Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (26/2)

Νέα εβδομάδα, νέα αρχή… Ημέρα γεμάτη έμπνευση, ευκαιρίες και αποφάσεις…

ΚΡΙΟΣ
Θα καταφέρεις από σήμερα και για το επόμενο διάστημα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να πετύχεις αυτά που επιθυμείς. Προσοχή ωστόσο στα οικονομικά σου γιατί έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Θα κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια που έχεις κάνεις με τον αγαπημένο σου.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Θα τακτοποιήσεις ζητήματα που απαιτούσαν λύση και καθυστερούσαν την πρόοδό σου. Πρόσεξε όμως αρκετά τα οικονομικά σου και μην κλείσεις συμφωνίες, γιατί τελικά δεν θα σου βγουν σε καλό. Απέφυγε τα περιττά έξοδα. Στα αισθηματικά σου βελτιώνεται η κατάσταση και τώρα είναι η ευκαιρία να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με τον αγαπημένο σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Απέφυγε αλλαγές στο πρόγραμμά σου γιατί θα κάνεις μία τρύπα στο νερό. Μείνε συγκεντρωμένη στον στόχο σου και απέφυγε καταστάσεις που θα σε καθυστερήσουν. Σταδιακά θα μπορέσεις να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα. Η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου βελτιώνεται και ο ερωτισμός σου δεν κρύβεται. Ο αγαπημένος σου θα λάβει το μήνυμα και θα αναλάβει τα ηνία…

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις κάνει τον απόλυτο προγραμματισμό και θα καταφέρεις με επιτυχία να ξεπεράσεις οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Το άγχος της καθημερινότητας φαίνεται ότι σε έχει καταβάλει λιγάκι και αυτό επηρεάζει τη σχέση σου. Προσπάθησε να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα.

 

ΛΕΩΝ
Συναντήσεις και σημαντικές συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου. Θα φέρουν θετικά αποτελέσματα τόσο στην καριέρα σου όσο και στα οικονομικά σου. Όλα θα πάρουν το δρόμο τους, έχεις δουλέψει πολύ για αυτό άλλωστε. Τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών και την καλή επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου για να κλείσεις μια και καλή ζητήματα του παρελθόντος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για ακόμη μια φορά έχεις αρκετή δουλειά και τρέξιμο και προσπαθείς να προλάβεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι με ό,τι ασχοληθείς θα φέρει αποτέλεσμα και θα χαρείς πολύ. Γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα απαιτούν την προσοχή σου. Διευθέτησέ τα, γιατί μπορεί να χρειαστείς και κάποια έξτρα χρήματα για να κλείσεις τις υποθέσεις σου. Θα περάσεις πολύ καλά με τον αγαπημένο σου και θα κάνεις συζητήσεις που φέρουν λύσεις σε θέματα που σε προβληματίζουν.

 

ΖΥΓΟΣ
Διάφορα ζητήματα θα σε αποσυντονίσουν και θα χαλάσουν την πρόοδό σου. Οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν πολύ και με ομαδική δουλειά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. α οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σου υπάρχει βελτίωση και σύντομα θα κάνεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου για επισημοποίηση της σχέσης σας ή τη δημιουργία οικογένειας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά και σήμερα σε απασχολεί ιδιαίτερα ένα οικογενειακό πρόβλημα. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τον εκνευρισμό σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσει να βρει τη λύση που απαιτείται. Θα προκύψουν κάποια ξαφνικά έξοδα που θα σου χαλάσουν τον προγραμματισμό σου. Είναι όμως υποχρεωτικό να τα τακτοποιήσεις. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα δώσεις λύσεις σε ζητήματα που μέχρι σήμερα ήταν στάσιμα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου. Ζύγισε τις επιλογές σου και πάρε τη σωστή απόφαση. Στην ερωτική σου ζωή φαίνεται ότι πήρες την πρωτοβουλία να αλλάξεις ότι δεν σε ευχαριστεί. Καιρός είναι να γυρίσεις σελίδα…

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευκαιρίες από εκεί που δεν τις περιμένεις σου χτυπούν την πόρτα και νιώθεις υπέροχα που επιτέλους φαίνεται ότι οι κόποι σου ανταμείβονται. Στα οικονομικά σου όμως χρειάζεται να είσαι πιο προσεκτική, γιατί έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σου με τον οποίο θα κάνετε πάρα πολλά πράγματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις ακόμη μια ευχάριστη ημέρα, καθώς θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Προσοχή στα οικονονικά σου, θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Τα πράγματα στη δουλειά σου πηγαίνουν πολύ καλά και κάποια προβλήματα που υπήρχαν επιτέλους βρίσκουν λύση. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά και σιγά σιγά θα κάνεις κινήσεις για να τα αυξήσεις. Βελτιωμένη η κατάσταση και στην προσωπική σου ζωή, καθώς έδωσες ένα τέλος σε ανούσιες συζητήσεις που έφερναν μόνο γκρίνιες και στεναχώρια.

Read More

And More