Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/10)

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/10) | tlife.gr

Τι κέφια θα έχει η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη απόψε το βράδυ φαίνεται να σε ευαισθητοποιεί περισσότερο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γι’ αυτό φρόντισε να βρεθείς μαζί τους με την ευκαιρία του τριημέρου και πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους. Απαλλάξου απ’ τις ενοχές, οργάνωσε ένα ταξιδάκι ή μια απόδραση με τον ερωτικό σύντροφό σου και άσε πίσω σου τα όσα σε απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, εκμεταλλεύσου αυτές τις μέρες και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό και η τύχη είναι ισχυροί σύμμαχοι για τη συναισθηματική σου ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τους άλλους, να τους βοηθήσεις και να τους συμπαρασταθείς όμως όταν ανακαλύπτεις πως η προσφορά σου δεν εκτιμάται, τους γυρίζεις επιδεικτικά την πλάτη. Η νέα Σελήνη απόψε μπορεί να φέρει μια έκρηξη ενέργειας ή και κίνητρα προς την κατεύθυνση των στενών σχέσεων ή και συνεργασιών. Έκφρασε με κάθε τρόπο την εκτίμηση και την αγάπη σου στο σύντροφό σου, μιας και φαίνεται να έχει έναν απ’ τους πιο σημαντικούς ρόλους στη ζωή σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις πολλές προτάσεις για να ακολουθήσεις και να διευρύνεις την κοινωνικότητά σου, γι’ αυτό μην κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια στον καναπέ σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αργά το βράδυ, φέρνει τις δυνατότητες για μια νέα αρχή στους τομείς της εργασίας, της υγείας, της διατροφής, της φυσικής κατάστασης και των καθημερινών σου συνηθειών. Το μυαλό σου φαίνεται να βρίσκεται σε μια σύγχυση ανάμεσα στα θέλω, τα μπορώ και τα πρέπει. Σταμάτα να βασανίζεσαι με σκέψεις και φρόντισε να ξεκουραστείς. Μη γίνεσαι καταπιεστική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Πολέμησε τις προσωπικές σου ανασφάλειες με όσο το δυνατόν χαμηλότερη φωνή. Εσύ που είσαι μόνη, μη σκαλίζεις το παρελθόν και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου. Ότι έγινε έγινε και πίστεψέ με για καλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι σήμερα σε φίλους και αγαπημένα σου πρόσωπα. Το χιούμορ και τα πειράγματα δεν έχουν πάντα θετική ανταπόκριση και μπορούν να καταλήξουν σε παρεξηγήσεις. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και ελευθερία πιθανά να σε απομακρύνει απ’ τον ερωτικό σύντροφό σου. Δεν είναι τόσο δύσκολο να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Εσύ που είσαι μόνη, δείχνεις να απολαμβάνεις την ησυχία σου σήμερα, μιας και απόλυτη προτεραιότητα και ανάγκη σου είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου.

 

ΛΕΩΝ
Υπάρχουν γύρω σου σχέσεις με φίλους ή και αγαπημένα σου πρόσωπα που έχουν αρχίσει να φθείρονται. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτές και να επουλώσεις πληγές. Άλλωστε η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα αργά το βράδυ, σε προδιαθέτει για αλλαγές και βελτίωση της προσωπικής σου ζωής. Προετοίμασε μια έκπληξη για τον ερωτικό σύντροφό σου. Ένα μίνι ταξιδάκι και απόδραση απ’ την καθημερινότητα θα γεφύρωνε αποστάσεις και θα έκανε την αγκαλιά σου πιο σφιχτή. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις με φίλους απ’ τα παλιά. Μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα έκπληξη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί σήμερα να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική η σύνδεση ή η επανασύνδεση με γείτονες, αδέλφια, γνωστούς, συμμαθητές ή εν πάση περιπτώσει με ανθρώπους που σε κάποια φάση της ζωής σου ήταν σημαντικοί για εσένα. Έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου και να μείνεις μακριά από έγνοιες και προβλήματα. Αποπλάνησε το σύντροφό σου και επωφελήσου απ’ τη μέρα. Έχεις καιρό να προετοιμάσεις κάτι γι’ αυτόν. Εσύ που είσαι μόνη, τα αισθηματικά σου ζητήματα απασχολούν περισσότερο απ’ όσο νομίζεις τους φίλους και κολλητούς σου, γι’ αυτό και κάτι καλό φαίνεται να προετοιμάζουν για σένα.

