Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/9)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Μη σου γίνεται εμμονή η ιδέα του να απαλλαγείς από ένα θέμα ή πρόβλημα του παρελθόντος και βάζεις λανθασμένες προτεραιότητες. Υπάρχουν υποθέσεις σου που χαρακτηρίζονται κρισιμότερες. Επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στη βελτίωση των αδύναμων ή προβληματικών περιοχών και καταστάσεων στα εργασιακά. Απόφυγε τις προσπάθειες να επιβάλεις τις απόψεις σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Σεβάσου τις δικές του και κοίτα μήπως μέσα απ’ αυτές κερδίσεις και κάτι. Εσύ που είσαι μόνη, η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σου σε κρατά μακριά από νέες κοινωνικές δραστηριότητες. Αν θέλεις να βγεις απ’ τη μοναξιά σου, κοίτα να συναναστραφείς με νέους ανθρώπους. Κάπου εκεί θα υπάρξει και το ραντεβού με τον έρωτα.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Απόφυγε σήμερα τις εντάσεις και τις διαφωνίες που προκύπτουν λόγω των διαφορετικών απόψεων, ή μεθόδων στα εργασιακά. Μην παγιδεύεσαι σε παιχνίδια εξουσίας τα οποία πολύ εύκολα θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε παραπατήματα. Κάποιες καθυστερήσεις στις εξελίξεις που περιμένεις, αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και υπομονή. Μην αναλύεις τόσο πολύ τα λεγόμενα του ερωτικού συντρόφου και μη γίνεσαι τόσο εύθικτη. Είναι κρίμα να χαλάσεις την ατμόσφαιρα μεταξύ σας για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη, αυτές τις μέρες σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις αξιόλογες γνωριμίες. Μη βασίζεσαι βέβαια στη διαμεσολάβηση κανενός. Ό,τι έχεις να κάνεις, κάν’ το μόνη σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ηγέτης σου Ερμής σχηματίζει μια τεταμένη όψη με τον Πλούτωνα και η επιθυμία σου να ανακτήσεις τον έλεγχο στις υποθέσεις σου μεγαλώνει. Περιόρισε και συγκράτησε τους συναισθηματισμούς για να τα καταφέρεις. Χωρίς να το καταλαβαίνεις ο τρόπος που επικοινωνείς στα εργασιακά με συναδέλφους δημιουργεί μια ένταση, που πρέπει να αποφύγεις. Έχεις πλήρη επίγνωση για τον τρόπο του πως θα διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πολλές ευκαιρίες σου δίνονται για να περάσεις καλά, έστω και περιστασιακά στα συναισθηματικά. Επωφελήσου εσύ που είσαι μόνη απ’ αυτές και μην εξιδανικεύεις τόσο πολύ τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια με σχέσεις ή κατευθύνσεις μπορεί σήμερα να σου στερήσει λιγάκι την καλή διάθεση και το κέφι. Η εμπιστοσύνη είναι μια δύσκολη υπόθεση όταν ο Πλούτωνας είναι ενεργός και προκλητικός, γι’ αυτό και έχεις την αίσθηση ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο ή κάτι κρύβεται στα εργασιακά. Απόλαυσε την αρμονία και τη σταθερότητα μέσα από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μη τα διακινδυνεύεις με τις καχυποψίες και ανασφάλειές σου. Εσύ που είσαι μόνη, αυτό το διάστημα προκύπτουν πολλές γνωριμίες στη ζωή σου. Άλλες διατίθενται για μια βραδιά κι άλλες για μια πιο σταθερή και μόνιμη σχέση. Από εσένα θα εξαρτηθεί το τι θα επιλέξεις και το τι πραγματικά θέλεις αυτήν την περίοδο να ζήσεις.

ΛΕΩΝ
Δεν είναι εύκολο σήμερα να παρθούν αποφάσεις καθώς η θαμμένη σου απογοήτευση έρχεται για λίγο στην επιφάνεια. Μην πιέζεις για μια ιδέα ή και κάποιες απαντήσεις στα εργασιακά. Κάποιες καταστάσεις χρειάζονται χρόνο προκειμένου να ωριμάσουν σωστά. Νιώθεις ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την καλή σου καρδιά, συμπεριλαμβανομένου και του συντρόφου σου. Η γοητεία σου είναι έντονη αυτό το διάστημα, αρκεί να καταφέρεις κι εσύ να ξεπεράσεις ταμπού και προκαταλήψεις και να απολαύσεις το παιχνίδι του φλερτ, που παίζεται άφθονο γύρω σου. Συγκράτησε την καταναλωτική σου μανία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη για θέματα που αφορούν ιδιοκτησία ή ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Συναίσθημα και λογική έρχονται σε αντιπαράθεση και σε σύγκρουση. Απόφυγε την ηττοπαθή συμπεριφορά στα εργασιακά. Υπερασπίσου τα δικαιώματα και τις ιδέες σου χωρίς βέβαια να φτάσεις στα άκρα. Αγαπημένα πρόσωπα και ο σύντροφός σου, ίσως να νιώσεις ότι σε αποστραγγίζουν συναισθηματικά, γι’ αυτό κράτα τις ισορροπίες σου. Ο κίνδυνος να γίνεις αντικείμενο συναισθηματικής εκμετάλλευσης παίζει πολύ να το ξέρεις, εσύ που είσαι μόνη. Για αυτό προστάτευσε τον εαυτό σου και αγάπησέ τον περισσότερο.

