Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (27/11)

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Ποσειδώνας ορθοδρομεί μετά από πολύ καιρό ουσιαστικά (από τις 21/6) και εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να εξετάσεις ποια στοιχεία της ζωής σου πρέπει να βάλεις στο ράφι. Οι πληροφορίες και τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι πιο αξιόπιστα. Ίσως να μπεις στη διαδικασία να τα επανεξετάσεις με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Με το τετράγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα θα πρέπει να αποφύγεις τις εντάσεις και αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο σου και όχι μόνο. Προσπάθησε να κατευνάσεις το λίγο έντονο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Θα είναι κρίμα να διαταράξεις στις μέχρι σήμερα ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, κράτα μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και λόγια που έρχονται να σε αποσυντονίσουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις απαντήσεις σε πρόσφατα συναισθηματικά διλήμματα, αν και φτάνεις σε συμπεράσματα με μη παραδοσιακούς τρόπους. Υπάρχουν μάλιστα πολύ τρόποι για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου χωρίς να τα διατυπώσεις άμεσα. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες εργασιακές προτάσεις και μη δεσμεύεσαι ώσπου τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο γύρω σου. Ουδέτερα θέματα συζήτησης θα προστατέψουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από κραδασμούς. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε να αφιερώσεις τη μέρα σου αποκλειστικά στον εαυτό σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από σήμερα και τις επόμενες εβδομάδες θα ανασυγκροτήσεις σταδιακά την πίστη σου σε θέματα καριέρας, τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου και την ικανότητα να ανταποκριθείς στις ευθύνες σου. Η μεταφορά του Ποσειδώνα στον τομέα των στόχων και της καριέρας σου σε διδάσκει να αφήσεις για λίγο τις προσδοκίες και να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Η λίγο προκλητική στάση συνεργατών σε κάνει ιδιαίτερα καχύποπτη. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην τραβάς τα άκρα για καταστάσεις και λόγια που δεν είσαι σίγουρη. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται έστω και άθελά σου προκλητική. Εσύ που είσαι μόνη, μην αφήνεις το νου σου να πηγαίνει μόνο στο κακό. Υπάρχουν τόσα καλά που εξελίσσονται γύρω σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια αναζωογόνηση σε πνευματικό κυρίως επίπεδο φέρνει το τέλος της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα. Συγκράτησε λίγο την επιθετική συμπεριφορά σου και απόφυγε εντάσεις και διαξιφισμούς με το τετράγωνο Αφροδίτης – Χείρωνα. Μην αναθέτεις δικές σου εργασιακές υποχρεώσεις σε χέρια τρίτων, μιας και το πιθανότερο είναι να γίνουν λάθη και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Νεύρα και ένταση μην τα ξεσπάς στον αγαπημένο σου. Προτίμησε να οργανώσεις μια ήρεμη βραδιά χωρίς πολλά πολλά λόγια. Η καχυποψία σου απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν σε αφήνει να απολαύσεις έστω το φλερτ.

