφο της ζωής σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου και μην οξύνεις καταστάσεις. Πρόσεξε μήπως μια κρυφή συνεννόηση, σε βλάψει τελικά αντί να σε ωφελήσει σήμερα. Μια απροσδόκητη αναποδιά μπορεί να ανατρέψει τα πάντα. Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σου. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους. Οι αισθηματικές σου προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνεις υπομονή και κατεβάσεις τους τόνους.

 

Υδροχόος
Με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στον δεύτερο οίκο σου, μην περιμένεις σήμερα να ξεχωρίσεις μέσα στα πλήθη. Ίσως η «εξαφάνιση» σου αυτή θα είναι ηθελημένη… Θα φανείς όμως τυχερή σε μια ενδεχόμενη εκδρομή! Είναι η ιδανική μέρα να ανακαλύψεις μια νέα δραστηριότητα για τον ελεύθερο χρόνο σου ή θα σου έρθει μια ιδέα για να αυξήσεις τα εισοδήματα σου. Εάν παρόλα αυτά δεν έχεις διάθεση να εγκαταλείψεις το σπίτι σου, αφιέρωσε τον χρόνο σου, διευρύνοντας τους ορίζοντες σου μέσα από πληροφορίες που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο ή σε κάποιο λογοτεχνικό βιβλίο. Το βραδάκι ωστόσο ετοιμάσου για απρόσκλητους επισκέπτες… με την σελήνη στον Ταύρο.

 

Ιχθείς
Το τετράγωνο του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιο σου δημιουργεί πίεση! Θα είσαι εξαιρετικά αφηρημένη κατά τη διάρκεια της μέρας, με αποτέλεσμα ή να ψάχνεις συνεχώς διάφορα πράγματα ή να χάσεις πραγματικά κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, η Παρασκευή αυτή δεν έχει στο μενού της ούτε δράματα, ούτε κλάματα, ούτε όμως και χαρές και πανηγύρια. Κάποιο δικό σου άτομο όμως θα βιώνει σημαντικά προβλήματα συναισθηματικής φύσης. Εάν έχεις την διάθεση, προσπάθησε να το βοηθήσεις ή να το παρηγορήσεις, μην ακυρώνεις όμως τα δικά σου σχέδια για την μέρα.

Read More

And More