 

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα τείνεις να απογοητεύεσαι εάν οι άλλοι δεν βλέπουν τα πράγματα όπως τα βλέπεις ή τα θέλεις εσύ, καθώς ο Ερμής και ο Πλούτωνας σχηματίζουν ένα τετράγωνο. Χαλάρωσε λίγο το μυαλό σου και δέξου τις απόψεις των άλλων. Τελικά ίσως αποκομίσεις και κάτι θετικό απ’ όλο αυτό. Διώξε μαύρες σκέψεις απ’ το μυαλό σου και μη σκέφτεσαι τόσο καχύποπτα και απαισιόδοξα στα εργασιακά. Εκφράζεσαι με έντονο πάθος στο σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Χρησιμοποίησε αυτό το πάθος για την κρεβατοκάμαρά σου καλύτερα. Αν πρόσφατα έχεις κάνει κάποια γνωριμία που σε απογοητεύει με τους αργούς ρυθμούς εξέλιξης της, συνέχισε να τη διεκδικείς, μιας και φαίνεται κάτι να αλλάζει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι προσωπικές σου ενοχές υπονομεύουν τις ενέργειες, τις αποφάσεις ή και τις σχέσεις σου σήμερα. Η συνειδητοποίηση όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε βελτίωση, επούλωση και αποκατάσταση. Παρακολούθησε και ερμήνευσε σωστά τα λόγια των άλλων, καθώς το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Η καχυποψία σου αυξάνεται γύρω από πρόσωπα και καταστάσεις στα εργασιακά. Ηρέμησε λίγο και εμπιστεύσου τον εαυτό σου. Μην αντιδράς υπερβολικά απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και μη στέκεσαι σε λεπτομέρειες. Ξεκόλλα απ’ τα παλιά και άνοιξε την καρδιά σου εσύ που είσαι μόνη. Χάνεις σημαντικές ευκαιρίες και πρόσωπα που διατίθενται να κάνουν πολλά, προκειμένου να σε κατακτήσουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μπορεί να αγωνιστείς σήμερα προκειμένου να πάρεις μια απόφαση μόνη σου ή να ζητήσεις τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Μπορεί να είναι δύσκολο να δεις με σαφήνεια κάποιες καταστάσεις ή μπορεί να προκύψουν ανασφάλειες ή και αμφιβολίες. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να ηρεμήσεις και να ακούσεις το ένστικτό σου. Μην καταλήγεις σε συμπεράσματα αφού μπορεί να σκέφτεσαι ακραία με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να συγκρούονται, στα εργασιακά. Βρες τρόπους να τονώσεις και να ξυπνήσεις το ενδιαφέρον του ερωτικού σου συντρόφου και μην παραπονιέσαι. Μην πειραματίζεσαι με ανθρώπους που δεν τηρούν τις προδιαγραφές σου, εσύ που είσαι μόνη.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις γύρω σου για θέματα που αφορούν στην προσωπική ή την οικογενειακή σου ζωή. Εκμεταλλεύσου τα θετικά και πέτα τα αρνητικά. Οι ανασφάλειές σου στα εργασιακά πιθανά να μεγεθυνθούν σήμερα, γι’ αυτό απόφυγε λάθη που μπορεί να προκληθούν από φόβο. Αέρα αλλαγής φαίνεται να επιζητάς στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, γι’ αυτό πάρε πρωτοβουλίες και μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια. Απόβαλε τα κατάλοιπα του παρελθόντος και κοίτα μπροστά, εσύ που ακόμα είσαι μόνη συναισθηματικά. Τακτοποίησε ή τουλάχιστον δρομολόγησε οικονομικές υποχρεώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αντιμετώπισε σήμερα συναισθήματα ανασφάλειας και ενοχών και κρίνε αντικειμενικά τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου. Η στρατηγική σκέψη θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις καλύτερα εργασιακά θέματα που είτε τα θεωρείς δύσκολα, είτε χρίζουν ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης. Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα οδηγεί το μυαλό σου σε περίεργα παιχνίδια. Κράτα μακριά απ’ όλο αυτό τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και προστάτευσε τη. Αν θέλεις απλά να περάσεις καλά, χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις εσύ που είσαι μόνη, η μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Οι τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις σε αγχώνουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Οι ανασφάλειες και οι αβεβαιότητές σου σήμερα ανεβαίνουν στην επιφάνεια και μπορεί να σχετίζονται με το εισόδημα, τα ταλέντα σου ή με το τι έχεις τελικά να προσφέρεις στους άλλους. Εστίασε στα όσα έχεις ήδη καταφέρει στα εργασιακά και όχι στα όσα θα ήθελες, τουλάχιστον προς το παρών. Κάντε απόψε πράγματα με το σύντροφό σου που ευχαριστούν και τους δύο και κτίστε γερά θεμέλια στη σχέση σας. Φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστά τις γνωριμίες σου αυτό το διάστημα, να αυξήσεις την κοινωνικότητά σου και έτσι να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα καλύψει τα συναισθηματικά κενά και το κρεβάτι σου.

Read More

And More