ΛΕΩΝ
Ο Ποσειδώνας γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία βοηθώντας σε να κινητοποιήσεις ή και να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό θέμα. Εάν αντιμετωπίζεις μια σύγχυση σχετικά με τα όριά σου απέναντι στους άλλους ή και τον εαυτό σου, προτίμησε να μην προκαλέσεις καταστάσεις που θα σε φέρουν σε δυσκολότερη θέση. Αντιμετώπισε λάθη σου στα εργασιακά και μην προσπαθείς να τα αποκρύψεις. Ξέκλεψε ελάχιστο χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου προσπαθώντας να τον κάνεις όσο πιο ουσιαστικό γίνεται. Εσύ που είσαι μόνη, μια σχέση μέσα από τον εργασιακό χώρο σου αρχίζει να γίνεται ερωτική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι μια καλή στιγμή για να δώσεις την πρέπουσα σημασία στις ανάγκες σου, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Όλοι χρειαζόμαστε τους χρόνους μας για να καλλιεργήσουμε τον εαυτό μας κι αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για σένα. Μικρές αναποδιές στα εργασιακά αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία και μη δίνεις έκταση. Εντάσεις και καβγαδάκια με τον αγαπημένο σου απόψε απόφυγε τα επιμελώς. Δείξε ωριμότητα στη συναισθηματική σου ζωή και μη φέρεσαι επιπόλαια δημιουργώντας παράλληλες ή επιπόλαιες σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ
Με την άμεση στροφή του Ποσειδώνα σήμερα μετά από αρκετούς μήνες ανάδρομης κίνησης, ανανεώνεις την πίστη σου σε μια ιδέα ή ένα έργο. Οι προσπάθειές σου να βελτιώσεις την εργασία, την υγεία και τις καθημερινές υποχρεώσεις σου βελτιώνονται σημαντικά τις επόμενες μέρες, βοηθώντας να καθαρίσει το μυαλό σου από ενοχές ή και ανησυχίες. Επίσης σήμερα είναι πιο πιθανό να είσαι πολλαπλών καθηκόντων με τη Σελήνη να διαπερνά τον τομέα της επικοινωνίας σου. Απόκλεισε με τον τρόπο σου το ενδεχόμενο καβγαδάκι με τον ερωτικό σύντροφό σου. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να κάνεις μια κίνηση προσέγγισης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη στο 2ο ηλιακό σου σπίτι σε βοηθά στο να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις πρακτικές υποθέσεις σου. Ο Ποσειδώνας ορθοδρομεί σήμερα μετά από πολύ καιρό και μπορεί να αισθανθείς αναζωογονημένη σε δημιουργικό και ρομαντικό επίπεδο το επόμενο διάστημα. Επαγγελματικές συμφωνίες μετάθεσε τες για αργότερα, μιας και έρχονται η μια μετά την άλλη. Σοβαρές συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου δεν ευνοούνται αυτήν τη βραδιά, γι’ αυτό καλύτερα να λες λίγα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με την πρώτη ματιά από νέες γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Ποσειδώνας τελειώνει σήμερα τον οπισθοδρομικό του κύκλο καθώς συνεχίζει να διέρχεται στον οικιακό και οικογενειακό σου τομέα. Οι συνθήκες διαβίωσης, οι σχέσεις με την οικογένεια, τους συγκατοίκους και τους αγαπημένους έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Λειτούργησε συγκεντρωμένα στα εργασιακά και απόφυγε λάθη που μπορεί να κλονίσουν την εμπιστοσύνη ανώτερων σου. Ζήλια και καταπίεση από πλευράς σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου καλύτερα να τα μετριάσεις. Διαπραγματεύσου πολύ με τον εαυτό σου αν πρόκειται να ενδώσεις σε μια νέα γνωριμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μπορείς να επωφεληθείς από τις πλανητικές όψεις και να ανασυγκροτήσεις και να ανανεώσεις συναισθηματικά τον εαυτό σου. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία για να περιποιηθείς τον εαυτό σου μέσα από διαλογισμό ή και ξεκούραση. Ο παρορμητισμός σου στα εργασιακά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Μια ασυνεννοησία απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να καταλήξει σε καβγά, γι’ αυτό προσπάθησε να προσέξεις τα λόγια σου και να μην παρερμηνεύεις τα δικά του. Εσύ που είσαι μόνη, αρκέσου στο έντονο φλερτ που λαμβάνεις και μην υπόσχεσαι πράγματα που θα μετανιώσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Ποσειδώνας στρέφεται απευθείας στον τομέα των πόρων σου γι’ αυτό και τις επόμενες εβδομάδες θα δεις και την ενίσχυση των υλικών υποθέσεών σου. Πιστεύεις στις ικανότητές σου να χειρίζεσαι τις ευθύνες σου και καταφέρνεις να βγαίνεις από τα όποια αδιέξοδα. Η αφηρημάδα σου στα εργασιακά έχει σαν συνέπεια λάθη. Συγκεντρώσου και μην προσπαθείς να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Κάποιες αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια ίσως να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαφύλαξε την προσωπική σου ζωή και μην ανοίγεις οπουδήποτε την καρδιά σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Η μετατόπιση του Ποσειδώνα συμβάλλει σε μια μεγαλύτερη αίσθηση ευημερίας, καθώς αισθάνεσαι αναζωογονημένη σε πνευματικό επίπεδο. Μην ξεσπάς τα νεύρα σου στα εργασιακά και μην διαταράσσεις τις σχέσεις σου με έμπιστους συναδέλφους. Παρελθοντικά λάθη σου ίσως έρθουν στην επιφάνεια. Τρίτα πρόσωπα μην τα εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Περισσότερο κακό θα σου κάνουν απ’ ότι καλό. Εσύ που είσαι μόνη, μη δίνεις δικαιώματα που δεν αρμόζουν στην προσωπικότητά σου. Εκτίθεσαι πάνω στην ανάγκη σου για συντροφικότητα.

 

Read More

And More