 

ΖΥΓΟΣ
Ανέβαλε σήμερα τις πρακτικές υποχρεώσεις σου και κάνε πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τη μέρα σου. Όσο θέλεις να βρεις μια καλύτερη ισορροπία και μια αρμονία στη συναισθηματική σου ζωή, εμφανίζεται επίσης και μια ανάγκη για ελευθερία. Ζύγισε λίγο τα πράγματα και κινήσου απέναντι στο σύντροφο σου ανάλογα. Το ίδιο συμβαίνει και σε σένα που είσαι μόνη. Από τη μια παραπονιέσαι και από την άλλη, κλωτσάς ευκαιρίες που θα είναι δύσκολο να ξαναβρείς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ήδη αυτή η επαναστατική διάθεσή σου με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης στο δικό σου ζώδιο αργά το βράδυ, αρχίζει να διαφαίνεται. Βάλε ένα φρένο στο μυαλό σου και σταμάτα να προσπαθείς να βρεις τρόπους να τα θέσεις όλα αυτά σε εφαρμογή. Απόλαυσε τη μέρα σου και τη συντροφιά και αφοσίωση του συντρόφου σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις και νιώθεις έτοιμη να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια, να εκτιμήσεις τα ψυχικά σου χαρίσματα και να αναζητήσεις τον άνθρωπο που θα τα εκτιμήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι σε εξαιρετική θέση για να επεξεργαστείς τα πρόσφατα γεγονότα και να βρεις τρόπους να επωφεληθείς απ’ τις ευκαιρίες, αλλά και να απαλλαγείς απ’ τα σκουπίδια που απλά βαραίνουν τη ζωή σου. Απελευθερώσου συναισθηματικά και εκφράσου ελεύθερα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Πες του τα παράπονα, όμως μην ξεχνάς και τα ευχαριστώ σου. Σου έχει συμπαρασταθεί πολύ το τελευταίο διάστημα και πρέπει να του το αναγνωρίσεις. Εσύ που είσαι μόνη, πολλές γνωριμίες έχουν προκύψει στη ζωή σου και θα πρέπει να μάθεις να δίνεις ευκαιρίες. Μην απορρίπτεις τόσο εύκολα ανθρώπους που φαίνεται να τηρούν κάποιες, αν όχι όλες τις προϋποθέσεις σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αργά το βράδυ έχει ήδη αρχίσει να δείχνει την επίδρασή της. Μια νέα αρχή της κοινωνικής σου ζωής και της προσωπικής σου απόλαυσης που πλέον γίνεται προτεραιότητά σου ξεκινά από σήμερα. Έχεις αρχίσει να δέχεσαι προτάσεις, να ψάχνεις νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα. Μέσα σε αυτά τα νέα σχέδιά σου θα πρέπει να συμπεριλάβεις και τον ερωτικό σύντροφό σου αν θέλεις πραγματικά να προστατεύσεις τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου, μιας και διαισθητικά ξέρεις πως σύντομα θα τη χάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια αντιστοίχηση Ήλιου – Ουρανού συνδέεται με το αποψινό νέο φεγγάρι και η πρόκλησή σου είναι να βρεις ισορροπίες ανάμεσα σε ανεξαρτησία και συντροφικότητα, εργασία και προσωπική ζωή, ασφάλεια και ενθουσιασμό, ή τη δημόσια και προσωπική σου ζωή. Μη σκέφτεσαι το πως θα τα καταφέρεις. Σκέψου τους τρόπους απλά να το κάνεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται λίγη προσοχή και φροντίδα. Βάλε τον στις προτεραιότητές σου και μην τον αφήνεις πίσω σου. Άλλωστε αυτός είναι πάντα αυτός που σου κρατάει το χέρι. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανεβάσει πολύ τα στάνταρ σου και δεν είσαι καθόλου διατεθειμένη να υποχωρήσεις στα θέλω σου. Αυτό βέβαια σημαίνει πως ξέρεις πολύ περισσότερο ή έμαθες τι αξίζεις.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Ταξίδια, εκπαίδευση και νέες εμπειρίες φαίνεται πλέον να γίνονται ανάγκη και προτεραιότητα σου. Οι ανεξερεύνητες υποθέσεις και καταστάσεις κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και θέλεις να ξεφύγεις απ’ τα γνώριμα και τετριμμένα. Έτσι όλη σου την Κυριακή την αφιερώνεις σ’ αυτές τις αναζητήσεις σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου προσγείωσε και μάζεψε λίγο το μυαλό σου. Μοιάζεις και δείχνεις αφηρημένη κι αυτό ίσως να είναι λόγος να αρχίσει τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις καλά πως δεν υπάρχουν παραμύθια στη γήινη ζωή, γι’ αυτό και επιτρέπεις να σε πλησιάσουν άτομα που ενδεχομένως δεν γνωρίζεις αρκετά.

 

READ more